Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (132)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Ma duc sa veghez fata bolnavioara ... Alena a facut temperatura (38.3 rectal) si nu shtiu de ce, suspectez eruptzia dentara. I-am dat nurofen la culcare ca sa nu se chinuie peste noapte. Deja a inceput "sarabanda" trezirilor peste noapte...Pana acum a fost una, pe la a 3-a ii fac lp, la a 4-a o iau cu mine in pat. Daca mai vrea si Natalia ceva (mancare sau caldurica langa mami) "am pus-o"...pt ca nu am patul intre 2 peretzi si mi-e frica s-o las la margine si eu sa dorm si nici una langa alta nu pot sa le pun ca se harjonesc.

din 09.12.2009 mami de gemanutze

AMR 3 (+11)

Cat de suna!

Sa ai o noapte linistita mamico!

Editez sa spun ca mi-am imaginat cum ar fi sa am doua delfite.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

buna dimineata!
ne revansham pntru ieri si dam si noi cafea si biscuitzei si alte tratatzii dupa suflet si preferinte azi, ca ana me e si Marie si azi (parca) e si sf Ana?

si ceai cald for all

Cris, mami de Ema, my lucky 13 si Ana

Mergi la inceput

si sa zic cu intarziere sanatate si iubire multa Mariilor, Marelor, (Maia e tot de la Maria??), pupici si floricele si de la noi

Mergi la inceput

si acum la "subect": azi, alaptarea:))
cele care mai alaptati, cum mai e? de cate ori? cam cand/cum dupa mesele diversificate? va mushca? noaptea?

noi: ziua a cam rarit-o, de se impietreste cate un san pe rand si ma dor daca merg mai repede, am crampe din cand in cand in ei: adica suge pe la 11, apoi pe la 2, ca sa adoarma. apoi direct seara, la 7 jumate opt, dupa baie
noaptea insa e...in continuu. dupa prima trezire, in jur de 12, suge de 2-3 ori la fiecare parte, ultima data la 6 dimi (mie imi iese la fiecare ora, dar se scoala si cauta tzatza daca ii scapa din gura, tzipa daca nu o mufez instant...deci e la fiecare ora, dar sta intr-una mufata, de fapt)

deci, tzatzele mele vor pricepe c ziua e f rar si noaptea f des?

mie imi convine asa, desi as prefera noaptea mai rarutz, dar nici nu vreau sa se duca laptele, asa ca....imi las kuru-n doua luntrii

nu am apucat sa mai raspund si eu pe aici, dar din amintiri: Ema doarme in sac de dormit, cu pijama de vara, ca-s 21-23 de grade, eu pilota, e racoare...

AYANNA, ai incercat si iaurt? de la branzica s-o inroshi, de la iaurt poate nu? eu am facut ieri prima branzica din lapte dorna eco, a papat mai bine decat iaurtul, ca era mai dulce, zic eu( cu acelashi piureu fiert de pere in ea, a cerut o portzie si tati)... insa perlutzele de branzica erau pe toata terasa, ca astea nu se lipesc de hane, scaun

BEA, am vazut ca sunteti bine. ce ma bucur... pupici

noi nu am fost la doctor nici de voie (masurat, etc), nici de nevoie (ce bine). arata bine, e vesela....nu ma duc

btw, eu, daca alaptez asa de rar ziua nu mai stiu cand sa stau pe forum. poate aman alte chestii, gen mers la toaleta? glumesc, dar in ultimele zile/saptamani parca a fost cam pe FFW totul

Ana a inceput scoala in fortza, cica-s mari, clasa a doua, asa ca are teme zilnic, putzin, dar "trebe", ceea ce e , ca pe la 4 ma relaxam un pic si eu, dupa ce papam toti, mergeam afara sau alte activitati, acum teme 40-50 minute, cu "stresul" de rigoare: scrie frumos, mai citeste o data, vezi ca e plus, nu minus, etc. macar ii place mult la scoala, ea nu se plange.

gata rabdarea.... si iu leitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Neatza!

Tks de coffe si LMA Anei, caci este azi Sf Ana

La Multi ani ANA_g!

si tuturor Ancutzelor!

Cris.d chiar vroiam sa te intreb ce mai face Ema? Frumushica...

Miremia, eu am Calgel si Gingigel, dar mi se pare ca calgelul e mai bun..lidocaina aia amortzeste pe loc ca m-a dat si pe mine stomatologul

Tre sa ma car cu copchilu dp mine sa cumpar lapte ca n-am din ce sa-i fac branzica , uff..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata!

