Raporteaza la moderator
Pentru ca nu mai vad butonul "raporteaza la moderator" (e de la mine sau de la voi?), am decis sa citez aici comentariile absolut deplasate si care probabil le-au scapat celor 3 moderatori care au intrat la subiect.
"Daca te uiti in gura lui denizel &co. normal ca asta crezi
In loc sa te uiti in gura mitomanilor si persoanelor cu problemele grave la cap, mai bine ai intreba fetele din CTA de la bazar, care m-au vazut live cu fi-mea, sa-ti zica ele daca-mi bat copilu sau daca gestionez relatiile in vreun fel de genul asta.
Zau Jasmin, asa pot sa zic si eu : daca te uiti in gura astora doua, pot sa zic si eu ca-mi schimb parerea despre tine, sa fim seriosi."
"Dare nu-mi permit in niciun caz sa am comportamnetul de spitalul 9,pe care-l demonstreaza mitomana in cauza"
"1. eu nu am nimic cu denizel ci cu comportamentul ei total dictatorial si usor pe langa limita tuturor facultatilor si placerea ei cunoscuta bine pe aici de a ataca pe multi si de a se da drept perfectiunea intruchipata: nu faci ca mine, esti paria. In fond chiar mi-e mila de ea. E si o boala care se manisfesta asa."
Se poate face ceva?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Raspunsuri
Marina spune:
si restul de moderatori de unde ar trebui sa ghiceasca despre ce subiect este vorba? Banuiesc ca autorul il putem gasi :)
Butonul cu raportarea functioneaza la mine cel putin
Donia spune:
Ca bine zici!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155913&whichpage=14
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
denizel spune:
yeah, me again! :)))))
Hei, Donia! :)
Userul care mi-a facut fisa de internare zicea mai deunazi ca-i psiholog , deci o sti ea ce spune .
Serios acuma , mie mi se pare OK ca nu a aterizat pe-acolo vreun avertisment. Cred ca toata lumea care a citit, a ras cu pofta si a mers mai departe.
In plus, cum sa dai bulina portocalie, verde sau rosie cand astea, conform standardelor de educatie in vigoare, sunt intru felicitare si incurajare?! :))
oricum, multumesc!
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
marius spune:
Ceea ce nu inseamna ca nu le ai pe ale tale... trecute nu o data cu vederea de noi. Dar asa suntem noi mai inchidem ochii uneori. Cat despre culori se stie ca suntem nonstandard si suferim de discromatopsie. Uneori din cauza asta ne uitam doar la cifre.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Ceea ce nu inseamna ca nu le ai pe ale tale... trecute nu o data cu vederea de noi. Dar asa suntem noi mai inchidem ochii uneori. Cat despre culori se stie ca suntem nonstandard si suferim de discromatopsie. Uneori din cauza asta ne uitam doar la cifre. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Marius, asta e un raspuns naspa .
Stii de ce?
1. pentru ca niciodata nu am intervenit la voi ca sa obtin clementa.
Daca am incalcat Regulamentul si nu m-ati sanctionat, sunt convinsa ca ati avut alte motive decat imensa ingaduinta si simpatie fata de un user oarecare, adica eu.
2. pentru ca nici-o-da-ta, niciodata!! nu am folosit un limbaj ca cel de mai sus. Si nici nu voi folosi vreodata.
3. pentru ca nu mi se pare OK sa lasi nesanctionata o incalcare grava a Regulamentului doar fiindca ea, incalcarea, e indreptata inspre un user ale carui pareri sunt deranjante (da, stiu ca deranjeaza unele din parerile mele. Prin prospetime , prin avangardism , prin originalitate etc :))
Ori aplici Regulamentul constant, ori il desfiintati.
4. pentru ca am fost insultata in plin proces de aparare a drepturilor copiilor, desfasurat pe DC (desprecopii)
5. pentru ca banuiesc ca raspunsul tau are legatura cu discutia noastra de ieri (daca gresesc, scuze).
Asadar, Marius, te rog foarte mult si insist !! sa revii asupra topicului in cauza si sa acorzi sanctuinile cuvenite tuturor celor care au incalcat Regulamentul (inclusiv mie, asa cum ai dat de inteles ca mi se cuvine). Multumesc.
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
marius spune:
1. Niciodata nu a intervenit la noi nimeni sa obtina clementa. Nu suntem procurori. Daca nu am aplicat sanctiuni in ceea ce te priveste, a fost nu pentru simpatie sau imensa ingaduinta pentru tine, ci pentru ca am trecut cu vederea. Nu in special pentru tine ci si pentru tine.
