Romanii din Marea Britanie (25)
Raspunsuri - Pagina 3
ella_64 spune:
MissJJ mult succes maine!
O saptamana buna tuturor. Noi nici nu stim cand a trecut week-end-ul cu pregatirile pentru plecarea la Aberdeen.
Letitia1 spune:
Ella si Mada mult succes in noul an scolar. Mada sint super curioasa de cum ai sa gasesti cusurile si scoala in general. Mie mi-a placut la nebunie. Mai ales acuma ca inca nu lucrezi, enjoy. Dupa aia o sa fie mai greu.
MissJJ spune:
Ella, Letitia ms mult de tot.
Letitia I love it!! It's brill. E asa fain sa imi folosesc creierul.
A fost f fain azi, destul de usor adik nimic very hard, dar eu tre sa imi aduc aminte ca maj le-am uitat. Azi am avut chemistry si human physiology.
La science is 4 units trei de chemistry si una de physics si profa e o tantea spanioloaica super pusa pe treaba si nu se prea potriveste cu cheful celorlati din clasa de a studia chimia.
La unit 1 facem compusi invatam cum sa scriem formulele, tabelul elementelor chestii de astea generale, apoi avem u2 termodinamica, energy and rates of reaction, u3 chimie organica si u4 electricity si optics plus inca ceva la fizica nu am prins exact ce. Profa deja ne-a dat tema astia s-au crucit. plus ne-a dat tabelul elementelor dar necolorat si prescurtat. Ca am intrebat-o eu de ce nui color si ea a zis ca o sal coloram noi pe masura ce avansam.
E pacat ca astia din clasa unii nu is deloc entuziasmati de chimie si e pacat cai frumos tare si s-au crucit de numa cand au vazut ca daca pui acid in lapte se curdle. Ca ne-a pus sa ne jucam cu diverse sa vedem ce fel de proces e fizic sau chimic.
Ella ceva compendiu de chimie si fizica ceva in genul cu toate formulele si chestiile de baza pe scurt toate la un loc imi poti recomanda?
La human physiology facem anatomie plus ceva health gen lifestyle exercise si avem proiect legat de asta de body si types of exercises si efectele asupra corpului uman unde tre sa gasim noi guinea pigs si sa facem experimente si pie charts si etc.
Creca v-am innebunit deja da e f fun, abia astept sa ne apucam de disectii la anatomie. Ni s-a promis ochi, inima si alte diverse organe plus ne aduce microscop sa ne studiem propriile celule.
Eu-s ca un copil in candy shop.
Pupam trupa eus pe acilea.
ella_64 spune:
MissJJ nu am vazut nici un compendiu de genul acesta. Si crede-ma ca m-am uitat. Dar ai putea folosi un Science Revision Guide.
Ce nivel esti tu? GCSE sau GCE? si ce syllabus? OCR, Edexcel, AQA?
MissJJ spune:
Ella nivelul de la curs e level 3 deci de la a levels in sus, asa ne-a zis azi la primul curs ca a intrebat fiecare ce nivel a facut pana acuma sunt cativa cu a levels cativa cu o levels si restul gcse.
Eu aveam asa in ro de mate si ma gandeam ca poate este in engleza de genul asta ca ar fi tare bun pt ce am eu nevoie.
De revision am carti si de mate si de science am luat la cursul de plan your future, das de gcse se pare ca am nevoie de ceva mai in detaliu.
Din cate am vazut ei merg mai in detaliu decat a levels ca au mai raspuns cei care au a levels la unele intrebari si au zis ca o sa intram in mai multe detalii.
Edit: nu stiu nivelul ala care zici tu cartile de review care le-am luat eu vara asta is gcse aqa a+b foundation si higher acuma na eu le-am luat asa ca nu am stiut ca is mai multe nivele si etc eu am crezut cai can ro o sg chimie o sg fizica nu nspe feluri.
Daca ai putea sa-mi explici care e diferenta si etc intre ele, daca ai timp ar fi super. Poti sa-mi dai pm sau mail ca sa nu stresam lumea.
ab5174 spune:
Buna fetele,
Noua mea slujba (8 zile) parca nu e asa de nasoala.
A venit frigul, si la mine la munca da drumul la caldura numai pe 1 octombrie.
Inca fac Kefir (tre' sa ma laud si eu cu ceva)
Si in octombrie merg in Romania pentru o saptamina
Luna1 spune:
Ab sa-ti fie de bine noul job. Si eu caut sa ma mut sa gasesc alt job dar nu gasesc. Bine, nici nu ma zdrobesc prea tare sa aplic, aplic cand imi aduc aminte.
Ce parere aveti de vizita Papei si de scandalul in jurul acestuia?
DarkBendis spune:
Ce parere am, Luna? Pai o sa-ti spun mai pe dupa-masa daca am "bafta" si, din cauza nebuniei din targ o sa "reusesc" sa intarzii la interviul pe care il am la ora 2. E mai mult un inteviu "de proba", nu tin neaparat mortis sa prind jobul respectiv dar om vedea...Oricum, o sa stau cat mai departe de Bellahouston Park unde vor avea loc majoritatea activitatilor.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"