Lichid galben curge din ureche dupa operatie
Baietelul meu i-au fost puse tuburi in urechi lunea trecuta (in urma infectiilor repetate s-a considerat ca asta e singura solutie posibila, a facut 9 infectii in 8 luni de zile).
De doua zile ii curge un lichid galben (fara miros) din urechea stanga, cea care avea infectii mai urate de obicei.
Are si o viroza manifestata prin secretii nazale urate si un pic de tuse, dar fara febra. Spun ca e viroza pt ca am luat-o si noi, dar la mine s-a manifestat altfel, mai urat, cu febra, varsaturi, taica-su la fel. El a varsat doar o data, apoi a fost ok.Nu a facut febra deloc.
Azi noapte nu prea a dormit, a tot plans...oare e posibil sa fi facut iar infectie la ureche si tuburile sa dreneze? Lichidul respectiv e galben-maro, seamana cu puroi.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator
Raspunsuri
szivarvany spune:
Cel mai bine ar fi sa mergi la medic. Urgent.
Mie la otita (care s-a intamplat acu` 1 an de la infundarea canalului lui Eustachio din cauze de muci) imi curgea urechea asa colorat, insa avea miros ciudat.
Am umblat o saptamana la aspirat.
Multa, multa sanatate si sa nu fie absolut nimic grav
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Chuny spune:
Nu te speria, daca curge inseamna ca tuburile isi fac deja treaba. Mergi totusi la un control cu el daca se plange de ureche.
Si la Vladi i-am mai curs uneori dupa operatie, dar nu a mai facut decat o singura otita in doi ani. Bafta!
Sib http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/ ***** www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">MULTUMIM PT CEEA CE ATI FACUT PT SONIA
Nasterea ariciului Vladimir ***** ***** Anna, o nastere cu viteza
danitin spune:
trebuie neaparat control, dar pana ajungi, pentru putina liniste la sufletelul tau, din experienta stiu ca daca e puroi si miroase cam urat. Cand e vorba de copii insa, ce+i sigur e sigur, mergi la medic si sanatate multa
miereamara spune:
Multumesc, dupa operatie mi s-a spus ca e posibil sa mai curga ceva de acolo, dar imediat.
Starea lui este f buna (a noastra e mai proasta ne-a lovit rau viroza asta.
Am citit ca in general cam asta se intampla, cand se strange acolo lichid (infectat sau nu) peste o anumita limita incepe sa dreneze. Ma gandesc ca poate lichidul e incolor dar se coloreaza la contactul cu ceara din urechi, pt ca are f multa ceara.
Am lasat mesaj la mediucul care l-a operat dar nu mi-a raspuns inca.
Daca mai sunt mamici care au copii cu aceeasi interventie si s-au lovit de problema as aprecia raspunsul.
miereamara spune:
Multumesc, puteti inchide subiectul.
Trebuie sa ii punem niste picaturi cu antibiotic in ureche pt 10 zile, probabil e infectie care se dreneaza, avantajul la tuburi e dublu, unu ca se dreneaza infectia si nu mai apasa pe timpan provocand durere si doi, infectia este tratata local, nu trebuie sa mai ia antibiotic oral.
Multumesc!