STAER- monument de nesimtire si neprofesionalism

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

saga continua...ieri au zis ca vin la 6...au venit aseara la 9 jumate sa constate...no comment

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

saga continua...trebuiau sa vina marti sa inlocuiasca sertarele, picioarele etc...sun marti zice cred ca venim maine dar va sun eu mai tarziu sa va confirm...ma suna seara...stiti venim sambata ...e incredibil...stau si astept sa vad cat dureaza si tot ii dau in judecata dupa...

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziggy spune:

Am comandat si noi o bucatarie la ei prin martie, a fost ingrozitor pana am avut reusit sa avem mobila in casa.
Oamenii de la montaj au fost lipsiti de profesionalism, din montaj au stricat o parte din mobila. Au schimbat blatul o data pentru ca l-au fisurat cand l-au strans si a doua oara cand au facut decupajul pentru plita, au zgariat blatul. Dar obosisiem deja sa ma mai lupt cu ei, intarziasem mutatul cu doua luni.
Nu vreau sa mai aud de ei. Imi pare rau, pentru ca mobila este foarte frumoasa, a iesit cum am dorit eu, insa montajul lasa mult de dorit, am dat-o jos de pe perete si am aliniat-o noi, am reglat usi, sertare.

Mergi la inceput

si la noi e la fel...trebuiau sa vina saptamana trecuta marti...au venit vineri la 8 jumate seara...si tot nu e ok...blatul l-au taiat aiurea, @sertare sunt saprte, plinta nu e buna...deci nu mai pottttttt

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Aoleeeeeeu!Acu am gasit subiectul!

http://community.webshots.com/user/BESTUTZA

Mergi la inceput

mda...nici acum dupa mai bine de un an partea de jos a mobilei nu au fixat-o ...nici nu au mai dat vreun semn vreodata

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 22+

Poze noi

Poze

Mergi la inceput

Doamne, ce binecuvantare forumul asta!!

Bulinuta, domnul de venise sa ne masoare culisantele era asa...ca un angajat......cu nemultumiri legate de angajator,dar ne-a comunicat ca se ocupa si el de facut mobila!!

Ne-am axat pe Ikea. Ne-am proiectat-o de acasa ne-am dus si prinseram si promotie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ziggy

Imi pare rau, pentru ca mobila este foarte frumoasa, a iesit cum am dorit eu, insa montajul lasa mult de dorit, am dat-o jos de pe perete si am aliniat-o noi, am reglat usi, sertare.

Asta zic si eu...Imi placea mobila si are un pret fff bun.Asta e,paote o sa isi revina.

Poate as fi riscat daca nu trebuai sa ne mutam urgent!

Mergi la inceput