Copilasi de Iulie-August 2004 * 55

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Olivia, legat de Isoprinosine, am inteles pozitia ta, dar crezi ca le-ar putea face rau?

Ioana, mai stii cumva cate zile la rand i-ai dat

Siropurile le-am incercat in anii anteriori pe toate, cam degeaba. O sa trecem si pe la homeopat, sa vedem pana la urma ce se alege din toate.
Si eu urasc cand sunt bolnavi, si personal am ramas cu niste probleme psihice de cand am fost cu ei in spital, asa ca vreau sa preintampin, sa nu mai ajung acolo.
Ca sa nu mai zic ca problemele Marei de acum isi au radacina in trei zile de spitalizare de acum un an, dupa care a cam ramas traumatizata (dovada ca vreo jumatate de an dupa aceea a avut cosmaruri cu spitalul).

Si eu sper ca aranjamentul cu Mara+Tudor sa functioneze si sa fie scurta acomodarea.

Diferenta intre gradinitele particulare si de stat este mare, stiu ce vorbesc, ca de vreun an am un proiect si lucrez exact pe asta. Din pacate, noi nu aveam vreuna prin apropiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mitzu, eu folosesc moducare, care are avantajul a fi extras din pin. nu stiu daca se gaseste in ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Teoretic nu fac rau..dar nu-s suficiente studii,ele facand parte din suplimente nu din categoria medicamentelor...poti incerca.Mai multa incredere am in homeopatie. Trebuie pus in balanta..daca ei sunt f sensibili iti inteleg frustrarea. Mai poti incerca cura de kiwi (una pe zi,toata toamna si iarna).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata! Azi dau eu prima cafea
Stiu ca nu sunt normala, sunt asa de stresata cu serviciul ca ma plimb prin casa de la 3 dimineata...
Mitzu, si noi i-am dat lui Matei toata iarna trecuta Osscillococcinum, eu zic ca are efect, am luat si eu la primele simptome de viroza si m-am simtit bine...
Matei are de cateva zile o tuse seaca dimineata, cred ca e aerul prea uscat in dormitor, offff, vreau la casa mea...

Andries, daca citesti, te rog mult sa imi spui si mie cum se cheama solutia aia de curatat cimentul si altele de pe geamuri si unde se gaseste, pls...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, lia, sa cresti mare, sanatoasa si voioasa alaturi de surioara ta! marcela, felicitari, sa-ti traiasca printesele sa-ti aduca multe bucurii
edit, gabi, de ce esti asa stresata? tot sefa de la hr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Gabitz, sanatate lui Tudor. nu vrei sa inlocuiesti sinupretul ala? ca e absolut sadic la gust si mie imi face greata, daramite copilasilor. sper sa nu faca febra.
Mitzu, tin pumnii sa fie ok Mara foarte rapid.
o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,in sfarsit a venit vara
La multi ani Lia pui,sa cresti mare,sanatoasa si norocoasa!
Mitzu din cate imi amintesc erau doua scheme,parca 10 zile pe luna sau o luna da o luna ba....mie mi s-a parut cam mult...in primul an de gradi i-am dat toata luna octombrie si toata luna februarie...ar trebui sa intrebi totusi un doctor
Deci pe mine ma oftica rau de tot faptul ca numai la particular se face treaba buna
Leeloo insanatosire grabnica lui Tudor
Robi
Azi avem sedinta cu parintii....deja ma enerfez numa' cand ma gandesc....indemnul general al parintilor/bunicilor este "la treaba,tovarashi"...ca-s grupa pregatitoare,gata cu joaca,sa le dea teme pentru acasa..care mai de care se lauda ca au scos desenele si muzica din grila de programe tv.....io am sa propun sa faca mai mult sport cu ei anul asta
Am si io niste poze proaspete de toamna
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/de%20toamna%202010/?albumview=slideshow
hai pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata,

Am vrut sa va spun ca azi a fost incomparabil mai bine, dar asta numai pentru ca l-au lasat pe Tudor sa stea cu ea. Cand a inteles ca mergem din nou la gradi a protestat (clasicul deja ”dar nu-mi place la gradi”), dar fara plans. Inauntru a mers singura in clasa, fara sa se mai agate de mine. Sa vedem daca o tine numai o zi schimbarea sau e de durata. Oricum ma simt mult mai bine.

Alta problema am acum: voi cum ati reactiona in fata unei educatoare care trage copiii de par ca metoda de disciplinare? S-a intamplat in fata mea, educatoarea lui Tudor (e doar de anul asta, suplinitoare si mai dura se pare) l-a certat pe un copil, justificat de altfel, si in timp ce vorbea cu el si-i facea morala, l-a apucat si de mot.

Eu fac ca toti dracii cand vad chestii de astea, ca sunt adepta metodelor de disciplinare umane. Si pe toti peretii gradinitei sunt afise pentru parinti legate de cum sa ne respectam copiii si cum sa-i disciplinam. Si vad treaba asta la educatoare...

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.

Philip, n-am auzit de Moducare pe aici, mai intreb.

Olivia, de asta intrebam, ca Isoprinosine nu cred ca e supliment alimentar (adica nu face parte din categoria vitamine/minerale, etc, ci are substanta activa, adica pare a fi medicament pe bune. Treaba cu un kiwi pe zi e o idee buna.

Gabi, sanatate lui Tudor, spune-ne cum e.

Roxy, Patrick a fost si azi baiat mare? (adica fara plans?)

Robi, bafta multa azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

felicitari, mitzu, incet, incet o sa se obisnuiasca. hai ca m`a luat cu nervi la faza cu suplinitoarea
vazut gorodica, aia`s pretinii ei?;))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata! Evident Tudor a facut febra! Era previzbil, nu? Doar miine plec pentru doua zile la Viena...!
Sa nu-mi priasca nimic...

Nu i-am mai dat Sinupret ca nu avea sens...i-am dat Nurofen si am inceput cu Stodal. In paralel ii dau un sirop cu echinaceea si vit C, nu mai stiu cum ii zice, dar e uman la gust. Aseara i-am dat si o lingurita de Aerius - daca l-ati fi vazut cum era saracul cu nasul curgind, cu ochii rosii si injectati... De dimineata era ceva mai bine, dar stiu din experienta ca pe el il apuca simptomele ami rele incepind de dupa-amiaza...

Pe Stefan l-am dus la gradi, sa vad azi cum fac ca trebuie sa ma duc eu sa-l iau...

Mitzule - eu as face sesizare la directoare, nu as lasa lucrurile asa - mie nu mi se pare normal sa ia copii de "ciuf" (desi asta se invata si de la presedintele tarii, nu??)...

Roberta - solutia aia se gaseste in obi sau dedeman - nu mai stiu exact marca, este ceva german, au un stand separat in dedeman, linga rafturile cu produsele de curatat pentru casa, sigur iti sare in ochi! Au si o solutie foarte buna pentru geamul de la cabina de dus - la mine apa e foarte calcaroasa si ramin urme albe pe ea oricit ai sterge - cu solutia asta mi-a curatat geamul luna! (e un nume nemtesc. ceva cu M parca...scuze, dar nu imi mai amintesc...)

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput