Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

fetelor eu spal(f putin) la pampersii minune dar nu calc nimic :) (decat pt servici lu' tati). Si bibilu nu pare sa sufere. Dar nu mai am timp si energie,abia ma tin cu mancarea si un pic de curatenie. E ciudat sa stai toata ziua acasa si sa nu apuci sa faci dus...iar in casa sa fie dezastru :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Racusor ti-am trimis PM

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

ti-am raspuns

si pe mine ma apuca depresia cand ma gandesc la bona si la serviciu

sotul tot se gandeste la solutii....ba sa aman intoarcerea, sa aducem nu stiu ce verisoara

asa si eu cu hainutele, am primit numa de 3 luni, care ii sunt bune numa acum...

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

am pus muzica de delfinasi si adormim copilul..e in balansoar, dar il legan eu, ca sa nu auda alte zgomote vad ca a inchis ochisorii dar mai stau cu el, ca sa adoarma profund

azi am papat numa 50 ml lp si puteam sa papam si mai putin de fapt

belu masoara=l tu pe yanis. pune o carte unde e capul si apoi inca una la calcai, dar intinde-l bine si asa vezi ce lungime are....mi se pare ciudat sa nu fi crescut deloc baietelul sa treaca burtica si intepaturile de la vaccin

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

cine imi da si mie parola de la delfinasi?

mami fericita de ariana ! 06.08.10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ca veni vb de intors la serviciu, crispro, tu ma intrebai parca. NU AM DE GAND sa ma intorc la munca vreo 2 ani, si cu maria am stat tot 2 ani acasa si a fost destul de nasoala si asa "despartirea"... sper ca dupa astea 4 luni de maternitate sa pot lua vreo 4 somaj, sau cat mi-a mai ramas, ca aici se scad din zilele de somaj zilele cat ai fost in concediu medical . si daca nu-mi dau astia nimic, tot stau acasa!!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

am pus muzica de delfinasi si adormim copilul...

la noi nu tine cu delfinasii, e foarte atenta o vreme apoi da din manute repede repede, parca ar vrea sa se ridice si sa plece... nici nu plange, dar nici nu doarme... in schimb o linisteste tehno si rock´n´roll, in mijlocul unui chef ea doarme cel mai bine

azi am mai facut o tonterie . am fost in auchan si i-am luat printesitei un pisoias alb, sa-i tina de urat in camera, ca pe pisicuta ne-au furat-o in primavara , isa a fost foarte cuminte, a dormit tot drumul. am ajuns acasa si repede sa-i dau sa pape (venea tati dupa noi sa mergem la cumparaturi de-ale gurii), o trezesc si-i dau direct LP sa nu mai dezbrac eu si sa nu dureze atata , si-asa azi a fost doar pe LM . si acum ca am ajuns acasa, am schimbat-o de hainute si mi-a vomitat... bine doar putin, proaspat... poate trebuia sa nu-i dau daca ea nu dadea semne ca vrea . of, e prima data ca ni se intampla, poate am si scuturat-o eu mai tare cat am schimbat-o

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rodi, cat timp poti sta acasa, e foarte bine, sa te bucuri de fete. Si io voi sta 2 ani, si deja ma gandesc cu groaza ce fac dupa... Un bebe 2 eventual.

Belu, relativa treaba cu masuratu... Eventual masoara-l tu, cum a zis Racusor. Eu is patita, la o luna am mers la doctor, l-a masurat, cica 53 cm. Pai, cum, doamna, ca s-a nascut cu 54? A mai masurat o data, erau 56.5... Deci...

Azi a fost exemplar copilul. Nu a plans, ne-am jucat , am povestit, a stat cuminte in fisher pana am facut treaba, apoi somnic, apoi papa... Acum a adormit singurel in fisher. Nici nu l-a durut asa rau burtica, si a reusit sa faca si kk azi de 2 ori, si probabil ca se simte mai bine.Doamne da sa o tina tot asa.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, cat timp poti sta acasa, e foarte bine, sa te bucuri de fete. Si io voi sta 2 ani, si deja ma gandesc cu groaza ce fac dupa... Un bebe 2 eventual.

asa si sora-mea, nepotica mea are 1 an jumate si ea e gravi in 3 luni, se pare ca tot fetita va avea . sa dai de veste sa scoatem majorete si-atunci

_

Mergi la inceput

Mara Madalina de ANDREEA84
Yanis Stefan de beluistef
Matei Marius de ooana

azi punem pe noi 1 kg de la cate felii de tort o sa primim!!! si cate-o bere fara alcool

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Mara Madalina de ANDREEA84
Yanis Stefan de beluistef
Matei Marius de ooana

La multe lunite si din partea noastra!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010