Copilasi de Iulie-August 2004 * 55

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui roberta04

Sunt happy Colega si prietena mea (mama Ecaterinei, de care Matei e indragostit de la 3 ani, daca va mai aduceti aminte), a nascut azi un baietel de 4 kg.

poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243" target="_blank">Povestea nasterii

Ce veste intr-adevar frumoasa sa-i traiasca juniorul

Eu am bagat ness cu lapte cam mult si sunt extrem de activa

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Roberta - felicitari proaspetei mamici! Imi amintesc cind ne-ai spus tu te-a anuntat ca va avea un bb...

Daria - pai ness la ora asta???

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Multumesc de incurajari! Da, ma astept si eu sa dureze mult. Din pacate se manifesta destul de urat, in sensul ca ea nu plange doar dimineata la gradi cand o duc, ci incepand de pe la 5-6 seara, pana se culca, o apuca jalea. Fie maraieli ”mami, maine nu vreau la gradi, sa nu ma mai duci, nu-mi place, etc”, fie plans adevarat. Cu Tudor era altfel. Din momentul in care il luam, parca uita de gradi, era happy. Ea vad ca sufera si acasa. Asta nu imi place.

Dar am si o posibila explicatie. E pe fond de oboseala acumulata. Ea acasa se trezea dimineata pe la 9, iar la amiaza dormea vreo 2-3 ore. Acum se trezeste cel tarziu la 8 si la gradi, din pacate, doarme maxim o ora jumate (merg la masa in ultima tura si pana mananca si se spala e deja ora doua. Ori la 3 e trezirea.) Asa ca s-a acumulat toata oboseala asta si ma gandesc ca de aceea ia lucrurile asa in tragic. Si nici nu prea am cum sa rezolv treaba asta. O las in weekend sa doarma mai mult, daca va fi de ajuns.

Dar mergem inainte...

Robi, sa-i traiasca, sa va traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

acu in miez de noapte apuc si eu la laptop....
am terminat gatitul, am facut fasole verde cu aripioare de pui si mancarica de dovlecel, plus niste ciambelle-gogosele super pe care deja copiii le-au mancat in mare parte, am facut dor pt ca le-am promis de doua zile gogosi

sper ca v-au mai trecut si voua racelile (Monica, Matei parca erau raciti)...si noi cred ca suntem pe trecutelea drept pt care ne vom duce la gradi din nou....nu stiu cum va fi, nici nu vreau sa ma gandesc in avans ce figuri de plans va mai face fata mea pana se acomodeaza, sper sa nu mai planga pana vomita insa....sunt hotarata sa o mut la alta grupa daca nu merge nicicum aici unde e, poate o retrogradez la grupa mica si gata, ca nu are nici 4 ani, nu stiu de ce am crezut eu ca e musai s-o dau la scoala la 6 ani si 9 luni si nu la 7 ani si 9 luni

ma spetesc sa-l invat pe Danut sa scrie cifrele de ieri, pt ca degaba le stie si stie sa calculeze din cap daca la gradi primeste fise ce trebuiesc completate manual nu pe laptop, cum lucrase el pana acum, deci trebuie sa-i formez mana si inca urgent....oboseste insa foarte repede si desi e tare sarguincios imi dau seama ca depune efort destul de mult si-i amortesc degetele, il doare mana, ce mai....e incepator intr-ale creionului, si lui nu-i place de nici un fel bibileala cu creionul in mana. Andreea in schimb scrie la "retete" cum zice ea si deseneaza foarte mult cu carioci sau creioane, face chestii meticuloase, nu neaparat artistice dar cu tot felul de incarlibaturi, apoi le coloreaza cu pensula, cu acuarela....Mi-e mila ca pe Danut tre sa-l fortez oarecum (desi nu se opune ci e chiar cooperant) sa exerseze insa chiar nu mai am cum amana momentul pt ca nu vreau sa se simta aiurea printre colegi care stiu si in plus e o etapa necesara pana la urma....

Daria, ce multe activitati faci cu Giulia, bravo tie !

ma duc sa mai citesc si sa ma culc si eu, noapte buna

ps. polen granule uscate ati dat vreodata copiilor in cure de imunizare? o fi bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineata!
Robi, waaaw, ce baietel grasunel! ce "cumnat" are Matei
Mitzu, sper din suflet sa fie din ce in ce mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

mitzule, si eu cred ca poate fi si oboseala, incearca s-o culci seara mai devreme, imi pare rau ca tb sa treceti prin asta
gabi, sa traiasca cavaleru`
lio, miroase a gogosi pin` la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata, neata!!! E vineri, incepe weekendul, uhuhuhu!!!!

Duminica dimineata avem piticot-party - e ziua nepoatei mele, face 3 ani!!!

Pupam pe toata lumea!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

sa-ti traiasca nepoata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Roberta, sa ii traiasca flacaul si sa fie sanatos! Sper ca Matei e mai bine.
Lio, eu i-am dat polen Mariei, amestecat cu miere. O sa-i mai dau...Ioana m-a refuzat politicos "Nu, nu, multumesc. Poti sa mananci tu daca vrei." (are stilul asta delicat de a refuza mancarea...)
Gabi, sa-ti traiasca nepotica si petrecere frumoasa!
Mitzu, eu pe galusti le culc la 21 iar la pranz Ioana doarme 1-1,5 ore si tot nu ii e suficient desi ea dormea mult mai putin ca Maria. Se trezeste la 7 fara probleme dar mi se pare ca a facut cearcane.

Eu behai intr-un mare fel, ma doare pieptul cand tushesc. E tuse seaca asa ca bag paxeladine. Sper sa o dovedesc repede...
Azi insa mi-e mai bine decat ieri cand eram capie (dupa 9 ore de somn!!!)

O zi exceptionala sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Multumim de urari! Sa va dau vestea nr.2 - cavalerul nascut ieri va fi finutzul nostru

Mergi la inceput