Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Ruxi, nu stiu cum e cu kg insa stiu ca eu am mutat la parter baietii cand se ajutau de marginea patutului sa se ridice; deci criteriul siguranta a venit la noi inainte sa ne punem problema de kg (deh, categoria musca)

Codrina, bun venit

Cris, dar daca suntem un pic inventive o transformam si in olita .

Serios vorbind, noi pana la un an jumate nu achizitionam olita.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Tatyana, sanatate multa. Scuze ca nu am retinut dar ce i-ai dat fetei si nu e ok?

Si noi avem intalnire cu pediatra azi.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Vad ca e la mare "olita" din spuma. De unde se poate procura din Romania cama tenteaza?

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
am gasit www.bebeshopp.ro/produse/products-page/la-masa/scaun-pentru-bebelusi-bumbo/" target="_blank">asta

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Vad ca e la mare "olita" din spuma. De unde se poate procura din Romania cama tenteaza?

Nadia 29.04.2010
am gasit www.bebeshopp.ro/produse/products-page/la-masa/scaun-pentru-bebelusi-bumbo/" target="_blank">asta

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Si www.bebeshopp.ro/produse/products-page/la-masa/tava-de-jucarii-pentru-scaunel-bumbo/" target="_blank">masuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Hello din nou, mamici dragi

Am resusit sa recuperez cat de cat, cititnd in diagonala si doresc sa:

Ii urez lui Ale Casa de piatra!!! Sa fiti fericiti, sanatosi si sa va iubiti toata viata chiar mai mult decat acum Trebuie neaprat sa ma uit si la pozici ca asta nu am apucat inca

Sa le felicit pe tate mamicile care si-au crestinat floricele. Sunt momente minunate. Eu una am bocit de numai de cum am intrat cu buburuza in biserica

Am vazut ca ati discutat despre garderoba de toama si am cules multe informatii de care avem nevoie. E drept ca noi hainute avem (am primit haine care sa ne ajunga si sa se potriveasca pana la 1 an), insa nu nu stiam exact ct de gros trebuie sa-mi ibrac iubirea pe vremea asta de tranzitie.

Am mai remarcat discutia despre suzete, iar eu una sunt destul de necajita ca Maia nu o accepta nici macr pentru o secunda, in schimb isi suge de nu mai poate 2 degete de la mana stanga, iar cand o face arata ca o rokerita, cu arattorul si degetul mic ridicate, iar cu mijlociul si inelarul in gurita Cred ca e si de la dintisori, dar e si un obicei cand adoarme. Caci mai nou adoarme singura Se intoarce pe partea stanga, isi ea degetelele in primire si face nanai. Iar asta s-a intamplat dintr-o data, acu vreo 3 saptamani.

Va multumesc celor care mi-ati dat raspunsuri referiitoare la problema mea cu lactatia. Nana, sa stii ca in niciun caz nu m-am supart pentru ce mi-ai zis. Mi mult decat atat, sunt perfect de acord cu tine. Si eu beau ceaiuri, suplimente si vitamine in speranta c pot sa pastrez lapticul. Ma rog la Doamne Doamne sa pot alapta macar pana l 6 luni. Sa stii ca si eu intru in categoria "sani mici si vai de ei" cu tot alaptatul

Diversificarea o vom incepe si noi in noiembrie, vom vedea exact ce tactica abordam Inca studiez intens problema. Pna atunci insa, vom plecat si noi intr-un concediu in care nu ma voi lupta cu ulcele peste ulcele si alte minuni. In octombrie facem un tur Prin Austria si Germania si ma bate gandul sa-mi iau un marsupiu caci in Sling e bine, dar nu pe distante foarte lungi.

Ufff... mai am atatea de spus, dar plec caci vad ca a iesit un pic soarele. Noi suntem la maare, in Venus. Sotul are un team-building weekend-ul asta aici si ne-am luat si noi o camera la o vila foarte draguta. Am zis sa mai schimbam si noi putin peisajul, sa-mi bag degetele bolnave in apa de mare care cica e foarte buna pentru asa ceva si sa facem aerosoli Cum am ajuns am luat-o pe Maia in sling, pe plaja, am infofolit-o bine caci a batut un vant, mama mama! Acum zaresc soarele si ma grabesc sa mai prindem o raza mica. Pupici!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Ruxi, nu stiu cum e cu kg insa stiu ca eu am mutat la parter baietii cand se ajutau de marginea patutului sa se ridice; deci criteriul siguranta a venit la noi inainte sa ne punem problema de kg (deh, categoria musca)

Ioana & Arturicii'S

Mersi.
Asta stiu ca e valabil si pt. patuturile de lemn sa ii muti cand incep sa se ridice, dar la astea tip tarcuri mi-e frica sa nu cumva sa nu reziste la greutate si sa aterizeze jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CodrinaA spune:

Ce ma dispera chestia asta cu moderatul mesajului...
taty-ana, imi pare rau ca a facut rosu in gat! Insanatosire rapida!

