Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (103)
Raspunsuri - Pagina 11
sunset_zuzi spune:
fetele eu spre rusinea mea nu cred ca mai ajung la filantropia pt ca ma simt super obosita, stau si departe si sa o iau cu metorul atata drum
m-ar termina sa ne spuneti cum a fost la curs
Doamne ai grija si de noi 29+
sugubina spune:
ukume24 si pe mine ma iau poftele de cooola. Asa rece si cu ghiata..E atata de buna. E buna pt ca nu am voie-dr a zis sa nu pun gura pe excitante - din cauza tahicardiei.
Am fost sa luam cercelusi! sunt atata de frumosi si finuti. Am fost si la Titan si in Obor..Gaseam numa cu multe pietricele si nu imi placeau atata de incarcat. Eu sunt adepta simplitatii. Am gasit tortite de aur cu doar o pietricica mica alba. Ni i-a facut cadou sora lu Pufi. Am luat binenteles doi la fel:) Ca si asta era o problema = nu gaseam doo perechi la fel..
Beatrice ai dreptate cu bagaju..Tre sa mapuc si eu si sa il fac , unele chestii le am unele mai tre luate, ca sapt viit intru in 7 luni si fiind si gemene cine stie..
sugubina 27+ cu Puficele
misticgirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pissi78ro Ieri am fost la dr. Colul este din nou bine, adia 3,75 cm, Ursuleatza are 750 gr si este bine. Problema mea este ca nu reusesc sa inteleg daca dr mea va veni sau nu la nastere, daca isi asuma vreo responsabilitate fata de mine, daca a inteles ca eu vreau cezariana si sa tina ont de dorinta mea. Cand o intreb imi raspunde evaziv: " o sa vedem, nu stiu ce o sa fac peste 4 luni etc". Off, oare sa shimb dr? |
Pissi, schimba doctora daca ai impresia ca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. Asa am facut eu, cand am simtit ca dr meu este distant.
Claudia 30+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl
beatrice75 spune:
Lidia, as veni, nu stiu cum este acum, dar la ultimul curs am invatat o groaza de lucruri interesante.Eu as veni sa ma inscriu, sa vb cu moasa daca vor vorbi doar de nasterea naturala si daca da, atunci, plec. Va spun ca zicea o fosta gravidutza care a nascut natural ca au ajutat-o foarte mult cursurile, iar doctorii i-au dat si ei nota 10 cu felicitari,pt a stiut cum sa se comporte in timpul travaliului, al nasterii, a aplicat tot ce a invatat la curs.
daca vreti sa va luati si diploma, e bine sa mergeti de azi la curs, ca apoi mai sunt doar 2 cursuri si nu vi se mai da nimic la mana.
30+
corinaica spune:
nu mai vorbiti de lucruri interzise ca lesin de pofta sa zic si eu de niste aripioare KFC langa cola voastra?
sugubina ce frumos, deja ati luat cercelusi!!! sa fie intr-un ceas bun si sa-i poarte sanatoase puficelele (ce semnatura frumoasa ai) peste cateva saptamani.
azi cica am implinit 24 de saptamani
misticgirl spune:
Ne mai intalnim maine????
Astazi ma duc la film cu sotul. Ieri am implinit 8 ani de casnicie, pe care ii sarbatorim astazi
La multi ani celor care isi sarbatoresc onomastica astazi! Sf. Marie sa va ocroteasca pe voi si pe puiuti!
sper sa ne vedem maine!
misticgirl spune:
Aaaa...dau si eu de baut astazi, am implinit 30 saptamani, am schimbat prefixul
beatrice75 spune:
Nu stiu de ce, dar in aceasta sarcina chiar mi-a facut rau mancarea fast-food(asa ca mie nu-mi faceti pofta, sic!). Oricum de la Mc Donald's nu mancam nici inainte de sarcina. Cand aveam 3-4 luni, am luat un hamburger de la ei, ca nu aveam alta optiune in zona si imi era teribil de pofta, dar am crezut ca-mi vars si matele.
30+
sunset_zuzi spune:
mistic ce de lucruri aveti de sarbatorit la multi ani cu sanatate si tot ce va doriti voi
Doamne ai grija si de noi 29+