Sunt disperata,ajutati-ma .
Raspunsuri - Pagina 3
mocofleana spune:
Eu zic sa intri pe site ala -
*nota
FARA LINKURI LA ALTE WEBSITEURI COMERCIALE
Te-am inteles odata dar nu exagera te rog.
Nu te lua dupa comentariile rautacioase ale unora, eu sunt tare incantata de el, eu chiar azi fac comanda la o geanta de acolo.
Si nu fac reclama fetelor, vin doar cu idei spre deosebire de voi care doar comentati...
emanouela spune:
ce aveti mai cu titlul topicului???fiecare are dreptul sa fie disperat chiar daca s-a rupt tocul la pantof...problema voastra care e???? ca nu e disperata din aceleasi motiove ca si voi?
tingers e ft bun ce ai gasit tu...SPA
moco chiar ca ne-ai innebunit cu gentile alea...mie pers nu-mi plac, nu vad nimic factasiticoexraordinar la ele, nici nu-s originale ca si model macar, ca sa nu mai zic de pret...niste carpe cu torti...aici is 10 euro
mirela0521 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela ce aveti mai cu titlul topicului???fiecare are dreptul sa fie disperat chiar daca s-a rupt tocul la pantof...problema voastra care e???? ca nu e disperata din aceleasi motiove ca si voi? tingers e ft bun ce ai gasit tu...SPA moco chiar ca ne-ai innebunit cu gentile alea...mie pers nu-mi plac, nu vad nimic factasiticoexraordinar la ele, nici nu-s originale ca si model macar, ca sa nu mai zic de pret...niste carpe cu torti...aici is 10 euro |
ema esti extrem de directa si de nostima.
Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)
mirela0521 spune:
mocofleana, ce tot ai cu site-ul ala de insisti atata?!? e cumva al tau si vrei sa-ti facem vanzare???? mie una nu-mi plac absolut deloc, le gasesc copilaresti si ieftine, nu doar la pret! in fine, gusturile nu se discuta. e de apreciat ca ai dat totusi o idee, fata de cele care doar au intrat sa comenteze titlul.
eu i-as cumpara sorei mele ceva pt casa, pt ca este tanara casatorita si are nevoie de atatea lucruri.
daca zici ca trece printr-o situatie dificila, poate are nevoie de o schimbare de look care sa-i redea increderea in propriile forte, fa-i o programare la coafor/cosmetica etc si platesti tu tratamentele.
sau cum zicea cineva da-i "timp din timpul tau". scoate-o in oras la masa si stati la "un pahar de vorba", fi alaturi de ea, umarul pe care sa se reazeme.
Mirela cu Rares-Mihai (19 aug 2006) si Rebeca-Maria (4 iun 2008)
tingers spune:
Felicic iti multumesc pentru idee.De la inceput mi s-a parut super.Neavand timp,am vrut sa rezerv pe internet,dar am avut parca o presimtire si m-am dus acolo.Nu va spun...prosoape pe jos,si fetele aveau halatele murdare...Am renuntat imediat,dar ca sa nu jignesc m-am prefacut interesata de ce servici presteaza.Si e printre cele mai selecte...Fac ca fac si tot in ultima zi ,ca de obicei.
tingers spune:
Ira...cat de frumos..."timp din timpul tau".Cu ratele aste la banci ...uitam sa traim,sa ne bucuram de persoanele dragi...Minunata idee.Va intra in istorie noastra personala.
Nu cred ca-i frumos sa vorbim de rau pe cineva si cu atat mai mult sa luam in deradere munca lui.Sau daca nu ne putem abtine ...ar fi de bun simt sa o facem mai ...delicat.
Mie personal mi-au placut gentile,poate am bafta si castig un voucher la concursul de acolo,mi-ar fi util,mai ales ca vin sarbatorile.Acum nu as fi vrut totusi sa i-au ceva ce i-am mai luat,deoarece i-am mai tot luat articole de vestimentatie de-a lungul timpului.
Simteam nevoia de ceva nou ,sa rup rutina.
Asa ca inca odata iti multumesc Ira.
O sa revin sa va povestesc.
IRA_LIZA spune:
Tingers
Vezi tu, cand ai o varsta cum am eu incepe sa se schimbe scara de valori. Si ajungi sa realizezi k stai pe un munte de obiecte mai mult sau mai putin utile/valoroase insa nu ai cui sa povestesti pe indelete despre ele. Sau sa povestesti ceva, orice. Cand tatal meu s-a prapadit brusc in toamna lui 2004 (infarct) am realizat brusc k refuzul constant de a ma duce sa petrec mai mult timp acasa (in orasul din care ma trag - Piatra-Neamt) pe motiv de cariera lu' peshte a fost cea mai mare tampenie pe care am putut sa o fac. Asta e realitatea si nu mai poate fi schimbata. Nu fatza de tata care in mormant de 6 ani deja. Insa se poate fatza de cei dragi inca ramasi in viata.
Acum, dincolo de dramatismul aparent al postarii mele (cu toate k eu am relatat pe scurt un fapt de viata si atat), e un mesaj simplu si curat catre tine, catre toti cei care citesc ce scriu eu pe aici: stati mai mult unii cu altii. Bucurati-va unii de prezenta altora pe indelete, nu cu sufletul la gura si cu ochii pe ceas. Miracolul e in faptele mici si pline de bucurie, nu neaparat in lucrurile cu care ne inconjuram.
Orice ai fi ales drept cadoi sper sa ii fi placut surioarei tale. Sa fie sanatoasa si sa-i treaca supararea.