Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 6
tina_80 spune:
Racusor, mai aveti putin si faceti 3 lunite!yupiiii!!!
Eu in fiecare zi ma gandesc si abia astept ziua de 16 sa facem 3 luni, dar stiu ca mai intai tb sa-i urez lui Andrei si dupa ne vine si noua randul.
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
beluistef spune:
Cate o , fara alcool...avem doua lunite...Doamne ajuta in continuare.
Racusor,Rodyka multumim
Ma bag la nani, noapte buna delfinariu -icei
P.S. LA MULTE LUNITE MARA SI MATEI
Elena, mamica fericita de Yanis Stefan(08.07.2010)
si de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003)
Ne votati si astazi
aelita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Aelita Numai cand imi aduc aminte cum vecina ei imi forta motanelul sa pape titi a ei desi era satul imi vine sa mor. |
NELA sa stii ca si eu eram rupta in patru la primul copil.acum imi e mult mai usor cu toti trei decat mi-a fost cu Sofia in primele luni.Eu atunci abia pe la 7 luni mi-am revenit ,sa fiu cam cum sunt acum,fizic .nu stiu sa spun de ce..
Cred ca asa e cu primul,infinit de greu,asa ca te inteleg ! imi amintesc cum plangeam dimineata cu ea in brate,ca nu mai puteam..
DRAGAICA eu cu Miguel nu am iesit la cumparaturi,ca nu prea mai putem in cinci,dar cu ceilalti doi,de la cateva zile am iesit cu ei in malluri,supermarketuri...nu au luat niciodata nimic,nu asa mici ,oricum sunt feriti cu alaptatul,in plus stau in caruturi jumate acoperiti acolo,magazinele sunt pline de copii mici,bibroane,sali de alaptat,banuiesc ca si la voi la fel.Aici gravidele si bebelusii fac viata normala,nu duc viata de bolnavi,nici nu ar avea lumea cum altfel ,neavand ca in Romania bunici sau cine sa stea cu ei.maternitatea e atat descurta,copiii merg de la 4 luni in colectivitate ,la crese..sunt obisnuiti.
RODICA,dupa ce termini concediul de maternitate trebuie sa te duci la munca cel putin 15 zile cred...nu stiu cum au schimbat legea acum.dar patronul trebuie sa iti dea preaviz cu 15 zile inainte
stii ceva daca au scos zilele astea??
ca daca mai e asa,trebuie sa te intorci la munca 15 zile,sa ii spui ca vrei somaj
si nu iti scade concediul din somaj.
stii ceva de noua lege?
daca esti pe bune cu patronul,stai acasa cele 15 zile ca si cand ai munci,si abia dupa te da afara.daca mai e legea asa...
dreptul la somaj e 4 luni la anul de munca,parca.pana la 2 ani maxim de somaj.
carla_2008 spune:
Buna fetele mele,
ma bucur sa va regasesc in formatie aproape completa.Imi pare rau ca nu sunt prezenta zi de zi sa va impartasesc din problemutele noastre, din bucuriile noastre,dar am sa incerc de acum.Am net 100% dar acelasi program full time cu bebeii!!!!acum am timp de stat un pic pe net,la ora 2!!!
Off am atatea sa va povestesc!!!De-abia astept sa mai citesc asa pe sarite caci nu am altfel cum,cam ce ati mai facut voi si delfinasii vostrii scumpi!de 2 luni nu sunt la zi cu cititul.Dar de azi am sa incerc sa fiu cat de cat prezenta!Am avut de atatea ori nevoie de un sfat,de cuvintele voastre frumoase,de incurajari...mi-a lipsit enorm vorbaria de pe forum.
In fine!
Noi suntem mari,avem 5120 si 4770 gr!papam bine tzizti si 2 mese pe zi completare jumate de masa.eu zic ca e bine la 2 luni la gemeni.In schimb avem problme si noi cu regurgitarile,nu ragaim la timp,ne scalambaim 2 ore,din astea.Si mami e terminata,dar fericita cu asa comori!va mai pun poze sa vedeti ce mari suntem.
Eu mai am 5kg in plus dar nu ma stresez ca nu pot tine cura cu alaptatul.Or merge ele jos.In schimb am celulita de la sarcina si de la atata stat in pat
Noi facem botezul in noimebrie inainte de post,inca nu avem data!
revin
multi la toate!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP
imaya spune:
Buna fetele.
Eu nu mai am somn de la 4, delfinasul doarme dus, a mancat la 2 acum astept sa se trezeasca la 5 sau la 6.
Am inceput pregatirile pentru botez, ieri am umblat toata ziua cu nasa, am luat tot ce trebuie pt bebitza si bautura pentru petrecere. Eu fac acasa botezul, suntem familia -14 persoane si 4 prieteni. La biserica mai vin niste prieteni, m-au anuntat deja si nu stiu cum sa fac: ori sa i chem duminica la baita cu nasa, ori sa i invit undeva bineinteles tot duminica.
