Fluturasi de martie-aprilie 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 8
salo_sama spune:
fetele imi cad ochi in gura de somn dar tot am zis ca va scriu cate ceva s anu mai las sa treaca atata timp fara sa scriu
ma gandeam la celule stem de care vorbea catank...sincer pe mine ma bate gandul sa le recoltam..ca daca in vitor vor fi bune si o sa-mi reprosez toata viata ca nu le-am luat?!nu stiu , asa zic acum
cat despre munca fizica, zic si eu ca nu e de glumit. Eu am fost mereu o persoana sanatoasa si puternica" femeia barbat" vorba sotului, si cum nu am avut nici o treaba de cand am ramas insarcinata am lucrat de numa... asta sun aptr strumphy ca eram la fel ca ea..pana am sangerat in sapt 10 si eram trecuta cu eminenta de avort..asa ca sfatul meu..oricat de tari ne sitim organismul nostru acum e altul si nu-l cunoastem de ce-i in stare
....pff mai voiam sa scriu cate ceva dar cred ca mi-au adormit neuronii
shtrumphy tinem pumnii ptr maine si asteptam vesti
fetele va pup pe toate, nu ma mai apuc sa va insir ca suntemo gramad deja
somnusor si fara insomnii, si trezit des la baie
bb_yasmi spune:
mada bine ca e atasat baiatul de ceilalti bunici!!! daca astia stau asa "departe"... soacra cum e??
mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%
bb_yasmi spune:
doamneeee eu cred ca o iau razna....orice aud de mancare vreau si eu........radeam cu sotzu in wk ca a primit iasmi o napolitana de la cineva si imi venea sa cer si eu una......apoi sa o iau fetei din mana....
strumphitza spune:
Stati asa ca am intrat in priza (de scris ), pazea... ca am venit eu sa strig catalogul
Deci asa, cine a lipsit la apel de mult!!!!!!
Un pas in fatza si raportul va rugam
dorinut@, pe unde umbli? nu ne-ai mai scris de mult tare... prea busy la munca?
anamira, tu ce mai faci? nu ne mai spui nimic? tot rau iti este???
MsBB, colega mea de suferinta si de frigi, hai la interval ca mi-e dor de glumele tale
alina.n pe unde o fi ?
copiloi, foarte ocupata cu doctoratul presupun ? Bafta si spor
Iulika29, a dat zapada in sweden si ai intrat la hibernat ? nimic vesti ?
DanaMi, ce mai face printesa? dar burtica ?
Medeea76 , nu ai mai venit sa ne spui nimic despre burtica si printese
cami_antonia, i-a trecut raceala printesei!?
Cris85, ce mai faci? cum te mai simti? ai facut mai multe investigatii ? mai treci pe la noi sa ne dai vesti. Multa sanatate
Uff ca nu mai stiu pe cine sa strig... fetele ajutor, daca va mai aduceti aminte de cineva, help
Yasmi, sigur o sa vin cu vesti bune de la foarte bune in sus
Cineva sa ma trimita la nani sau departe de laptop ca scriu toata noaptea daca stau aici.
BB on board!!! 11+
bb_yasmi spune:
eu ma retrag cu sotzul la un film!!
strumf sa vii cu vesti bune maine!!!
eu am programare joi.
mandreeac spune:
Hai ca ne-a apucat vorbaria in miez de noapte! Ma duc sa ma intind si eu in pat ca tare ma doare noada!
Strumfule, te asteptam cu vesti maine!
tuturor si somn usor!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
bb_yasmi spune:
inainte de a pleca vreau sa intreb burticile mai mari ca sapt daca au vreuna arsuri??? nu e cam devreme???
am plecat!!!!! ca poooooooppppp
somnic pufos!!!
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Lipseste de la apel si bb.nati... Ally , 10+ bebe |
si cristina.ph, magnolia, scrish, madutza!!!!
bb_yasmi spune:
acum chiar am plecat.....ca uncepe filmul!!
pusi
nb