Fluturasi de martie-aprilie 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 17
AllyLaur spune:
Yoni, ma simt bine(exceptand ziua de ieri cand am cazut din picioare).
Asa este, este cam devreme pt aflarea sexului...dar in cateva sapt aflam sigur
.
Andreea, m-am facut fata ascultatoare
...lasa bata aia jos
.
Ally ,
10+ bebe
IONY_82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AllyLaur Yoni, ma simt bine(exceptand ziua de ieri cand am cazut din picioare). Asa este, este cam devreme pt aflarea sexului...dar in cateva sapt aflam sigur .Andreea, m-am facut fata ascultatoare .Ally , 10+ bebe |
Ai grija de tine si de

Lasa ca treburile mai pot astepta
S-a intamplat minunea
15+ cu
IONY_82 spune:
| citat din mesajul lui pricoapa da voi urma tratament cu clexane injectabil 0.4. Si sa speram ca va fi bine MTHFR A1298c homozigota, 2 sarcini oprite in evolutie 7 si 8 saptamani |
Tocmai de aceea te-am intrebat
Si eu sunt" mutanta" si urmez tratamentul cu clexane(dupa 3 sarcini pierdute) si uite-ne am ajuns in s16 cu ajutorul acestor injectii
Tin pumnii si tie sa fie totul bine sa vina
cat mai repede

S-a intamplat minunea
15+ cu
roxy_s spune:
fetelor am venit si eu. asa frumos si cald afara. am stat in parc cu mama vreo 4 ore. am mancat numa' porcarii: strudel cu mere, inghetata, placinta cu vanilie....d-astea naspa

bb_yasmi eu nu simt zilnic inca si simt numai in dreapta si pe mijloc deocamdata, dar usor.

strumphitza tinem pumnii la eco

LA MULTI ANI!! si multa sanatate celor ce isi serbeaza astazi ziua

S-a intamplat minunea mult asteptata
15+
pricoapa spune:
ce frumos. Altceva mai iei in afar de clexane. Ma refer la aspenter, vitamine, ac folic
Esti cumva si la doctorul Rotaru
bb_yasmi spune:
mada la 18.30 am programare. dar nu imi fac mari sperante ca o sa imi spuna dr. cum am mai spus el spune mai tarziu. la iasmi greu l am convins sa imi spuna la 17 sapt. iar acum de abia de vineri-sambata intru in sapt 17. la tine 100% e fetita!!!! se vede clar si in pozica! 
tu la ce ora mergi?
mamica fericita de printesa
si
15+ posibil baietel 90% 
salo_sama spune:
bonjour fetele
pe mine m-ati uitat
am vrut sa intru si eu de dimi si tot acum am avut timp..pfff
La multi ani ptr toate fetele ce-si serbeaza ziua de nume azi!
Mai fetelor mai are careva vise urate noaptea. Eu de cateva ori am visat foarte urat si ma trezeam tot oftand si fara aer. Mi-aduc aminte ca si nasa-mea imi zicea ca avea vise de astea, ca ne insala sotii, ca nu e copilul ok o gramada de nebuni. Azi nopate iara am visat urat.Mai nou la 5 dimi ma trezesc si ma chinui sa adorm la loc. Uff ce ma enerveaza sa ma trezesc noaptea!
Strumphy te asteptam cu vesti bune!
Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 15 +
roxy_s spune:
ally si strumphitza de acum inainte mai lasati treaba ca nu-i de glumit cu efortul.
S-a intamplat minunea mult asteptata
15+
IONY_82 spune:
| citat din mesajul lui pricoapa ce frumos. Altceva mai iei in afar de clexane. Ma refer la aspenter, vitamine, ac folic Esti cumva si la doctorul RotaruMTHFR A1298c homozigota, 2 sarcini oprite in evolutie 7 si 8 saptamani |
Nu scumpica ,sunt in Italia
Inafara de injectii mai iau acid folic,centrum materna si cardioaspirina
Aaaa si pana la 12s am luat si utrogestan (unul in fiecare seara)
O sa vezi ca totul va fi bine sub acest tratament am vazut multe fete care au reusit
Daca mai vrei sfaturi intra la "Trombofilia o cauza a infertilitatii" si vei gasi multe fete " mutante" carora le poti cere sfaturi
Te pupic ,ai grija de tine si fii increzatoare ca se poate

S-a intamplat minunea
15+ cu