Copilasi de Iulie-August 2004 * 55

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata!

Io cu ale mele...
Dupa ce ieri am luat-o pe Mara super vesela dupa amiaza de la gradi, si toata dupa-amiaza am negociat si mi-a promis ca n-o sa mai planga, azi cand am lasat-o a fost mult mai rau ca ieri. Ieri a fost un plans normal, azi a fost o criza din aia in care nu te mai puteai intelege cu ea. Si ea chiar nu face crize din astea. Educatoarea nu ne-a fost de nici un ajutor ca in loc sa vina sa o ia ca sa scurtam momentul, statea de vorba cu o bunica. Iar eu nu puteam pleca ca Mara se agata de mine si dadea sa fuga pe usa. Intr-un final, educatoarea lui Tudor a acceptat sa-l lase pe Tudor la Mara in grupa, a acceptat si educatoarea Marei si i-am lasat pe amandoi, pana la micul dejun. Dupa care fiecare va merge in clasa lui. Cum a venit Tudor, s-a linistit...Asa imi doresc sa functioneze aranjamentul asta, ca deja sunt bolnava cu nervii. (Olivia, ma gandesc la tine, ce-o fi fost in sufletul tau un an intreg! Sunt curioasa cum a fost azi la voi)

Robi, bafta sa fie totul bine azi!

O zi buna tuturor!

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bafta, gabi! sa mai puneti poze cu cashili
vazut pozele de la aniversarea lui uka
mitzu, citeva zile ai nevoie de nervi de otel

Mergi la inceput

Am vrut sa va intreb ceva...

Am tot auzit/citit in ultima vreme despre Isoprinosine dat copiilor pentru imunitate. Stiu medici de aici din Sibiu care recomanda cure preventiv cu Isoprinosine. Nici unul din medicii la care mergem de obicei nu ni l-a recomandat, ceea ce mi se pare ciudat avand in vedere frecventa cu care copiii mei au tot fost bolnavi anul trecut si cat de des i-am tot vizitat pe medici. Ati dat careva Isoprinosine copiilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Io imunomodulatoare nu am dat ..pt ca personal nu cred in ele..dar depinde de la caz la caz..
Nici nu va puteti inchipui cum a fost sa planga in fiecare zi..greu de imaginat.La Mara mie mi se pare firesc, nimic anormal ca in cazul nostru..eu zic ca intr-o luna..uneori 2..se regleaza situatia.Noi i-am cumprat ceas de mana ca sa poata monitoriza timpul!

asta era tot ce mai lipsea!
http://www.realitatea.net/expertii-polonezi-europenii-s-ar-putea-confrunta-cu-cea-mai-severa-iarna-din-ultimul-mileniu_745014.html

Mergi la inceput

pai stiu si eu ca se incadreaza in firesc, numai ca nu mai am eu nervi pentru asta (cunerviipemoate), asta e buba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mitzura

Am vrut sa va intreb ceva...

Am tot auzit/citit in ultima vreme despre Isoprinosine dat copiilor pentru imunitate. Stiu medici de aici din Sibiu care recomanda cure preventiv cu Isoprinosine. Nici unul din medicii la care mergem de obicei nu ni l-a recomandat, ceea ce mi se pare ciudat avand in vedere frecventa cu care copiii mei au tot fost bolnavi anul trecut si cat de des i-am tot vizitat pe medici. Ati dat careva Isoprinosine copiilor?

....da si da....noi ne incadram la ambele categorii,veterani in miorlaieli la gradi si dat isoprinosine pentru imunitate
Sa o luam pe rand,din cate am inteles eu Leeloocika are cavalerii la gradi particulara ceea ce este total diferit de o gradi de stat...din pacate asa sta treaba in romanika ce mi se pare grav este ca sistemul de invatamant se deterioreaza pe zi ce trece...(din ianuarie 2011 odata ce intra grila unica de salarizare...salariile vor mai scadea cu cel putin 25%...pe langa cei 25 cu care au scazut acum...asa ca va fi mare lipsa de titulari calificati..vor ramane doar suplinitorii necalificati)
Isoprinosine i-am dat vreo doi ani la rand in doua reprize in perioada rece a anului,eu zic ca s-a cunoscut,nu a luat deloc antibiotic in anii aceia....insa de anul trecut am renuntat si am trecut pe ossciloccocinum...in afara de varicela si doua reprize de muci nu a avut nik......si anu asta tot pe varianta asta mergem,amandoua
Si mandra mea este program de dupa amiaza saptamana asta la gradi,asa ca nu ne prea convine tinand cont ca se trezeste la 7
hai sa avem o zi excelenta merg sa vaz poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

si noi am experimentat miorlaiala la greu. sau nu miorlaiala ci strans de parinti, teama, din astea. au trecut. azi era ff mandru de el ca e baiat mare. sa vedem cat l-o tine.
Oliv sa inteleg ca a fost ok si azi, da?
Mitzu sper ca isi va reveni Mara in curand! pupicei!

Mergi la inceput

mitzule, cu naturiste ai incercat? tinctura de propolis, tinctura de echinaceea, eventual sa treci pe la homeopat, nu stiu, zic si io
dario, primit coletu`, bestiala giulika, a lovit`o unde`o doare pe ilinca;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Da, la gradi particulara ii am eu (una care ma jupoaie si de captuseala din portofel... dar de care sunt multumita...) - poate si de asta educatoarele sunt mai deschise la alte metode...eu zic ca aranjamentul nou cu Mara+Tudor o va ajuta sa se integreze si in curind o sa vezi ca ii va face placere sa mearga la gradi!

Roberta - bafta multa si la servici si cu casa - abia astept sa ne spui ca te-ai mutat!!
Kim - bafta si tie sa continuati lucrarile si sa gasesti si gresia dorita!

Eu sunt putin stresata ca Tudor e cam mucios si tuseste de ieri - iar eu plec joi si vineri la Viena si ii las pe amindoi cu taica-su...imi e teama sa nu inceapa iar cu temperatura tocmai cind nu sunt eu acasa... Plus ca el e dificial rau de tot cu medicamentele... de dimineata i-am dat nurofen, l-a luat ok si apoi m-am gindit sa ii dau si sinupret mascat (ca nu suporta gustul) intr-o lingurita de sirop de tuse...rezultatul? Mi-a vomat tot, inclusiv laptele baut de dimineata! Diseara iar trebuie sa i le pun pe toate in lapte, miine la fel...urasc cind se imbolnavesc copiii...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

vai si`amar de capu` nostru, ia uite`aci http://www.bzi.ro/unul-dintre-cei-mai-buni-chirurgi-din-iasi-pleaca-sa-lucreze-in-strainatate-187677
australia, vin;))

Citat:
citat din mesajul lui g_ioana
ce mi se pare grav este ca sistemul de invatamant se deterioreaza pe zi ce trece...(din ianuarie 2011 odata ce intra grila unica de salarizare...salariile vor mai scadea cu cel putin 25%...pe langa cei 25 cu care au scazut acum...asa ca va fi mare lipsa de titulari calificati..vor ramane doar suplinitorii necalificati)

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,aripile mele,
gorodeii noi

Mergi la inceput