Sunt disperata,ajutati-ma .
Am uitat spre rusinea mea ,cu atatea pe cap,ca peste o saptamana e ziua sorei mele.Nu stiu ce cadou sa ii iau ,nu e chiar pretentioasa,dar ii plac cadourile surpriza,adica nici sa nu banuiasca ce i-ai pregatit.
Raspunsuri
Rufus spune:
Cati bani? E fire practica, sau boema? Comoda sau in priza?
Da si tu detalii...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
mocofleana spune:
Buna!
Chiar un mesaj disperat!
Pai ce ii place ? Haine, genti, tablou, electrocasnice? Nu ai chiar nici o idee?
Eu de exemplu am o prietena care este disperat dupa genti, cred ca are sute in dressing... si prin urmare a fost usor.
Daca iti place ideea uite am descoperit un site dragut, nu are multe modele de genti, probabil acum a aparut , ceea ce pot sa iti spun e ca am primit comanda imediat nu cum dureaza la alte site-uri.
geanta e minunata ia placut enorm, ma gandesc sa imi iau si eu.
http://magazinuldegenti.suntmic.com/index.php (baga copy -paste)..nu prea ma pricep la calculatoare
sau poti sa cuperi ceva util in casa...nu stiu gandeste-te la ce ii place eu am venit cu o idee.
mocofleana spune:
exact cum zice rufus da detalii, poate avem noi idei, eu cel putin daca cunosc omul imi vin idei bune!
felicic76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tingers Am uitat spre rusinea mea ,cu atatea pe cap,ca peste o saptamana e ziua sorei mele.Nu stiu ce cadou sa ii iau ,nu e chiar pretentioasa,dar ii plac cadourile surpriza,adica nici sa nu banuiasca ce i-ai pregatit. |
chiar ca-i disperare mare, ziua surorii tale nu-i decat peste o saptamana
surorilor mele le iau ceva in urma telefoanelor sau vizitelor anterioare, intre surori vorbesti ca ti-ai lua nush ce parfum, pantofi, bluza, etc inclusiv ceva de ajutor in bucatarie (ale mele au copii mici), mai un blender, o razatoare, un steamer, imposibil sa nu rezolvi sau sa nu nimeresti.
Daca vrei sa o surprinzi si te tine buzunarul, cumpara-i niste sedinte la spa sau o vacanta....
alinuk spune:
hai ca o zic eu
imi batea inima tare...cand am citit ca e un om disperat
ma gandesc ca e doar o gluma disperarea din titlu...altfel nu stiu cum ai denumi starea prin care ai trece daca cineva apropiat chiar ar avea o problema (de sanatate sa zicem? de viata si de moarte...!?)
raspuns: o carte!
Alinuk
la doar un pas...multumim!
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
tingers spune:
Chiar sunt disperata.Lucrez de la 8 la 20 ,si nu am timp de umblat prin magazine,,desi ador asta.Sora imi face niste cadouri minunate,ma surprinde de fiecare data.Iar acum are o perioada mai...dificila ,cred ca iar prinde bine ceva care sa-i placa cu adevarat.Nu e prea stabila,acum ii place ceva,dupa aceea altceva.
mocofleana spune:
da si tu idei!cum este sora ta?amanunte...
eu cand fac un cadou ma gandesc ce fel de persoana este.
de exemplu in curand vine ziua sefei mele si ma gandesc sa ii iau ceva bijuterie(brosa, ceas, lantisor) pt ca e genul care poate zorzoane peste tot si sunt sigura ca una in plus niciodata nu strica..asata binentells daca ii stii stilul.
mocofleana spune:
Depinde de buget acum, eu de exemplu eram in pana de bani,nu aveam chef sa caut prin moll-uri (nu imi place sa umblu prin magazine fara bani) si prin urmare am cautat pe internet.Daca esti ocupata nu ai decat sa comanzi ceva online...poate prinzi ceva reduceri, inca e sezonul
tingers spune:
E genul care ii place sa se imbrace modern si sofisticat.Dar i-am mai luat articole de vestimentatie,cu alte ocazii.As fi vrut ceva nou.Dar poti sa ai incredere?Adica nu te costa mai mult decat e afisat?M-am ferit sa cumpar ceva online. M-am uitat pe site-ul recomandat.Multumesc mult pentru sugestie.Nu ma gandeam ca as putea cumpara ceva prin internet.Sunt super gentile si se par accesibile.
mocofleana spune:
intra linistita, gentile sunt super,de calitate, daca iti plac iti recomand,
eu am comandat de la ei si s-au miscat foarte repede si pot sa zic ca sunt si ieftine, cel putin asta e parerea mea..daca te uiti prin magazine nu gasesti la pretul asta o geanta buna.