2. Acesta este un fapt pozitiv.
3. Aici cred ca avem un pic de priceput ca se poate intampla ca unele postari sa fie deranjante pentru alti utilizatori nu prin prospetime, avangardism, originalitate (ma faci sa zambesc cand vad cum te autoclasifici - dar sa trecem mai departe) ci prin incitare, persiflare, ironie, provocare si pentru noi o asfel de pozitie poate sa fie clasificata ca nonconforma, neprincipiala, antiforum de discutii, poate sa genereze deservicii de imagine pentru forum si cum interesul nostru este sa fie mentinut un climat calm, neiritant si neiritat de catre un utilizator sau mai multi, exista probabilitatea sa ne dispensam de (non)serviciile acestora si fara prea mult regret. Asa spus verde-n fata. Nu ne intereseaza un utilizator anume cat un climat de discutii anume. As fi incorect daca nu as preciza ca nu o data ai fost in atentia noastra (nu numai tu) pentru climatul de tensiuni pe care il provoci destul de des.
4. Nu pot sa zic ca nu ai dreptate dar in egala masura ca nu iese fum fara foc. De aceea am trecut mai departe. Cat despre apararea drepturilor copiilor eu zic sa nu ne (auto)arogam mantii prea faldate pentru ca e posibil sa ne impiedicam de ele.
5. Nu leg niciodata o discutie personala de altceva. Deci eroare.
Cam asta ar fi.
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius 1. Niciodata nu a intervenit la noi nimeni sa obtina clementa. Nu suntem procurori. Daca nu am aplicat sanctiuni in ceea ce te priveste, a fost nu pentru simpatie sau imensa ingaduinta pentru tine, ci pentru ca am trecut cu vederea. Nu in special pentru tine ci si pentru tine. 2. Acesta este un fapt pozitiv. 3. Aici cred ca avem un pic de priceput ca se poate intampla ca unele postari sa fie deranjante pentru alti utilizatori nu prin prospetime, avangardism, originalitate (ma faci sa zambesc cand vad cum te autoclasifici - dar sa trecem mai departe) ci prin incitare, persiflare, ironie, provocare si pentru noi o asfel de pozitie poate sa fie clasificata ca nonconforma, neprincipiala, antiforum de discutii, poate sa genereze deservicii de imagine pentru forum si cum interesul nostru este sa fie mentinut un climat calm, neiritant si neiritat de catre un utilizator sau mai multi, exista probabilitatea sa ne dispensam de (non)serviciile acestora si fara prea mult regret. Asa spus verde-n fata. Nu ne intereseaza un utilizator anume cat un climat de discutii anume. As fi incorect daca nu as preciza ca nu o data ai fost in atentia noastra (nu numai tu) pentru climatul de tensiuni pe care il provoci destul de des. 4. Nu pot sa zic ca nu ai dreptate dar in egala masura ca nu iese fum fara foc. De aceea am trecut mai departe. Cat despre apararea drepturilor copiilor eu zic sa nu ne (auto)arogam mantii prea faldate pentru ca e posibil sa ne impiedicam de ele. 5. Nu leg niciodata o discutie personala de altceva. Deci eroare. Cam asta ar fi. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
1. nu ma intereseaza. Va priveste.
2. ma bucur ca ai luat cunostinta de el.
3.
- ma bucur ca zambesti in fata "autocaraterizarilor" mele. Pentru asta au fost puse, ca sa provoaca zambete :).
- daca consideri ca stric imaginea forumului, inchide-mi contul.
Daca vrei sa ma intimidezi, nu ai reusit. Bunul meu trai nu atarna de DC.
4. repet, te rog revino asupra topicului si sanctioneaza iesirile in decor.
5. scuze inca o data.
anca_a spune:
Denizel, esti intr-o pozitie de subordonare acum si stim cu totii cum gandeste Marius cand vine vorba de locul fiecaruia intr-o ierarhie.
LE: Nu mai departe de inchiderea subiectului asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156011
inchidere de care NU aveam cunostinta cand am scris cele de mai sus.
marius spune:
anca_a
Intrucat mai ai o iesire in decor cum se zice si pentru ca in mod flagrant nu respecti prevederile regulamentului de utilizare avertismentul devine viabil. Regret.
anca_a spune:
Ce sa fac mai Marius...sunt si eu un spirit liber...din educatia de-acasa mi se trage.