Fluturasi de martie-aprilie 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 3
AllyLaur spune:
Am facut 2 poze la viteza si le-am pus pe contul nostru...scuze tinuta....
Ally , 10+ bebe
bb_yasmi spune:
va multumesc din suflet pt cuvintele frumoase!!!! va dati seama ce mandra sunt de comoara mea!!! sper sa fie si al 2-lea bb la fel de reusit...
apropo tare nazdravan o sa fie si bb 2....la cat misca.....iasmi era teroare...acum iesea capul prin burta...acum cate un picior, funduletz...lovea de mama focului....vad ca si asta mic incepe..
mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%
pisucmic spune:
Dragelor,
tocmai am fost la eco sa vedem samburelul: are aproape 3 cm, si da din manute!!!
Si pentru prima data l-am vazut transabdominal, deci am scapat de transvaginale...
E genial, uf, ce bine!!!
Va imbratisez si va mai scriu maine, ca acum mi-e cam somn!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! 9+
AllyLaur spune:
Burtici, eu astazi am fost harnicuta...am facut curat in toata casa, am bagat la spalat, am facut mancare....chiar si un desert......dar...dupa toate astea..la un moment dat am cazut din picioare...mi s-au inmuiat picioarele si jos eram...cel mai nasol este ca eram singura in casa..nu stiam ce este cu mine jos...in fine..aiurea..dar, acum imi este mai bine. Va
Ally , 10+ bebe
AllyLaur spune:
pisucmic, felicitari pt vestile bune ....ma bucur ca te-ai mai linistit...somn usor!!!
Ally , 10+ bebe
IONY_82 spune:
Eram aproape convinsa ca va fi baiat -asa simteam si eu si sotul
A fost tare faza la medic- el ne intreaba ce simtiti ca ar fi eu si sotul amandoi: baietel
Medicul spune e FATA
Noi am ramas fara , initial am crezut ca glumeste
L-am intrebat cat de sigur este si a spus 99% ne lasa doar 1% sa mai speram
Deci e FETITA
S-a intamplat minunea
15+
IONY_82 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AllyLaur Yoni, felicitari....multa sanatate tie si bebelinei... Ally , 10+ bebe |
Saru'mana
S-a intamplat minunea
15+