Fluturasi de martie-aprilie 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
bb_yasmi spune:
strumfule ma gandesc la tine maine!!! astept sa vii cu vestile bune!! si nu te mai lauda cu burtosu' si baga niste pozici.
imediat ma uit si la burtik de ally....
mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%
bb_yasmi spune:
ally ffff frumoasa burtik!!! iti sta ff bine cu ea
madutza_bra spune:
pisuc mic, felicitari pentru samburelul jucaus. Wow, la 3 cm deja da din manute? Buburuza mea la 2 cm nu facea nimic
iony, felicitari pentru fetita , sa fie sanatoasa, sa creasca mare si frumoasa!
yasmi, Iasmina ta e mortala. Iti vine sa o mananci . Un copil fff reusit, sunt sigura ca la fel va fi si fratiorul ei
viss, da, si eu sunt de acird cu tine ca nu tb sa exageram cu treaba. Eu una nici nu am chef, dar nici nu pot. Am aceeasi pb pe care am avut-o si in sarcina cu Cristi, daca stau prea mult in picioare incep sa ma doara calcaiele si tb sa ma asez. Cand merg la cumparaturi abia ma tarasc la sf..si doar iau de pe raft si pun in cos..atat. Nu imping la carut
In casa fac destula miscare cu Cristi, asa ca treburile casei mai asteapta...
mai vroiam sa spun ceva...dar am uitat...aaaaa...da, mi-am aus aminte
Strumphi, bafta multa maine la dr, abia te asteptam cu impresii, sper eu sa fie din cele mai bune. Pupici!
PS: Maine vine in vizita socrul meu...sta la 15 min distanta de noi, dar nu l-a mai vazut pe Cristi din 17 iulie
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 16+ cu 90%
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui strumphitza Ally, super burtica si la mine la fel e de sus incepe asa ..mai bombat mai jos dar la mine e si multa sunculitza Mama draga da cate grade sunt la voi acolo ca eu am tricou pe mine, dar pe deasupra un hanorac E mai rece aici si a si plouat si de cand cu sarcina parca-s si mai friguroasa decat eram deja Cosminutza, apropo de "sa se ia si la tine" , iti spun eu ceva, poate o sa va para basm sau ceva ... dar eu tare imi mai doream bebe anul trecut si anul asta ofcourse... anul trecut am fost in vizita la o sora in italia si o prietena de-a ei era insarcinata in 3-4 luni cred, sarcina pe care o obtinuse natural fara nici un \Fiv, tocmai se pregateau si strangeau bani de FIV cand a si ramas natural, ea avand numai un ovar si nu tot uterul(sau trompele??? ) daca nu incurc borcanele si spun prostii .... avusese inainte o sarcina ectopica care adescoperit-o prea tarziu si de aceea s-a chinuit atatia ani ... si i-am cerut voie sa ii ating burtica, ca se zica ca daca iti doresti se prinde Iar anul asta la fel prin iunie m-am dus acasa la ai mei in ro si m-am dus sa ma tund ca nu stiu ce nu imi placea mie la frizura si coafeza sora-mii era insarcinta si o stiam si eu de ceva ani buni , aproape ca trebuia sa nasca in vreo 2 sapt, la fel am facut ca si cu burtica din italia, i-am cerut voie si am atins-o... si dupa ce am ajuns inapoi in Uk in iunie pe la sfarsit am si ramas insarcinata... acum astea or sa para povesti de adormit copii dar un mic procent % cred ca este si adevar, acum nu dati cu rosii BB on board!!! 11+ |
SA stii ca si eu cred. Inainte sa raman insarcinata la fel ca si tine am pus mana pe 2 burtici si amandoua mi-au zis "vezi ca se ia", si imediat dupa nunta am si ramas insarcinata, cam la o luna distanta.Doamne Doamne a fost tare bun cu noi!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
bb_yasmi spune:
mada multumesc. ooooo deci maine ai musafiri de seama???
AllyLaur spune:
Viss, cate sapt ai???
Strupitz, sarumana. Nu este cald dar, nici frig. Eu sunt imbracata exact ca in poza(normal ca doar este facuta acum 1 ora) in maieu si colanti 3 sfert...sunt in calduri.
Hai arata-ne si tu burtica...plisss
Ally , 10+ bebe
madutza_bra spune:
cosmi, sa se prinda si luna asta sa fie cu noroc. Poate deschizi odiseea de mai-iunie . Pupici!
Povestea nasterii
Poze
mandreeac spune:
Madutza, aveti un oaspete important maine...... daca parcurge atata drum sa va vada!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi mada multumesc. ooooo deci maine ai musafiri de seama??? mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90% |
da
chiar ma oftic ca, Cristi nu are o relatie asa frumoasa cu parintii sotului la fel cum are cu parintii mei...dar dragoste cu sila nu se poate
Poate s-o schimba intre timp...
Povestea nasterii
Poze