Multumesc de cafea CrisD

Eu sunt treaza si Maia doarme nu prea se intampla asta dar azi am avut noroc sa dea unii ceva gauri in asfalt la fereastra mea si gata somnul, m-am ridicat sa inchid toate geamurile sa n-o trezeasca pe Maia si am venit o fuguta la voi

Maia doarme in body cu maneca lunga si pantalon lung. Neinvelita. Cred ca o sa bag si eu sacul de dormit in actiune, desi mi se pare cam gros, mai vedem.Invelita nu sta si fiindca doarme singura in camera mi-e cam teama s-o invelesc sa se stranga de gat cu ceva, la cat de foieste toata noaptea

Cu alaptatul...eu is cam cu kuru strans...nu cred c-o mai ducem asa mult, nu stiu. Ziua nu prea mai suge dupa mesele de fructe si legume(papa 200-250ml, nu-i mai incape altceva), rar o mai pun la san sa adoarma, da asta sa zic ca e o data pe zi si papa putin. La masa de 6 inca nu avem prea bine stabilit ce si cum, nu prea stiu ce sa-i dau fara lactate, i-am dat cereale cu lapte de-al ei dar parca se cam constipa, alte fructe parca n-as da ca are un pic de eritem fesier...suntem cam in plop. Cred ca vor fi cereale cu lapte, ii plac si sper ca incet, incet sa se regleze cu ele.La masa asta mai suge uneori. Apoi masa de seara e bibe cu LP si 2 masuri de cereale, e ritual deja, de la 4 luni e asa, papa bine, n-as interveni peste ea pentru ca la san ar adormi sigur si n-ar papa asa mult. Si mai papa dimineata la 5-6-7, asta e singura masa fixa de san, mananca bine, aproape imi goleste ambii sani.
Dar cred ca e cam putin si incet, incet se va duce laptele. Eu sper cat mai incetNu stiu ce sa fac, nu prea vad cum sa fac sa-i dau mai mult san, laptele meu nu-l vrea cu cereale sau pus in piure. Asta e, bine macar ca am ajuns si pana aici. La inceput, cand nu crestea Maia am zis s-o alaptez macar 3 luni. Apoi, datorita voua in cea mai mare parte()hai ca mai merge, macar pana la 6. Acum, la 7,5 zic ca poate reusesc macar pana la 9-10. Om vedea....sanatosi sa fim.

MIKI MICA, spor la pregatiri, imi inchipui ce agitatie e pe voi. Sa reusesti sa ai rochita pe care ai visat-o si sa fie o zi tare, tare frumoasa

XELA, cum sunt puii???Sanatate multa sa aveti si mult rabdacol mami

RATUSCA, cum a trecut ziua de ieri? S-a mai linistit Andrei?

Zic si eu la multi ani Mariilor, cu intarziere, scuze.Sa fiti sanatoase si pufii sa creasca mari! Maia nu e de la Maria, dar eu stiu ca Mara este(in rusa e de la maria).
CRISD, sa creasca Ana mare si sa va bucurati de ea.

Ma duc iar in pat, ca vad ca Maia doarme tare bine
O zi faina!

de Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata fetele,multu de coffee cuscra!

sa-mi traiasca nora!pup frumoasa scolarita sarguincioasa

tuturor anelor!(si mamei mele]

cu ...noaptea,dimineata,apoi putin inainte de somn pe la amiaza(1-2 depinde),seara pe la 7(putin,de alintatatura ) si la culcare la ora 9

pup delfita carnivora!

pup norutza cu cercelushi

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Neatza si de la mine!

MP

Cris.d noroc cu tine ca ai zis de pere, mi-am amintit ca aveam o sacosa cu fructe de la tara de sortat. Rezultatul....vreo 10 portii de mar+para+scortisoara fierte. Cum le pastrezi mai mult de 2-3 zile, le congelezi? Si daca da, in ce anume?
Te mai stresez si cu intrebarea....cum anume faci cu prunele? Cata apa le pui la fiert? Am si niste prune si habar n-am ce sa fac cu ele....se dau si crude?

Azi sunt mai , poate din cauza ca este prea dimi pt moi.

AMR 6 kg

Mergi la inceput

Cris.d sa-ti traiasca Ana!
Mp si tie mama!

Eu am cautat pe 15 august, pe net, legaturi intre Maria si Mara dar n-am gasit asa ca am hotarat sa nu o sarbatoresc...nu vreau sa para o sarbatorire fortata. Haircut
O sa o sarbatorim de Sf Ion si parca zicea tomaca ca exista si Sf Ioana, o sa cercetez.

AMR 6 kg

Mergi la inceput

LML
Maia de sagetuza!
Arya de annais!

Sa traiesti cu numele ana_g!

Peste 2 luni si 3 sapt ii spunem LMA Patriotului!!!

AMR 6 kg

Mergi la inceput