Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CodrinaA spune:

Scuze...
Multumesc de primire

Mamica de floricica, Iris 03.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Salutare fetelor,

si eu am nostalgia sarcinii. De aceea am ales ca de ziua mea sa ma aflu intr-un loc atat de drag mie, in locul unde gemenele au fost concepute.

In alta ordine de idei fetele sunt vedetele hotelului, toata lumea se opreste la ele, lor le prieste super, numai mananca si dorm. Daca nu dorm, vb pelb lor, comunica cu sora lor si cu cei din jur.

Carla azi imi povestea o nemtoiaca ca are 4 nepotele, 2 randuri de gemene, prima tura biviteline, a doua univiteline. Asa ca cine stie ce mai iese la runda 2.

Si aici se simte toamna, dar totusi e f cald ptr septembrie, e primul an cand inca mai putem face plaja si baie, sa umblam dezbracati. Sa vedem cat mai tine. Seara e mai rece.

Cand venim acasa mai stam cateva zile sa spalam si apoi ne mutam la munte ptr vreo saptamana.

Cat despre curatenie, eu am preferat varianta 2, sa nu mai arunc banii de pomana. Am zis-o si o repet, o masina de spalat cu functie de calcat si un aspirator care spala si aspira in acelasi timp sunt minunile si inventiile acestui secol.

Va transmitem bezele de pe malul marii si ne gandim cu drag la voi.

La multi ani celor ce poarta numele de Maria (ieri)
La multi ani celor ce poarta numele Ana (azi).

Sabina, mamica fericita a gemenelor Ekaterina si Iustina (03.04.2010) si a Alexandrei (27.06.2006)

Multumim Doamne pentru cele 3 minuni sanatoase.

La multi ani si tie Sabina - ca esti si Ana, nu?

Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19

Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Bonjour!

Legat de curatenie...nu va obositi,au ieri am facut luna si pana seara dezastru la loc.Azi e o nenorocire,dar nu ma mai obosesc,voi strange doar de ochii soacrei.Daca acum ne plangem nu stiu ce o sa facem cand vor merge in picioare si vor aduna totul dupa ei

Carla si soacra mea a facut 2 perechi de gemeni,prima oara 2 fete,apoi fata si baiat,asa ca,daca iti convingi sotul pana la urma,sa ne anunti daca si tu ai indigo sub fund

Mira TE INTELEG PERFECT.Eu sunt dezastru cu piciorul,rezist de 3 luni,pentru ca am facut tratament,si i-am dat laptic cu biberonul si deja s-a puturosit,ma chinui foarte mult pana prinde sanul.Si tot la fel,luase 300 gr intr-o luna;insa cat i-am dat si san si lapte praf,ca sa fac tratamentul a luat 500 gr in 2 saptamani jumatate.
Pe mine insa durerea nu m-a lasat,si ma chinui si cu puiul ca nu prea vrea sa mai pape
Nu stiu cat voi mai rezista
Sfatul meu e sa incerci cum a zis Ioana(arturicii) sa o pui la san mai des,si daca nu merge doar nu o sa infometezi fetita,treci la planul B

La multi mult ani sarbatoritilor de azi

CodrinA bine ai venit

Nana eu socotesc invers,de la 0-1 luna,a avut 1 saptamana,2 sapt..etc,apoi la o luna si,zic o luna...de exemplu acum are 3 luni,3 sapt iar eu zic ca are 3 luni,nu 4..ca daca as zice 4,apoi dupa ce implineste 4 zic 5?
M-am zapacit mai rau

[center]

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
[size=3

Mergi la inceput

Am mai aruncat si eu un ochi pe pagina precedenta..Ce mai radeti voi de mine ca am confundat scaunul cu olita
Eeeee,ce vreti?mie mi s-a parut ca seamana
Oricum,si noi vrem "olita",dar o putem folosi dupa 6 luni,nu?

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theophillina spune:

Nana, , am vazut poza cu Adelina la momentul la care ai pus-o, cea cu bandana, dar n-am mai apucat sa va spun ca .

CodrinaA, bine ai venit printre noi. Notificarea de care zici nu exista la optiuni (cel putin nu din cate stiu eu), asa ca tre' sa dai mereu refresh la pagina.

Cristina, hai mai ce naiba, tu esti fata cu simtul umorului, nu "radem" de tine ca si eu tot olita-i zic, chair daca stiu ca e scaun. Pe prospect scrie ca de la 3 luni putem s-o folosim, e din silicon sau dintr-un fel de spuma expandata, nu stiu sigur, in orice caz pe mine m-au convins Ioana si Sabina s-o iau.

Edit: CodrinaA, scrie repede 10 mesaje sa "scapi" de moderare si sa-ti vedem mesajele in timp real.

Theodora mami de Stelios
09.06.2010

BEBE STELIOS

Mergi la inceput

Stai Teo linistita,nu vezi ca si eu rad cu voi?

Trebuie sa-i luam alt patut lui smecherila al meu,ca nu poate dormi decat de-a culmezisu,si nu mai are loc baiatu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Please spuneti-mi si mie , am intrebat si dimineata , legat de patutul tarc pana la ce greutate pot sa tin copilul sus ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_blanca spune:

Vad ca e la mare "olita" din spuma. De unde se poate procura din Romania cama tenteaza?

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CodrinaA spune:

Am postat un raspuns, si nu il mai gasesc

Mamica de floricica, Iris 03.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

a fost pediatra la noi ...are rosu in gat imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca eu i-am dat...bine ca nu face temperatura,probabil e in faza incipienta...citesc din urma si revin

Mergi la inceput