Mamica de floricica, Iris 03.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Citat:

Si acum sa imi spun si eu oful sau mai bine zis sa va intreb pe voi, cum ii stimulati pe bebei sa stea in scoica de masina ca daca nu e rupta de somn sa adorma Nadia zbiara ca din gura de sarpe, sta maxim 10 minute si nu te mai poti intelege cu ea. Si cu plimbarea la fel: peste tot unde merg vad copii in carucior care sunt interesati sa vada in jurul lor, ea nu. Sta putin cu suzeta in gura bineinteles si apoi urla sa o pun pe burta in carucior sa doarma. Dupa vreo ora se ridica in coate ca s-a plictisit si nu mai sta nicicum si trebuie sa plecam acasa. Se uita lumea la noi ca la avioane cand o vad cum doarme pe burta in carucior si nu stiu cum sa procedez sa se uite si ea la ce se intample in jur sa ii faca placere plimbarea ca pe burta dormim si in casa. I-am ridicat putin si spatarul la carucior, i-am pus si jucarii deasupre, degeaba.

Nadia 29.04.2010

Aha, deci nu sunt singura "disperata" pe lumea asta! Si noi aceeasi problema o avem si am spus pas la toate vizitele care necesita deplasarea cu masina. De 1 luna se intoarce de pe burta pe spate dar abia de ieri a inceput sa si adoarma pe spate sau pe parti (adoarme mult mai greu). Eu inca insist cu suzeta pt ca daca reusesc sa o fac sa adoarma cu ea cred ca va fi mai usor in scoica sa adoarma pe spate....deocamdata nu am succes, o scuipa cu gratie si baga pumnii. Cand am fost in august la Praid, de la Praid pana in Tg mures a urlat de parca o taia cineva (era moarta de somn si nu putea sa adoarma pe spate, se tot chinuia sa se intoarca pe burta dar era legata....circ, ce mai) si sunt "doar" 70 km. Am crezut ca o iau razna si eu si taica-su si Razvan, care ar fi dormit in scaunul lui dar nu putea de urlacioasa mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Codrina bine ai venit.

Bubu eu la Alexandra am mutat salteluta jos cand a inceput sa se ridice. Asa voi proceda si la fete. Sa nu se rastoarne apasa si tu pe el si inclina-l, vezi cat e de safe. Aici la hotel avem un patut Chipolino care dupa inaltator nu este f safe.

Dintr-o experienta oribila pe care nu as vrea sa o mai retraiesc vreiodata va rog sa va verificati mobila in casa, mai ales comodele. Alex cand avea 2 ani si un pic a deschis sertarul de la comoda noastra s-a bagat in el si in acel moment s-a rasturnat toata cu o namila de TV. Numai Dumnezeu mi-a salvat copilul sa scape doar cu o zgarietura, ptr ca acea comoda a facut punte cu patul, iar TV-ul a format un pod deasupra ei. Nu intelegeam cu tati cum a fost posibil asa ceva, ne uitam ca prostii, dupa ce am facut testul comodei am vazut ca se inclina foarte usor, chiar si cu o mana sprijinita in sertar.

Mary multumesc, asa este sunt si Ana.

Mira si aici azi e o zi oribila. sufla vantul enervant de rau. Plecati in Austria si Germania cu fata cu masina? Nu ti-e teama de drum asa de lung? Eu mai mult de distante de max 3-4 ore nu ma incumet, o singura data am fost cu Alex in Grecia si mi s-a parut cam obositor ptr ea desi ea nu a aratat asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Fetelor, referitor la "olita" ().. mi s-a parut si mie interesanta(am gasit si pe ebay mai ieftin), dar m-am documentat putin si cred ca zic pas. In 2007 aceste scaune au fost www.cpsc.gov/cpscpub/prerel/prhtml08/08046.html" target="_blank">retrase din SUA, din motiv de 28 de cazuri raportate de cadere si accidentare (cine stie cate or mai fi fost..). Ia priviti ce www.youtube.com/watch?v=bHj1vH6d1Bc&NR=1" target="_blank">usor iese bebe din el.
Nu aruncati cu rosii, asa sunt eu mai paranoica at cand e vb de siguranta. Ma gandesc ca supravegheat 100% copilul ar fi ok in scaunel, dar eu prefer sa nu-mi asum riscuri.

Corina, mami de Maria (14.06.2010)

Mergi la inceput