Copilasi de Iulie-August 2004 * 55

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

da, Patrick
s-a carait la gradi, nu a vrut sa intre in clasa cu colegii lui, a stat afara cu mine... de abia cand am intrat toti in clasa s-a mai potolit. treaba lui, ma si bufnea rasul cand il vedeam ca e cel mai inalt acum din grupa... erau piticei restul
Mitzu io-st de acord cu educatoarele... e mai usor pentru ele sa o potoleasca asa, fara interventia ta mamoasa . asa ca is sigura ca se va adapta fara probleme Mara in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

va doresc un an scolar excelent, adaptare usoara si rezultate excelente.
noi de miercuri incepem, miine vine acasa
mitzu, sa va intrati repede in normal, fara prea multe plinsete (ma intreb cind au trecut anii ca mai ieri se nastea mara, dumnezeule)
gabi, foarte frumos ce povestesti tu acolo, felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Daria, v-am vazut pozele, se vede ca v-ati distrat pe cinste, iar Giulia e o frumoasa!

Roxy, io ziceam de aia ca am avut ocazia sa vad si alt sistem, respectiv pe cel englezesc. Ei au ceva oarecum diferit de gradinitele noastre, dar a sta de exemplu cu un frate mai mare in primele zile este ceva normal acolo. Am fost de asemenea in centre Day Care (care sunt echivalentul lor pentru gradinitele noastre) unde parintele putea sta cu copilul daca dorea si avea disponibilitate (si nu stateau degeaba pe margine, erau prezenti in tot ce se facea). Si in general relatia parintelui cu gradinita este mult mai stransa, parintii sunt implicati in toate activitatile, de la bricolat materiale didactice, pana la gandit programe si proiecte. La noi totul mi se pare prea rigid, ... aproape ca te dau afara din clasa dimineata , activitati comune cu parintii si copiii se fac foarte rar. Asa imi trebuie daca traiesc in Romania... (Scuze, da acu sunt si eu catranita dupa fazele de azi dimineata, daca isi mai revine Mara o sa ma simt si eu mai ok).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

No, am ajuns acasa, am stat cu doamnele si mamicile la povesti
Am doo poze: in drum spre gradi - acolo in spate se si vede usita aia mica si cu Doamna
Sunt inscrisi 25 de copii, sa vedem cati vin efectiv.
Giulik s-a comportat cum o face de obicei: a intrat si a si uitat cu cine a venit asa ca n-am avut pe cine pupa de larevedere

Mitzu, pupam Mara si va dorim dimineti senine

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

carmen...nu mai tineam minte ce am povestit de ma felicitai...

Mitzule - acum nu stiu ce sa zic, dar eu cind l-am dus prima oara pe Tudor la gradi, respectiv la 1 iulie, educatoarele i-au lasat impreuna, inclusiv la somn, tocmai pentru a-i face lui Tudor acomodarea mai usoara...Dupa vreo luna, sau mai putin, nu mai tin minte exact, au inceput sa-l desparta in timpul zilei ca sa participe la activitati cu cei de virsta lui, dar tot dormeau impreuna - si dupa vreo saptamina, doua, i-au despartit si la somn si nu a mai fost nicio problema. Pe el il ajuta ca, de ex, e cu Stefan in orele de activitati comune din curte, la masa... oricum Mara se va obisnui in citeva saptamini si va fi ok!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Tot eu, sa fie raportul complet, caci in drum spre casa am intrat sa ne masuram, asa ca Giulia are 128 cm inaltime si 23 de kg
In clasa arata ca o caprita pe langa restu` de fete

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Gabi,sunt convinsa ca i-a fost mult mai usor lui Tudor in felul asta. Asa ceva ne-ar trebui si noua... Mie mi se pare normal si firesc sa lasi fratii sa stea impreuna, macar bucati din zi.

Daria, ce inalta e Giulia! Tudor are 115 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

niste poze de acum cateva zile..

http://picasaweb.google.com/olivia.badoiu/LucaS6thBDay#slideshow/5516098104748926770

azi a fost ok,abia dimineata si-a dat seama sa intrebe ...cum ramane cu culcarea?trebuie sa ma culc?...s-a intristat dar peste 5 minute ne-a spus un secret..sunt baiat mare acum si nu o sa plang..are aceeasi educatoare si ceva dintre fostii colegi, asa ca nici nu l-a interesat de mine si de Sorin..azi le-au dat drumul acasa dupa deschidere...abia de maine vedem daca o luam de la capat cu crizele

Giulik este superba ca deobicei!
Robi te-ai linistit?Ati facut termosistemul?

ma duc sa mai fac search pe net..in cateva zile dam drumul la treaba..gresie tot nu am gasit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Buna dimineata!
Am doua zile grele, va rog sa va ganditi la mine, imi vin toti sefii de la Londra, inclusiv noua sefa pe HR, deci superiorul meu direct...

De dimineata pazesc baia de emotii

Olivia, m-am linistit, multumesc de raspuns!
Termosistemul l-am terminat de vreo doua saptamani, s-a dat si amorsa, urmeaza tencuiala decorativa, poate zilele astea.
Cica pana vineri e gata si gazul, asa ca ne putem muta in curand, dar cu ceva improvizatii deocamdata in locul mobilei de bucatarie.

Va pup, o zi frumoasa si, cu intarziere, un an scolar plin de realizari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neata!
Robi tinem pumnii din toate puterile, sa fie absolut totul ok!
Oliv hihihi si Patrick la fel azi - ca e baiat mare. am tinut ditai conversatia ieri
succes tuturor!
ma duc sa fac poze

Mergi la inceput