Raporteaza la moderator
Raspunsuri - Pagina 2
marius spune:
Numai sa nu sari prea tare, uneori dupa piatra cea mica, mai este cate o rapa mai adanca.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
anca_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Numai sa nu sari prea tare, uneori dupa piatra cea mica, mai este cate o rapa mai adanca. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Asta e amenintare?!
Dar revenind la avertismentul pentru caracterul tendentios :O al subiectului nr.1, n-ar fi fost oare corect ca inainte sa sari cu cartonasul, sa ma intrebi pe PM ce-am vrut sa zic... asta ca sa te lamuresti inainte de a acorda un avertisment pe baza unei pareri personale si in consecinta subiective?
Si-acu' daca eu gasesc un moderator caruia subiectul sa i se para informativ si generator de dialog constructiv, tu ce faci? Imi retragi cartonasul si-ti prezinti scuzele?!
denizel spune:
Situatia se prezinta in felul urmator:
Pe vremuri, DC moderat de Lilanda, Descintec, Qsar, Tata lu' Toma, Xeno (scuze, nu-mi mai amintesc acum alte nume ) era un loc plin de farmec, umor si relaxare.
Lilanda, Descintec, Qsar, Tata lu' Toma, Xeno s-au cam retras.
A ramas Marius in rolul principal.
S-au intamplat si bune si rele cu Marius in rolul principal. El se straduieste.
Farmecul, umorul si relaxarea s-au cam retras si ele.
A aparut Beren.
Wooow, suflu nou, fara discutii si inchis ochii cand e vorba de drepturile copiilor, rasism, discriminare, abuzuri, grobianisme.
Idei faine, dar aplicate prost, obtuz si abuziv (nu se putea ca Beren sa nu fie "ajutat" cu sarg? Stiu, nu. Din pacate :).
A fost o idee (buna) a lui Beren ca Regulamentul ala sa fie totusi respectat si uite unde s-a ajuns: la situatii ridicole de genul avertizarii Ancai_a (Anca, esti puternica si inteligenta ) si ne-avertizarii.... aaaaa... psihologului de renume . Asa a considerat Marius ca e corect :).
A, sa nu uit: punctele 27 si 28 din Regulament. Poza de pus in dictionar la definitia dezolantului... :)).
Si mai sunt muuulte de spus, da' cui foloseste daca le spun? :)
Nu-mi mai place deloc. Pa. Promit ca o sa va visez pe toti .
Pentru parinti, de dragul copiilor
"Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel.
Donia spune:
citat din mesajul lui marius Daca nu am aplicat sanctiuni in ceea ce te priveste, a fost nu pentru simpatie sau imensa ingaduinta pentru tine, ci pentru ca am trecut cu vederea. Nu in special pentru tine ci si pentru tine. |
citat din mesajul lui marius Dar asa suntem noi mai inchidem ochii uneori. |
Inchideti ochii?
Cand jignirile sunt evidente si mari cat casa, cand nu e doar un mesaj intamplator, ci o cascada de injurii pe parcursul a 3 mesaje, voi inchideti ochii???
- mitomana
- persoana cu probleme grave la cap
- comportament de spital 9
- comportament pe langa limita tuturor facultatilor
Marius, fa un exercitiu si imagineaza-ti ca aceste cuvinte ti-au fost adresate tie. Ai inchide ochii? Daca da, mai fa unul, si imagineaza-ti ca i-au fost adresate sotiei tale, mamei sau fiicei tale. Ai inchide ochii?
NIMENI nu ar trebui sa citeasca asa ceva despre sine insusi.
Daca tie, ca moderator, ti s-a parut ca denizel incalca regulamentul de ce nu ai reactionat? De ce nu ai intervenit? Daca in calitate de moderator nu aplici regulamentul, atunci esti direct raspunzator pentru atmosfera de la orice subiect, si in mod indirect pentru jignirile suburbane adresate astazi lui denizel.
De fapt, citind ceea ce i-ai scris azi lui denizel inteleg ca ai profitat de ocazie pentru a scote castanele din foc cu mana altcuiva. Si ca toate jignirile le vezi ca pe un fel de payback. Pentru ca daca nu ai nici un fel de reactie la cuvintele lui alex_andra inseamna ca gandesti ca ea, ba mai mult, dupa cum transpare din randurile tale, ai chiar si o oarecare satisfactie ca s-a intamplat asa.
Pai atunci, hai sa punem regulamentul pe foc si sa lasam discutiile in seama justitiei divine... sau mai putin divine, cum e in cazul de fata.
In definitiv tu ar fi trebuit sa te scuzi si sa nici nu intervii ca moderator la discutia de fata, pentru ca ai intervenit ca user la subiect si esti in mod categoric subiectiv.
