Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
racusor2010 spune:
Rodi, acum ca au crescut, poate nu mai papa mai mult decat le trebuie...ti-am zis ca am patit la fel zilele trecute cu andrei, cand mi-a dat afara la o ora jumate dupa masa, exact dupa ce a papat lapte praf ...
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
denisa ma bucur ca sunteti bine si ca sunteti maricei
te cred ca iti e greu cu 2 prichindei,care au aceleasi nevoi deodata...va admir cand vad cum va descurcati cu 2
aa, am tot uitat sa va zic...in plimbarile noastre de seara ne-am mai intalnit cu o familie cu tripleti ...aveau carut tip vagon si stateau cumintei aliniati unul in spatele celuilalt
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
btz_ovi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui aelita
Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
Uite aici
Citat: |
Citat din mesajul lui btz_ovi "Sa va zic ce am patit intr-o zi.Ma pregatesc de dimineata sa ma duc si eu ca o sotie buna in piata sa iau de-ale gurii.Pregatesc cosuletul,pe bebe,suzeta,ceai,bibe cu 200 ml lapte de titi proaspat si ma duc la sotia socrului cu cea mai mare incredere spunandu-i ca in max o ora revin dupa ce bantui si supermarket-ul.Bunnn,bebe tocmai papase bine si imi zic in gand "clar doarme pustiu 4h" Dupa cam 1h15 min vin si eu si ce credeti ca vad?Fata cea mica calare pe cos cu inca vreo 3 prietene de ale ei,toate murdare mai ceva ca niste tigani,soacra la tv,vecina ei cu plodul ei in cosul meu si pe lenjeria lui bebe,vomat pe acolo,iar dansa il forta pe al meu sa suga de la sanii ei ca vezi dom'le laptele meu cica se stricase intre timp.Iar in capul lui Paul vreo 3 clame agatate una exact pe fontanela de catre cea mica.Baiiiiiiii sa mor,mi-a crescut brusc tensiunea,sangele imi plesnea,inima batea tare.Am inceput sa urlu iar ele radeau ca niste vaci.TOATE. Bineinteles ca i-a zis si socru ca nu a fost frumos,Ovidiu a rugat-o sa nu mai vina sus cu cea mica pana nu il botezam insa dansa mereu e pe la usa mea " |
Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
nela_didea spune:
Neata si de la noi ca buna nu-i. Am avut show de dimineata cu soacra si ma doare capul de-mi plesneste. Delfinasul ma simte tensionata ca sta si se mataie desi e obosit ca nu prea a dormit. O sa-l legan pe picioare sa vad ce efect are, bietul copil trebuie sa ma suporte.
Racusor si eu tot cu ceiut de musetel i-am reglat cacuta si cand a inceput sa faca normal nu i-am mai dat. Acum face o data pe zi cred ca-i bine.
Bubster ai primit parola?
pufescu spune:
al meu face de vreo 5 ori pe zi...practic de cate ori il schimb e si un cacalica.mananca 5 mese in 24 de ore, cam 750ml in total...ceea ce la o luna mi se pare mult dar probabil asta explica si cantitatea de caca. Dar ii dau cat vrea,nu o sa-l tin flamand...desi m-a speriat alaltaieri cand a bagat 220 ml la o masa :D . Mi s-a constipat doar cand i-am dat lp. Pe de alta parte o vecina care si ea alapteaza exclusiv vede un caki la doua zile...ambele situatii sunt normale.
crispro spune:
Neata. AM trimis pe contul delfinasi.2010 link cu cateva poze de la botez... cine doreste, cine pofteste...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
katalina spune:
citat din mesajul lui rodyka Mara Madalina de ANDREEA84 Yanis Stefan de beluistef Matei Marius de ooana azi punem pe noi 1 kg de la cate felii de tort o sa primim!!! si cate-o bere fara alcool _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
LA MULTI ANI !!!!si de la noi
Racusor,
Catalina cu bb Victor(17.aug.2010)Catalin(04.03.1998)&Robert(13.04.2004)
nela_didea spune:
citat din mesajul lui bubster ela,nu am primit si am activat pm mami fericita de ariana ! 06.08.10 |
Trimis PM cu parola