Am admirat din nou delfinasii, gemenii cand ii vad ma termina. Felicitari Otilia, Aelita, Katalina, Beluistef pentru cum va descurcati voi cu trei copii . Rodyka cand vad pozele tale de la mare cu Isa mi se face un dooooooooooooor de mare. Anul asta e primul an in care am lipsit (bineinteles motivat), sper ca la anul sa mi iau revansa. Daca ar fi fost si la noi cald si frumos poate m as fi dus si eu dupa botez 2 zile.
Fetele din Iasi (Crissy, Bytz) care am citit ca numai probleme au avut cu spitalul:
Eu as fi facut reclamatie numai gandindu ma ca poate celor care vin dupa mine le va fi mai bine. Eu la Elias nu am avut probleme cu absolut nimic dar tot am facut scandal cu o asistenta care nu voia sa mi dea noaptea calmant pe motiv ca de ce nu mi am adus de acasa. La inceput am vorbit calm cu ea dar cand am vazut ca ma trateaza de parca ar fi spitalul ei si eu vita adusa sa sufere acolo am inceput sa tip ca eu imi sun doctorul (era 12 noaptea) sa i spun cum baga ea in buzunar medicamente si altele . Si a facut treaba dar intr o scarba de mi-era sila sa ma uit la ea.
Andrei
imaya spune:
Altfel delfinasul e cuminte, fara probleme, incet incet incepe sa si regleze el singur programul la 4 ore. Am primit ceva asa zis paturica de activitati, si ii retine atentia si juma' de ora. Se uita la jucarele, rade si gangureste. Si in parc ii place dar sa fie luat sus in brate sa se uite in jur peste tot
Mami cu Andrei in parc
Va urez de pe acum o zi frumoasa si linistita atat voua cat si delfinasilor.
Andrei
racusor2010 spune:
neata delfinariu
aseara piticul nu a adormit cu delfinasii...doar l-a luat somnul, pana nu am facut liniste perfecta si nu l-am luat putin in brate nu a adormit profund...dar macar nu s-a mai marait aseara..
dar cum nu a papat prea mult lapte praf, s-a trezit la 2 jumate, la 5, pe la 6 si ceva....apoi la 7 jumate de burtica
nu stiu ce are, nu mai face kk data trecuta dupa 3 zile a facut cu supozitor...azi e a treia zi iar fara kk, dar nu ii mai pun, ca vine maine pediatra si o intreb pe ea ce sa facem si daca e normal asa cat ii dau lass baby nu face kk, dar nici nu se plange de burtica, ieri nu i-am mai dat, si azi dimineata se scremea saracutul...i-am dat dimineata, iar e fericit, dar fara kk
am povestit de dimineata de la 7 jumate, am mai si papat si acum a adormit in fisher, un somnic din ala scurt
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
imaya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 nu stiu ce are, nu mai face kk data trecuta dupa 3 zile a facut cu supozitor...azi e a treia zi iar fara kk, dar nu ii mai pun, ca vine maine pediatra si o intreb pe ea ce sa facem si daca e normal asa cat ii dau lass baby nu face kk, dar nici nu se plange de burtica, ieri nu i-am mai dat, si azi dimineata se scremea saracutul...i-am dat dimineata, iar e fericit, dar fara kk am povestit de dimineata de la 7 jumate, am mai si papat si acum a adormit in fisher, un somnic din ala scurt mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
racusor ai incercat cu ceai de musetel? Incearca vreo 2-3 zile daca vrei. La noi a functionat (cand nu a facut o zi) si acum face o data pe zi si nu i am mai dat.
Andrei
racusor2010 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR !! MULTA FERICIRE, SANATATE SI O VIATA PLINA DE IUBIRE!!
LA MULTI ANI SI MARIILOR MICUTE:
ANCA MARIA (RODI)
MARIA ANTONIA (GEORGIA)
CARLA MARIA (DENISA)
MARIA ALEXANDRA (ANDREEA84)
MARIA MIRUNA (EMUSHI)
EVA MARIA (ELLA)
MARIA (RUBIA)
SABINA MARIA (RAMO)
LUANA MARIA (ANGHARAD)
RIANA MARIA (CRISTINA SERBAN)
DENISA MARIA (ANCA VLAD)
ANDRA MARIA (BIANCA)
BIANCA MARIA (MICHELLE)
ANAMARIA (OTILIA)
CLARA MARIA (MIHA13GINA)
(la noi in Moldova azi se serbeaza Mariile, si bunica mea e Maria )
LA MULTE LUNITE SI LA MULTI ANI PENTRU
MARA MADALINA (ANDREEA84)
YANIS STEFAN (BELU)
MATEI MARIUS (OANA)
LA MULTI ANI FLORENTINA!! SA FII FERICITA SI IUBITA! O VIATA IMPLINITA !!
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui imaya
racusor ai incercat cu ceai de musetel? Incearca vreo 2-3 zile daca vrei. La noi a functionat (cand nu a facut o zi) si acum face o data pe zi si nu i am mai dat. Andrei |
mercic acuma stau pana maine si o intreb pe pediatra mai bine
vine maine dimineata
9 iunie 2010