Eu nu fac parte din vreun fan-club denizel. Nu am deschis subiectul ca sa o apar neaparat pe ea, insa ma deranjeaza teribil nedreptatea. Si jignirile. Si apatia, lasitatea, tacerea, bagarea sub pres.
Ma mai deranjeaza sa vad ca nimeni nu a sanctionat in nici un fel iesirea alex_andrei. Nu e vorba doar de moderatori, ci si de alti useri. Stiti ce spunea recent o colega de servici, atunci cand a deschis gura si a vorbit despre comportamentul nepotrivit al altcuiva? "Daca nu vorbesc, insemna ca il aprob".
Ca poate aprobati faptul ca alex_andra nu e de acord cu denizel e una, dar ca aprobati jignirile care i-au fost aduse, asta e alta chestiune. Mult mai grava. Cand doar cititi si treceti mai departe inseamna ca aprobati tacit ca acest spatiu de discutie sa devina un fel de talk show de slaba calitate.
E trist ca nu exista reguli, e trist ca nu exista solidaritate...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
marius spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_a
Asta e amenintare?! Dar revenind la avertismentul pentru caracterul tendentios :O al subiectului nr.1, n-ar fi fost oare corect ca inainte sa sari cu cartonasul, sa ma intrebi pe PM ce-am vrut sa zic... asta ca sa te lamuresti inainte de a acorda un avertisment pe baza unei pareri personale si in consecinta subiective? Si-acu' daca eu gasesc un moderator caruia subiectul sa i se para informativ si generator de dialog constructiv, tu ce faci? Imi retragi cartonasul si-ti prezinti scuzele?! www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see |
Ai ales ieri calea PM ca sa intrebi si am raspuns de mai multe ori - acum nu facem decat sa reluam public o dicutie privata incheiata.
Inca ceva " eu nu sar cu nimic" - ar fi bine sa-ti controlezi un pic modul in care te adresezi.
Am precizat punctul din Regulament nerespectat - este precizat subiectul - deci nu discutam de pareri personale. Chiar sunt al naibii de exact.
Chestia cu daca acum gasesc un moderator care sa fie impotriva ta se numeste pe piata relationala "ping - pong" - adica pe scurt explicat reprezinta modalitatea prin care o persoana sau un grup de persoana doresc sa induca relatii instabile intre persoane sau grup de persoane pentru a determina nesiguranta, incertitudinea si un climat instabil. Mai reflecteaza - sa zicem ca nu esti prima care isi aloca timp pentru acest gen de provocari.
Si ca sa nu uit - acel topic ar fi fost constructiv si generator de discutii CIVILIZATE - daca nu s-ar fi intitulat "noi metode de dresaj" - in subsidiar aplicat copiilor de parac copii ar fi nsite animale, daca nu s-a r fi facut referire al opiniile exprimate de alt utilizator - in subsidiar intelegandu-se ca acel printe este un fel de dresor de animale si aplica metode de dresaj propriilor copii, intarita aceasta idee cu ideea mesianica "poate salvam alt copil". Cu regret nu as fi vrut sa revin public pe o discutie deja privata - dar daca trebuie lamuriri supliementare o fac.
anca_a spune:
Ai ales ieri calea PM ca sa intrebi si am raspuns de mai multe ori - acum nu facem decat sa reluam public o dicutie privata incheiata. |
Am gasit tendentioasa fraza ta cu rapa, in consecinta am raspuns aici, ulterior discutiei purtate pe PM.
Cat priveste
Inca ceva " eu nu sar cu nimic" - ar fi bine sa-ti controlezi un pic modul in care te adresezi. |
:)))) e de-a dreptul hilar sa-mi faci observatie atata timp cat mostre de limbaj ca cele prezentate de Donia nu consideri ca merita sanctionate.
marius spune:
citat din mesajul lui denizel Situatia se prezinta in felul urmator: Pe vremuri, DC moderat de Lilanda, Descintec, Qsar, Tata lu' Toma, Xeno (scuze, nu-mi mai amintesc acum alte nume ) era un loc plin de farmec, umor si relaxare. Lilanda, Descintec, Qsar, Tata lu' Toma, Xeno s-au cam retras. A ramas Marius in rolul principal. S-au intamplat si bune si rele cu Marius in rolul principal. El se straduieste. Farmecul, umorul si relaxarea s-au cam retras si ele. A aparut Beren. Wooow, suflu nou, fara discutii si inchis ochii cand e vorba de drepturile copiilor, rasism, discriminare, abuzuri, grobianisme. Idei faine, dar aplicate prost, obtuz si abuziv (nu se putea ca Beren sa nu fie "ajutat" cu sarg? Stiu, nu. Din pacate :). A fost o idee (buna) a lui Beren ca Regulamentul ala sa fie totusi respectat si uite unde s-a ajuns: la situatii ridicole de genul avertizarii Ancai_a (Anca, esti puternica si inteligenta ) si ne-avertizarii.... aaaaa... psihologului de renume . Asa a considerat Marius ca e corect :). A, sa nu uit: punctele 27 si 28 din Regulament. Poza de pus in dictionar la definitia dezolantului... :)). Si mai sunt muuulte de spus, da' cui foloseste daca le spun? :) Nu-mi mai place deloc. Pa. Promit ca o sa va visez pe toti . Pentru parinti, de dragul copiilor "Omul care a inventat distractia a fost copilul" - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Asta e Denizel - toti moderatorii mentionati de tine - unii au venit - altii au plecat - toti au fost unul si unul - unii mai sunt apropos, atata vreme cat au fost - au existat - au tot respectul meu si al administratiei, forumul este liber din acest punct de vedere, este firesc ca oamenii sa vina - este firesc ca oamenii sa nu mai vina, nimic nou.
