Fluturasi de martie-aprilie 2011 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu una cred ca e cam devreme sa iti souna dar cine stie...

mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxy ce faci burticutza??? stii ca spuneam ca misca numai in partea dreapta???? eheeiiii de aseara a inceput si in stanga....

mamica fericita de printesa si 15+ posibil baietel 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Important este sa fie sanatos/sanatoasa ca oricum in cateva saptamani v.om stii sigur ce ascunde el acolo.

Ally , 10+ bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

strumphi, frumoasa burtica, iar tu parca esti mai subtirica...sau mi se pare mie?

deea, apteptam pozele!!

yasmi, ei eu merg maine la dr, si cred ca imi va spune 100% ce este . Voi avea 16 sapt si 4 zile. Tu la ce ora mergi?

iony,

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 16+ cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Lavinia, excelenta zici ..aaa??? Lasa ca imi fac si eu dar...momentan am o lene cat casa. Poate din cauza vremii, este tare urat...inourat si poua de azi noapte.

Ally , 10+ bebe

La asta ma refeream, ca ai spus tu ca ai o lene cat casa si in mesajul meu catre Deea spuneam cat imi este si mie de lene sa fac curat, ca de 2 saptamani tot incerc sa fac ordine la haine si nu imi iese.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Am inteles, am banuit ca de asta este vorba dar, nu eram sigura sunt mai blonda cateodata. Eu ma refeream la supita lui Yasmi cu galuste ca o sa fac si eu...dar, mare este lenea asta. Bine ca am facut ieri curat si mi-am luat de o grija.
Aici aa iesit soarele si ma bucur ca nu mai ploua.

Andreea

Ally , 10+ bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Ally ma simt foarte bine
Tu in schimb cum te simti??Daca esti la inceputul sapt 12 nu se stie daca se va vedea ce ascunde burtica ta
Deci maine Yasmi si Madutza merg la eco sa-si vada comorile tin pumnii sa veniti cu vesti bune

S-a intamplat minunea
15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Am inteles, am banuit ca de asta este vorba dar, nu eram sigura sunt mai blonda cateodata. Eu ma refeream la supita lui Yasmi cu galuste ca o sa fac si eu...dar, mare este lenea asta. Bine ca am facut ieri curat si mi-am luat de o grija.
Aici aa iesit soarele si ma bucur ca nu mai ploua.

Andreea

Ally , 10+ bebe

Stiu asta, ca doar ieri ti-a fost rau de la cat efort ai depus.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pricoapa spune:

Buna.Este cineva pacienta domnului doctor Rotaru? Eu vreau sa raman insarcinata a 3-a oara( 2 sarcini oprite in evolutie ) si as vrea sa merg la dansul. Stiti cumva unde-l gasesc in afara de spital, program si poate cateva recomandari in ceea ce-l priveste.Face cumva si monitorizari ale ovulatiei
Felicitari viitorelor mamici, sa aveti bebei sanatosi si frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pricoapa

Buna.Este cineva pacienta domnului doctor Rotaru? Eu vreau sa raman insarcinata a 3-a oara( 2 sarcini oprite in evolutie ) si as vrea sa merg la dansul. Stiti cumva unde-l gasesc in afara de spital, program si poate cateva recomandari in ceea ce-l priveste.Face cumva si monitorizari ale ovulatiei
Felicitari viitorelor mamici, sa aveti bebei sanatosi si frumosi

MTHFR A1298c homozigota, 2 sarcini oprite in evolutie 7 si 8 saptamani

Scuze,dar am o curiozitate: daca vrei sa ramai insarcinata ti s-a recomandat un tratament ptr mutatia care o ai??

S-a intamplat minunea
15+ cu

Mergi la inceput