Raporteaza la moderator

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

Citat:
Si ca sa nu uit - acel topic ar fi fost constructiv si generator de discutii CIVILIZATE - daca nu s-ar fi intitulat "noi metode de dresaj" - in subsidiar aplicat copiilor de parac copii ar fi nsite animale, daca nu s-a r fi facut referire al opiniile exprimate de alt utilizator - in subsidiar intelegandu-se ca acel printe este un fel de dresor de animale si aplica metode de dresaj propriilor copii, intarita aceasta idee cu ideea mesianica "poate salvam alt copil".

Scriu de suficienta vreme pe forumul asta, in special la subiecte despre educatia copiilor incat sa ai deja o idee despre intentiile mele atunci cand vine vorba despre copii.

Subiectul se numea "Cat mai costa un dresaj" si am ales intentionat un titlu care sa socheze pentru a atrage cat mai multi vizitatori intrucat, pana la urma, daca putem salva un copil, scopul ar trebui sa scuze mijloacele.

www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see

Pai ai inteles corect - nu ne putem aroga drepturi mesianice de salvare a unui copil din mainile educative ale propriului parinte - nu avem acest drept sa intervenim intre un parinte si propriul copil si cu atat mai mult sa si precizam de cine este vorba. Avertismentul a fost acordat pentru acest ultim aspect ca sa nu facem tot felul de speculatii.
Pe de alta parte asa cum am spus si cum se pare ca reiese si din ceea ce scrii, chiar tu ai vrut sa sochezi. Daca vei citi explicatia data de mine vei constata ca nu sunt agreate subiectele care genereaza discutii neprincipiale care vor sa socheze care pot sa jigneasca sau jignesc. Simplu.
Repet insa ca nu respecti din nou punctul 28 din regulament desi ti-am pus in vedere si acest aspect.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Unde e Marius si cine e persoana care i-a furat contul si laptopul?

Marius, nu te recunosc.
Dar inteleg ce se intimpla...chit ca e rusinos si inadmisibil. Se anuleaza aici munca si dragostea a sute de useri. Pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Daniela_b, poate suntem la camera ascunsa...asta ar explica multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Deci, cum? X primeste avertisment ca zice despre dresaj iar Y nu primeste cand zice ca Z are probleme la cap?

Stiu eu de ce ies atat de rar de la zona artelor.

Nu stiu daca se tulbura cineva din pricina interventiei mele - cred ca putin spre deloc - dar nu inteleg cum vin de devin cele de mai sus.

Donia, ai dreptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

evident ca Doina are dreptate dar se pare ca regulamentul se aplica selectiv

Mergi la inceput

Ok. Indubitabil cele spuse de Y sunt de cartonas rosu. Doar ca, daca nu ma inseala memoria, lui Y i-a mai fost administrat un avertisment rosu in ultimele 3 luni asadar, conform, art.27 din noul regulament, la cel de-al doilea ar trebui sa i se si inchida contul...

Si cum nu ne dorim asta, inchidem ochii si decretam moralizator: aaa, te-a batut barbatul... mda, nasol... daca esti rea de gura...

Citat:
citat din mesajul lui marius
probabil daca am dori sa fim absolut corecti cineva ar trebui sa aiba avertisment pentru ac la rece discutand exista acel regulament si in egala masura cineva ar trebui sa fie exclus din acest forum pentru a mentine un climat de normalitate.(nu este vorba stricto senso de un subiect anume)"

Daca am inteles eu bine (apropo, doar eu am inteles asta?) Denizel s-a retras aseara de pe forum:(((((. Asadar, ai in sfarsit ocazia sa fii "absolut corect" si sa-i acorzi alex_andrei avertismentul pe care-l merita cu prisosinta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Poftim? A plecat denizel?? Anca, de unde ai aflat (sau de unde reiese)?
Hai ca asta chiar m-a intristat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Daca am inteles eu bine (apropo, doar eu am inteles asta?) Denizel s-a retras aseara de pe forum:(((((. Asadar, ai in sfarsit ocazia sa fii "absolut corect" si sa-i acorzi alex_andrei avertismentul pe care-l merita cu prisosinta.

Yeeeee, sper sa fie pentru cel putin 6 luni, eu zic ca meritam asta din plin . Intre timp, planetele se tot invart si soarele va apune iar, asta seara. Pfuuuuuuuuu ce bine e.

Mergi la inceput

Citat:

Yeeeee, sper sa fie pentru cel putin 6 luni, eu zic ca meritam asta din plin . Intre timp, planetele se tot invart si soarele va apune iar, asta seara. Pfuuuuuuuuu ce bine e.

Muffin, usurel...nu crezi ca exagerazi cu bucuria avand in vedere cati dintre noi avem o idee despre ce esti tu in realitate?

Da' sa stii ca eu inca astept sa vina ziua in care sa ai curajul asumarii propriilor idei, zi care probabil va veni atunci cand planetele nu se vor mai invarti in jurul soarelui.

LE: Sau ce te faci tu muffin draga daca-si face Denizel o clona si revine? De parca ar fi mare branza sa generezi IP-uri. Iti chemi si tu armata (ca singura nu cred sa ai vreo sansa) si-o puneti de-un razboi al clonelor.

Mihaelka, din pacate e de chiar :(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

what????

"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M

Mergi la inceput