Iti inteleg punctul de vedere, ti-l respect, este opinia ta, acum ce sa zic? Ca de cand sunt pe aici oamenii vin si pleaca? Ca de cand sunt pe aici au fost sunt si vor fi atat multumiti cat si nemultumiti? Nu este nimic nou. Fiecare stie mai bine daca si in ce masura doreste sau nu sa isi petreaca timpul intr-un loc sau altul. Suntem majori la urma urmei nu? Este clar o decizie personala daca tu sau altcineva nu mai doreste sa intre pe acest forum daca tu sau alticineva nu mai doreste sa scrie pe acest forum, nu a fost nu este si nu va fi o obligatie. Si acest gen de discutii a mai fost si probahil invariabil va mai fi. Asta e.
marius spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui anca_a
Am gasit tendentioasa fraza ta cu rapa, in consecinta am raspuns aici, ulterior discutiei purtate pe PM. Cat priveste
:)))) e de-a dreptul hilar sa-mi faci observatie atata timp cat mostre de limbaj ca cele prezentate de Donia nu consideri ca merita sanctionate. www.youtube.com/watch?v=Efc0p0GASFY" target="_blank"> Children see |
Fals - ai primit raspunsul meu explicativ anterior raspunsului dat de mine mai sus. Sau pe scurt ai primit pe PM raspunsul meu dar ai decis sa scrii din nou public. Te atentionez ca exista punctul 28 (atat de vehiculat de Denizel) care contine precizari in acest sens.
Pe de alta parte pentru mine nu exista nimic hilar cand atentionez pe cineva asupra nerespectarii modului de adresare.
anca_a spune:
Si ca sa nu uit - acel topic ar fi fost constructiv si generator de discutii CIVILIZATE - daca nu s-ar fi intitulat "noi metode de dresaj" - in subsidiar aplicat copiilor de parac copii ar fi nsite animale, daca nu s-a r fi facut referire al opiniile exprimate de alt utilizator - in subsidiar intelegandu-se ca acel printe este un fel de dresor de animale si aplica metode de dresaj propriilor copii, intarita aceasta idee cu ideea mesianica "poate salvam alt copil". |
Scriu de suficienta vreme pe forumul asta, in special la subiecte despre educatia copiilor incat sa ai deja o idee despre intentiile mele atunci cand vine vorba despre copii.
Subiectul se numea "Cat mai costa un dresaj" si am ales intentionat un titlu care sa socheze pentru a atrage cat mai multi vizitatori intrucat, pana la urma, daca putem salva un copil, scopul ar trebui sa scuze mijloacele.
marius spune:
Donia - ai dreptate - in mod clar ai dreptate - in egala masura sunt atent si la contextul general. Este ca si in justitie, atata vreme cat exista fapte anterioare care duc sau pot sa duca la generarea unei contraventii se ia in cauza tot scenariul nu numai contraventia in sine ci si daca si in ce mod au existat motivatii provocatoare. Adica se vede contextul anterior uneori si posibilitatile mult anterioare, mediul. Asa cum am mai precizat Denizel a avut si are la activ o sumedenie de observatii de nemultumiri ridicate de multi utilizatori in timp, a fost implicata de multe ori in hai sa le spunem "discutii neprincipiale" - ca sa fiu diplomat in exprimare - asa incat a fost in observatia noastra ca si administratie daca si in ce mod se mai accepta un astfel de generator de mediu nonforum.
Nu exonereaza ceea ce ai mentionat tu. Probabil daca am lua decizii de excludere implicit nu ar exista aceste reactii din partea altor utilizatori. Adica sa vedem si cauza nu doar efectul. probabil daca am dori sa fim absolut corecti cineva ar trebui sa aiba avertisment pentru ac la rece discutand exista acel regulament si in egala masura cineva ar trebui sa fie exclus din acest forum pentru a mentine un climat de normalitate.(nu este vorba stricto senso de un subiect anume)