Fluturasi de martie-aprilie 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 4
AllyLaur spune:
Yoni super tare faza cu doctorul...si noi avem aceesi impresie , ca este baietel...
Ally , 10+ bebe
dyadyazuza spune:
yoni felicitari pt culore caruciorului
pisucmic ma bucur pt vestile bune
12 +http://www.youtube.com/watch?v=tG8cd9WXkNw
IONY_82 spune:
Nici acum nu realizam ca va fi fetita
Aaaa si dupa ce ne-a spus medicul ca va fi fetita a venit si profesoara si a confirmat inca o data: FETITA
S-a intamplat minunea
15+
viss spune:
fetelor, mai ales ally- ca este cea mai recenta,eu cred ca voi cam exagerati cu atata treaba.care mai de care scrieti ca faceti curat, 3 feluri de mancare,pus muraturi..eu zic (sa nu ma certati ca pe pisuc )ca ar treb sa o luati mai incet. nu va vb. din puctul de vedere al doctorului, eu aici sunt graviduta si atat, d.p.d.v. al omului care nu se poate abtine.
cititi zilnic povesti ca una dintre noi a lesit,apoi alta,cred ca sunt vreo 3 pana acum, cealalta a avut scurgeri maronii dupa stat in picioare, alta a avut dureri..etc.si totusi..poate sunteti intr-o perioada buna,si aveti chef si tonus de treaba, dar nu uitati ca aveti datoria sa respectati bebicul,sa va modificati stilul de viata..poate ca sunteti printre norocoase, si asta doresc tuturor,dar mai e cale lunga si probleme pot apare oricand.. eu intr-o zi spal, in alta fac mancare, in alta curat..bine merg si la servici si am timpul mai limitat, dar na..nu arde nimic, nu? eu una..dupa extrauterina, avort si oprire in evolutie, nu-mi doresc decat sa vad bebicii -live, ca si voi de altfel, si atat.in rest nici sotul, nici soacra, nici cei de la servici nu ma pot face sa fac altceva decat ceea ce consider ca e bine ptr evolutia in liniste a sarcinii.asa ca dc nu sunt acum sotia harnica si gospodina si deranjeaza pe cineva asta, nu e problema meaplease..menajati-va mai mult..
IONY_82 spune:
Pisumic ma bucur ptr vestile bune
Yasmi foarte scumpa fetita ta
M-am emotionat mai ales ca acum stiu ca voi avea o fetita
Felicitari ptr scumpetea de fata
S-a intamplat minunea
15+
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IONY_82 Fetele avem si noi culoare la carucior Uitati aici S-a intamplat minunea 15+ |
Felicitari Iony!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
IONY_82 spune:
Dyadyazuza multumesc mult de urari
Sunt de acord cu Viss, fetelor menajati-va
S-a intamplat minunea
15+
mandreeac spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Am facut 2 poze la viteza si le-am pus pe contul nostru...scuze tinuta.... Ally , 10+ bebe |
Foarte frumoasa burtica si parerea mea, desi Mama Omida Simona iti va spune si ea ce crede, este ca vei avea baietel.
Ti=a fost rau, pentru ca , ai depus prea mult efort, asa ca stai cumintica!
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+
mandreeac spune:
citat din mesajul lui pisucmic Dragelor, tocmai am fost la eco sa vedem samburelul: are aproape 3 cm, si da din manute!!! Si pentru prima data l-am vazut transabdominal, deci am scapat de transvaginale... E genial, uf, ce bine!!! Va imbratisez si va mai scriu maine, ca acum mi-e cam somn! Pisuc Mic Ce minune de la Dumnezeu! 9+ |
Felicitari, ma bucur ca bebe este bine! Nu ai scapat inca, la ecografia de morfologie fetala de trimestru I, masuratorile se fac transvaginal!