Romanii din Marea Britanie (25)
Raspunsuri - Pagina 4
nushulica spune:
buna fetelor !
vin si eu cu o rugaminte la voi,am o problema f urgenta si nush cum s-o rezolv...sora mea sta in blackburn un orasel mic la jumatate de ora de manchester,se chinuie sa-mi trimita un colet(care e f urgent,in el am tot ce-mi trebuie pt bb care se va naste curand)si curierul cu care a luat legatura i-a zis initial ca vine sa-i preia coletul asta acum vreo 2 saptamani si de atunci tot a tarait-o iar azi ia zis ca nu vin ca e prea departe de londra si nu pot sa bata atata drum decat daca plateste ea benzina
curierul adik o firma care face transport din uk in ro si probabil si invers...aveti idee cumva de o alta firma de transport care sa imi aduca coletul ala?voi cum trimiteti pachete in tara?
multumesc frumos pt orice raspuns voi primi!
de David si 37+
HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI
Letitia1 spune:
Eu trimit prin posta (royal mail)si m-a costat niciodata o avere, dar nu stiu sa-ti zic pe de rost cit costa. Zii sa mearga la posta cu coletul si ii spun aia ce si cum. Daca nu-i convine nu il trimite.
MissJJ spune:
Nushulica f multi care trimit pachete e adevarat nu merg mult in afara Londrei pt ca maj livreazain Londra si noi stam putin in afara Londrei si cam stramba din nas.
Cu royal mail poti trimitedardaca depaseste 2 kg e destul de scump eu i-am trimis unei prietene si sub 2 kg era 11 lire maxim si eu aveam 2 kg 100 si mi-a cerut 40. Daca poate sa faca niste pachete mai mici sa fie pana in 2 kg e mai simplu.
Curierii in general iau ieftin 1,3 lire pe kg sau 1,5 lire astia gen ups si etc sunt f scumpi se iau dupa dimensiunea cutiilor mie mia-u dat un qoute pt o singura cutie vreo 500 de lire era sa lesin.
Doar sa trimita cu cineva care merge in ro sau cu astia cu autocarele stiu ca si astia mai duc bagaje da nu stiu cat sunt de safe.
Dark Bendis cum a fost la interviu? Ai ajuns la timp?
Luna eu nus cu biserica, adik da merg la evenimente majore si etc, dar mi se pare f f urat ce fac dar na eu zic ca ei au totusi prea multa putere.
Letitia sper sa gasesti ceva pe placul tau cat de curand.
Ella ms mult. Am inceput azi si biologia e fain dar nu ma pricep asa mult ca la chimie acolo ma simt mai safe. Tre sa caut o carte de pe care cica facem la cursul asta e ditamai ceaslovul.
Na eu is mereu pe fuga, fug cu fetele la scoala apoi fug la tren apoi fug la cursuri apoi fug inapoi si tot asa si cand ma uit la ceas deja e 22.
Acuma ma zbat cu work experience si voluntary work ca e tare greu de gasit si e un must , plus ne-au aruncat la deep end cu aplicatiile la univ tre sa fim gata pana la sf lui nov, personal statement si etc. Urasc chestia asta, poti sa imi dai oricat de invatat da nu ma pune sa scriu pagini despre mine ca nu le am cu literatura si compunerile.
Of course tre sa fug iar merg sa pun papa la fete, pupam fetele , mai intru in wknd ca maine am zi plina iar la scoala si dupa poate apuc sa fac ceva si prin casa ca arata ca dupa un uragan.
nushulica spune:
multumesc fetelor pt raspunsuri,cu posta nici nu incape discutie coletul nostru are spre 15kgdeci falimentam
mai astept totusi poate imi da cineva un numar de la vreun curier/autocar ceva sa fie mai ieftin...curierul asta la care sunase sor-mea ne lua 2lire/kg si mai mergea
de atlasib ce stiti oare aduc colete din uk ?o sa sun maine oricum la ei dar intreb ca poate ati trimis voi deja
am sunat si la eurolines au zis ca transporta in orice tara numai in uk nu
de David si 37+
DarkBendis spune:
Nushulica, Atlassib trimite/aduce pachete in/din Romania. Nu stiu ce preturi au, ca nu am trimis niciodata, dar am gasit un numar de telefon al unui angajat care anunta data/ora plecarii autocarului din Glasgow (in martie).
Tot asa, am si un numar de telefon al reprezentantului firmei Lombardia - la fel, nu i-am folosit niciodata deci nu stiu ce sa zic. Am vazut ca "taxeaza" £2/kg asa ca ma gandesc ca poate sunt "seriosii" cu care ai avut tu de-a face.
