Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (132)
Raspunsuri - Pagina 17
ale1212xa spune:
neatza si de la Pitesti
vai ce innorat si frig e afara...
noi ne-am trezit ca boss-ii la 9 azi...si normal daca aseara pe la 10 alerga pisica sa ii dea paine sa pape...s-a culcat la 11 si juate cred..tarziu oricum..
ma duc sa spal combina sa o bag in functiune...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
ale1212xa spune:
si binenteles
celor ce isi serbeaza ziua de nume azi
pufuletilor de azi...sunt mai multi? stiu sigur de pufuleata sagetutei ca face 8 luni azi...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Ma duc sa veghez fata bolnavioara ... Alena a facut temperatura (38.3 rectal) si nu shtiu de ce, suspectez eruptzia dentara. I-am dat nurofen la culcare ca sa nu se chinuie peste noapte. Deja a inceput "sarabanda" trezirilor peste noapte...Pana acum a fost una, pe la a 3-a ii fac lp, la a 4-a o iau cu mine in pat. Daca mai vrea si Natalia ceva (mancare sau caldurica langa mami) "am pus-o"...pt ca nu am patul intre 2 peretzi si mi-e frica s-o las la margine si eu sa dorm si nici una langa alta nu pot sa le pun ca se harjonesc. din 09.12.2009 mami de gemanutze AMR 3 (+11) |
multe si multi pt gemanutze si mamica lor
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui ale1212xa Dragos tocmai a incercat sa ii dea paine pisoiului..i-a intins-o dar pe motan nu l-a interesat...doamne e un scump..il iubesc ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
ce frumos!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui simplicity Buna seara, Noi suntem la parintii mei,e f frumos si liniste,pacat ca nu e vreme frumoasa sa zabovim prin curte,ca de casa ne-am cam saturat... I-am pus la pufulina cercei,a plans cu suspine cand i s-au facut gaurile in urechiuse,acum are cercei medicinali in forma de bobita(si ma gandesc numai la bobitza a lui Lorex,) peste trei saptamani ii scoatem si punem cerceii primiti.... Lalitica,eu te inteleg in privinta grijilor vis-a-vis de greutate,Ariana a luat f bine in greutate la inceput apoi putin ...f putin si acum ia 80gr fix pe saptamana(ciudat),avea acum o saptamana 6.400....am fost f stresata,mergeam la cantarit saptamanal(mi s-a spus sa nu mai vin asa des,o data la 2 sapt ca asa se poate vedea mai bine evolutia greutatii),ea este o fetita energica,noi mergem si la inot si fac si in fiecare dimineata gimnastica,plus activitatile din timpul zilei....am depasit momentul "stresul",dar pana sa depasesc mi-a fost greu....te inteleg pt ca la tine e si situatia cu glicemia.eu am ajuns la concluzia ca mama fiind nu ai cum sa nu te stresezi,dar incerc sa fiu mai degajata,chiar daca in mintea mea,sufletul meu am "emotii" si mii de intrebari....va pupam si multe pt tine De dormit noaptea:eu sunt pe principiul mai bine un pic mai cald decat frig....asa ca noaptea doarme cu body cu maneca lunga si pantaloni cu picioruse sau strampi(pt ca de multe ori isi da jos pantalonii)...ea se trezeste dimineata si incepe sa dea din picioare si daca e fara pantaloni e rece de numa la picioare..... Multumim pt felicitarile vis-a-vis de dintisori.... Mami de Ariana Motto-ul de azi: "Cea mai mare rasplata pentru stradaniile unui om nu este ceea ce castiga prin munca sa, ci ceea ce devine prin ea. " |
vacanta placuta si vreme frumoasa!
ce repede trece timpul la mama
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
micki_mica spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel buna dimineata! ne revansham pntru ieri si dam si noi cafea si biscuitzei si alte tratatzii dupa suflet si preferinte azi, ca ana me e si Marie si azi (parca) e si sf Ana? si ceai cald for all Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana |
Neata!
Multumesc de cafea!
Si da...La multi ani ptr Ana!
uite aici:
9 J Sf. #351;i Drep#355;ii Dumnezeie#351;ti P#259;rin#355;i Ioachim #351;i Ana; Sf. Mc. Severian; Sf. P#259;rin#355;i de la Sinodul III ecumenic (Efes, 431); † Sf.Cuvios Onufrie de la Vorona; † Sf.Cuvios Chiriac de la Tazl#259;u
Mihaela, mami de Florin Cristian (sagetator din 2009) (povestea nasterii)
AMR 5 pan'la nunta
al3csa spune:
Buna dimineata si de la noi
tuturor celor care isi serbeaza ziua de nume azi ana_g, Ana de cris.d (curiozitae ... exista si nume de baieti ce se pot serba azi? )
tuturor pufuletilor de azi.
al3csa spune:
citat din mesajul lui miremia Simply sa purtati cu placere cercelusii! Al3csa noi am fost pe fuga (o dor gingiile si nu era in the mood for shopping) la kiabi. I-am luat niste incaltari tip adidas, fara pretentii. Ce am gasit dragut la ei...aparatori pt patut, la un pret decent. Eu cautam de ceva vreme unele dar nu gaseam nimic pe gustul meu. Aveau un soi de promotie la anumite articole...cumparai 1 produs si primeai inca unul. Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) AMR 6 kg |
. Am sa ma duc si eu sa ma uit pe acolo!
simplicity spune:
citat din mesajul lui larisel Ma duc sa veghez fata bolnavioara ... Alena a facut temperatura (38.3 rectal) si nu shtiu de ce, suspectez eruptzia dentara. I-am dat nurofen la culcare ca sa nu se chinuie peste noapte. Deja a inceput "sarabanda" trezirilor peste noapte...Pana acum a fost una, pe la a 3-a ii fac lp, la a 4-a o iau cu mine in pat. Daca mai vrea si Natalia ceva (mancare sau caldurica langa mami) "am pus-o"...pt ca nu am patul intre 2 peretzi si mi-e frica s-o las la margine si eu sa dorm si nici una langa alta nu pot sa le pun ca se harjonesc. din 09.12.2009 mami de gemanutze AMR 3 (+11) |
Mami de Ariana
Motto-ul de azi:
"Cea mai mare rasplata pentru stradaniile unui om nu este ceea ce castiga prin munca sa, ci ceea ce devine prin ea. "
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui tomaca Fetelor, daca se inroseste locul unde s-a facut vaccinul si se intareste, ce trebuie sa fac? I-am pus comprese. Mai trebuie facut si altceva? El are o stare generala ok. temperatura este 37.8 varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
sper ca e mai bine azi tudorel buturel; sa-i treaca "buba"
mami de Radu si Alex
asa creste Alex