STAER- monument de nesimtire si neprofesionalism
prin martie-aprilie am incpeut sa tatonez terenul pentru o bucatarie...prin iulie m-am hotarat sa o facem cu Staer. Totul bun si frumos vorbesc la tel cu cineva de acolo, ii fac o schita, imi da schita facuta de ei la calculator cu oferta de pret, o accept, imi da termen de executie 3 saptamani seara urma sa ma duc sa platesc avans.
ajung acolo, platesc avans dar surpriza pe contract apare alt termen de livrare: 4 saptamani. imi explica vor sa fie siguri ca nu apare nici o problema bl-a bla.
II explic ca eu trebuie sa ma mut in acea casa si fara bucatarie nu se poate ca am copil etc. Ma asigura ca prin contract sunt obligati sa o aduca la termenul stabilit.
Cu 2 zile inainte de livrare ma suna sa ma anunte ca nu o pot livra pentru ca nu au palul colorat in depozit...cu 2 zile...fac o criza de nervi...le explic ce prejudicii imi aduc cu asta dupa o zi de negocieri la telefon accept o reducere de la ei plus toate serviciile de taiere ptr chiuveta etc gratuite...
vine ziua livrarii: surpriza mare: culoarea sertarelor e in 2 nuante diferita, plinta e mai mica decat cea din contract, lipsesc niste balamale si mai vor 150 ron ptr niste taieturi la prize etc....
acum intrebare: ce pot eu sa fac? in afara de faptul ca simt ca turbez si ei imi spun ca mi le vor aduce in scurt timp...in procesul verbal de receptie lucrari am trecut tot acolo dar altceva nu se poate face? chiar suntem bataia de joc a unor nesimtiti?...in tara asta nu poti sa fii normal-la concluzia asta am ajuns
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Raspunsuri
bulinuta27 spune:
aseara am observat si de ce nu se potriveste fest cu mozaicul pus de mine la cotele date de ei...ptr ca e mai inalta decat in comanda ...eu ce fac???? am sunat ei la ei...mi-au zis ca ma suna inapoi...nici un telefon nu am primit
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
geniest spune:
Nu pot sa zic decat ca da, ai dreptate, in tara asta nu exista normalitate.
Din experienta mea: comand un birou la mobshop, merg la ei, aleg pal-ul, manere tot tacamul, spun ca doresc sa mi-l livreze acasa, platesc montajul si astept.
Ma suna peste 2 saptamani soferul masinii si spune ca el e jos cu biroul. ce face ? Zic: pai urcati cu el ca sa-l montati. Aaaaa...pai nu doamna, ca e DEJA montat ...
Si de aici a inceput nebunia, telefoane peste telefoane, la duduia care a facut incurcaturi, la directoru' nu's care...de-abia seara pe la 10 m-am vazut cu biroul in casa. Nervi, la greu...
Ne intrebam daca am fi comandat o biblioteca si plateam montaj, mi-o aduceau montata in fata blocului ????
romania....si romanii....
Liliann spune:
eU NU LE-as plati restul de bani pana cand nu mi-ar face fix cum am stabilit prin contract, inclusiv culoarea sertarelor.
Si asta sa o faca cat mai repede, daca nu, i-as ameninta ca ii dau in judecata si m-as si tine de cuvant.
Lorikay spune:
Acesta este motivul pentru care noi, cand ne-am mutat, am preferat sa cumparam mobila gata facuta (nu sa o comandam) chiar daca am cautat foarte mult si prin multe locuri.
Asa cum spune si Liliann, eu nu le-as mai da restul de bani.
Fratele meu a patit ceva asemanator cu o firma d etermopane. Au venit cei de la firma si au luat personal masurile dar cand au adus geamurile erau cu 15 cm mai mari. Fratele meu a spus ca nu le plateste restul de bani pana nu ii refac comanda. Si au refacut-o fara alte costuri.
bulinuta27 spune:
pai da....dar eu le-am platit sambata inainte de livrarea de luni ca ei nu accepta altfel...deci sunt o fraiera...si ei isi bat joc...am vorbit acum iar cu cineva...o sa ma sune...
Poze noi
Poze
Burtocika spune:
Bine ca ai scris, ca eu vazusem un pliant de la ei si-mi palcusera niste camere de copii ...
Ce poti sa faci ? Ii ameninti cu OPC-ul, cu presa, cu reclama negativa pe toate forumurile de profil, si mai ales, ceri sa vorbesti cu un sef, nu cu pupezele de la receptie sau cu baiatul de la livrari !
Iar plata sumei integral inainte sa vezi marfa eu nu o inteleg si mi se pare ca pute a tzeapa de la o posta ! Practic, tu nu mai ai nici o parghie de manevra, daca nu-ti convine ceva ... Sau nu semnai procesul verbal de receptie ...
bulinuta27 spune:
apai procesul verbal de receptie a fost semnat dar cu toate cele scrise in el...adia nu cu ok-ul...acum m-a sunat un sef de la ei...ca asta cerusem si eu sa ma sune un sef si mi-a promis ca maine imi trimite pe cineva sa vedem ce facem...maine o sa fiu si eu acasa...deci va fi scandal mare...deci nu cumparati de la ei...pe bune...m-a costat apropae ...mai bine nu mai zic....
Poze noi
Poze
carmaw spune:
Vin si eu cu o remarca
vecina mea si a comandat tot prin ei bucatarie,salon adica biblioteca canapele masuta
Totul a iesit superb fara probleme ca la carte!Marturisesc ca parca si eu vreau canapelele lor
Atit doar ca sunt un pic cam scumpi in rest mie mi a placut iar ea nu a avut nici o neplacere cu ei(erau cei de linga Carrefour la capatul colentinei bucuresti)
Da poate ca e si chestiune de noroc ce sa zic!
ps nu lucrez la ei, nu sunt actionara asta nu e reclama! regret de opinia generala dar mie mi-a placut!
bulinuta27 spune:
probabil ca unii au mai mult noroc...ca asta ma deranjeaza cel mai tare...nu sunt ieftini deloc si de asta aveam pretentii sa iasa totul bine...dar atata nesimtire si bataie de joc nu te astepti
Poze noi
Poze
Burtocika spune:
Carmaw, e suficient un singur client care sa fi patit ce a patit bulinutza, ca eu personal nu mai am incredere in ei ... Nu-i vorba ca nici nu prea ai de unde alege ...