Sunt disperata,ajutati-ma .

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Ce reclama faina la magazinuldegenti.sintdisperata.com.
Te rog sa ma scuzi tingers dar ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Am respirat usurata, bine ca nu s-a rupt vreo unghie sau sa se fi agatat dress-ul, ca ala era chiar caz disperat.

Serios acum, nu este nici pe departe un caz disperat. Si in cea mai rea ipoteza, sa nu resuesti sa-i iei nimic pana la ziua ei, iarasi nu e o tragedie. Ar trebui sa inteleaga, lucrezi toata ziua, abia ai timp de tine, daca ai, ce sa iti mai stea capul la cadouri...Ori comada-i ceva de pe net, ori ii iei cand ai timp, chiar daca va fi dupa Marele Eveniment. Nu-i bai. Sunteti surori, doar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocofleana spune:

ei acuma si cu tine!
chiar crezi ca e asa disperata???probabil a vrut sa para mai interesant subiectul ca sa sara lumea in ajutor cu idei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Tara arde , si baba se piaptana ... bine ca nu s-a intamplat nici-o nenorocire caci este plin forumul de persoane care au intradevar probleme si sunt cu adevarat disperate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui mocofleana

Buna!
Chiar un mesaj disperat!
Pai ce ii place ? Haine, genti, tablou, electrocasnice? Nu ai chiar nici o idee?
Eu de exemplu am o prietena care este disperat dupa genti, cred ca are sute in dressing... si prin urmare a fost usor.
Daca iti place ideea uite am descoperit un site dragut, nu are multe modele de genti, probabil acum a aparut , ceea ce pot sa iti spun e ca am primit comanda imediat nu cum dureaza la alte site-uri.
geanta e minunata ia placut enorm, ma gandesc sa imi iau si eu.

http://magazinuldegenti.suntmic.com/index.php (baga copy -paste)..nu prea ma pricep la calculatoare

sau poti sa cuperi ceva util in casa...nu stiu gandeste-te la ce ii place eu am venit cu o idee.

Vreau sa spun ca genti ca astea sunt intr-o piata din Tm, tot hand mad, zeci de modele cu preturi intre 15 si 35 de lei max.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Hai ca nu-i chiar asa.E noua pe forum si poate a dramatizat putin insa,pentru ea,chiar este ceva important.Dupa cativa ani ,de va mai fi aici va intelege cum merg lucrurile pe acest forum,si cate subiecte "grele" se abordeaza.Poate voi nu ati fost curioase ,insa eu am mai "frunzarit"si alte forumuri iar subiectul propus de ea ar fi fostacolo la mare cautare.Eu m-am invatat minte,cand am intrebari de pus pe forum,caut in arhiva si gasesc ceva asemanator,discutat deja!
"Toate-s vechi si noua toate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

doamne...ce disperari au unii. asa e viata.....eu caut de ceva timp un tratament adecvat pentru o afectiune severa, dar nu mi-a dat prin minte sa spun ca's disperata. in situatia mea, m-as putea numi disperata

hallo (cum zice neamtul) bucurate de viata si sanatate!!!

Bazar general pe DC

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David

_M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

te rog frumos, poti schimba titlul? mi-a sarit inima cand am citit..

si ca sa fiu on-topic.. daca nu ai vreme, cumpara on-line .. ai gramada de situri de unde poti cumpara tot ce-si doreste.. bani sa ai..

of , Doamne, ce bine ca nu s-a-ntamplat nimic rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tingers spune:

Da ,aveti dreptate.Cand am scris nu mi-am dat seama .Chiar in clipa aceea am observat,citind la un subiect pe forum,ca suntem deja in 7,m-am panicat (cam cum fac mereu)si am folosit termenul asta.Voi fi mai atenta pe viitor.Oricum multumesc pentru idei.Maine ii i-au un abonament la SPA .Nu mai las nimic pe ultima zi .Ca m-am fript de cateva ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Ia-i bocanci k vine frigul si du-te cu ea la munte un we daca zici k trece printr-o perioada mai rea. Bocancii-s pretextul cadoului adevarat: timp din timpul tau pretios. Sper sa si inteleaga asta...

Mergi la inceput