Oricum, daca ai nevoie de oricare dintre numerele de telefon, ti le pot trimite pe PM
Sarcina buna in continuare
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
DarkBendis spune:
Miss JJ, multumesc de intrebare, am ajuns la timp la interviu si a fost OK. Tot azi am aflat ca am trecut interviul pe care l-am dat ieri, pentru un job de Personal Banking Advisor (al treilea), am al patrulea luni si am inteles daca trec si de ala mai ar fi inca un stage. Ma intreb daca pentru un amarat de job de Banking Advisor trebuie sa treci prin 5 interviuri, oare cate se cer pentru un post de manager
Multa bafta la scoala, ma bucur ca-ti place ce faci si ai multe planuri pentru viitor. Si multa bafta sa gasesti voluntary work si work experience
Dark Bendis
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DarkBendis Nushulica, Atlassib trimite/aduce pachete in/din Romania. Nu stiu ce preturi au, ca nu am trimis niciodata, dar am gasit un numar de telefon al unui angajat care anunta data/ora plecarii autocarului din Glasgow (in martie). Tot asa, am si un numar de telefon al reprezentantului firmei Lombardia - la fel, nu i-am folosit niciodata deci nu stiu ce sa zic. Am vazut ca "taxeaza" £2/kg asa ca ma gandesc ca poate sunt "seriosii" cu care ai avut tu de-a face. Oricum, daca ai nevoie de oricare dintre numerele de telefon, ti le pot trimite pe PM Sarcina buna in continuare Dark Bendis & Hogmanay Baby (31.12.2008) "I dream of wolves. With them I run." "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
sigur ca vreau numerele lor de tel,incerc orice posibilitateiti multumesc mult pt raspuns si astept pm de la tine
de David si 37+
DarkBendis spune:
Nushulica, ai PM
Dark Bendis
MissJJ spune:
Nushulica de atlasib ziceam eu cand ziceam de autocare eu nu am trimis cu ei niciodata si cu firmele care am trimis amandoua is din astea london based. Stiu ca lumea trimite cu atlasibul dar nu stiu de unde in alte parti in londra stiu de unde pleaca. Bafta sa ajunga pachetul pt bb la timp si nastere usoara.
Dark Bendis ma bucur mult ca a fost ok la interviu. 5 interviuri pt personal advisor? Moama.
Eu ma chinui sa caut un job part time pt orele care le am eu dar nu prea gasesc. Faza e ca ar cam fi nevoie dat fiind situatia financiara si faptul ca ne cam strech beyond cu toate astea scoala, childcare si etc, tare rapid se aduna.
Ms mult sper si eu sa reusesc nu stiu cum ar fi mai bine daca intru la univ cu fetele ca eu o sa merg full time de la 9 la 5 in fiecare zi plus ture la spital si etc. Asa ca tre sa ne gandim din timp ce o sa facem cu childcare ca eu dim o sa trebuiasca sa plec mult mai devreme de acasa ca univ cam toate is cam la o ora o ora jumate de unde stam.
Na speram sa le rezolvam pe toate incet incet.
Gata fug la teme.
motanik spune:
Buna fetelor!
Ce mai faceti?
Vroiam sa va intreb ceva. Mai intai partea usoara. Stiu ca Luna are un reader de la Sony. Vad reclama acum peste tot la amazon kindle, aveti vreuna? Exista si cel cu conectare gratis la net, mai ieftin un pic decat sony, dar as vrea sa stiu totusi daca diferenta de calitate e mare. Mi s-a pus pata pe el, imi place cum arata si cumj se apropie ziua mea, al meu mi-a zis sa dau comanda Deocamdata citesc reviews si bune si proaste si nu ma pot hotari. Vad ca in US kindle se vinde mai bine decat sony dar asta se poate si fie si din cauza pretului (fara 3g e 109 lire, cu 3g e 149). Daca aveti sau stiti pe cineva care are, dati-mi si mie pareri va rog. Multam.
Acum partea mai grea. Ma adresez in primul rand mamicilor cu 2 copii, Luna, Mada, dar oricine are un sfat e invitata in discutie.
Cum spuneam, astept bebe 2. Deja am inceput sa ma gandesc la cum o sa fie, daca o sa fac diferente intre copii, daca o sa simt ca iubesc mai mult pe unul decat pe celalalt, daca, daca, daca...dau in paranoia. Spuneti-mi voi, din experienta, cum e cu doi copii? Reusiti sa fiti intotdeauna aproape de amandoi la fel? Sa nu faceti diferente? Poate imi povestiti putin si despre cum a fost la venirea celui de-al doilea copil. Theodora a fost foarte dorita si foarte asteptata asa ca nu ne-am retinut nici o clipa in a-i arata asta si a devenit putin rautacioasa caci stie ca aproape orice doreste noi ii facem pofta, acum mi-e groaza cum o sa fie pt ea sa trebuiasca sa ne imparta pe mine si pe tati cu inca un bebe, cand ea mereu vrea sa ii acordam ei atentie 100%.
O sa vina de la sine?Imi fac griji degeaba?
Noi am inceput s-o pregatim deja, vorbim seara cu bebe, ea ma pupa pe burta si zice hello baby cu urechea lipita de burta, nu stiu cat de bine realizeaza ea, cred ca o ia mai mult ca pe o joaca. O sa aiba 2 ani si cam 9 luni cand o sa nasc daca totul merge bine, Doamne ajuta. O sa inteleaga sau o sa avem parte de crize o vreme?
Pfff...v-am dat tema de gandit si discutat :)
Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
Gata, fug, ma pregatesc sa merg la inca un job pe ziua de azi. Weekened frumos tuturor!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson