Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larissa_79 fetelor sunt racita cobza si sambata am botezul lui bebe...ce sa i-au daca alaptez? Andreea parca tu ai fost racita de curand. Ce ai luat? Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani# |
Acum o luna am fost si eu racita si am luat antibiotic (Augmentin) de frica sa nu ia si Radu raceala, si tot a luat.
Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010
mya85 spune:
citat din mesajul lui crispro Mya, am vb cu sotul, ca el e cu contul pe filelist - are dreptul la o invitatie - a ta e!!! Trimite-mi pe PM adresa ta de mail, i-o dau sotului, si iti trimite invitatia. Io pe fileslist am gasit toate serialele faine, toate episoadele si seriile, cam a doua zi dupa difuzare. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) |
crispro ai PM
mami de Filip 25.07.2010
tina_80 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR !! MULTA FERICIRE, SANATATE SI O VIATA PLINA DE IUBIRE!! LA MULTI ANI SI MARIILOR MICUTE: ANCA MARIA (RODI) MARIA ANTONIA (GEORGIA) CARLA MARIA (DENISA) MARIA ALEXANDRA (ANDREEA84) MARIA MIRUNA (EMUSHI) EVA MARIA (ELLA) MARIA (RUBIA) SABINA MARIA (RAMO) LUANA MARIA (ANGHARAD) RIANA MARIA (CRISTINA SERBAN) DENISA MARIA (ANCA VLAD) ANDRA MARIA (BIANCA) BIANCA MARIA (MICHELLE) ANAMARIA (OTILIA) CLARA MARIA (MIHA13GINA) LA MULTE LUNITE SI LA MULTI ANI PENTRU MARA MADALINA (ANDREEA84) YANIS STEFAN (BELU) MATEI MARIUS (OANA) LA MULTI ANI FLORENTINA!! SA FII FERICITA SI IUBITA! O VIATA IMPLINITA !! mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
La multi ani si din partea noastra!
Sa fiti sanatosi si norocosi!
racusor2010 spune:
mya, dupa ce iti faci cont pe filelist nu ma ajuti si pe mine?
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
eu sunt stresata Andrei a luat numai 120 grame saptamana asta..si eu eram bucuroasa ca papa mai putin lapte praf
dar in seara asta am vazut ca se lupta si plangea la tzitzi ca ii era foame, cand i-am dat biberon a plescait la el si cu greu i-am dat 40...zambea, plescaia pe langa gurita...in fine, m-am gandit ca nu ii mai trebuie...in jumate de ora l-am pus la san, a mancat iar tot ce a gasit in ambii sani, deci satul nu era si asa face de cateva zile...la san cere tot la 2 ore...
kk nu a mai facut de duminica, cand a facut ca i-am pus supozitor
abia astept sa vina maine pediatra sa vad ce zice
el asa e activ, zambeste, radem impreuna, nu pare sa aiba ceva
aa, si tot saptamana asta mi-a vomitat pentru prima data dupa o masa de lapte praf
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
tina_80 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 mya, dupa ce iti faci cont pe filelist nu ma ajuti si pe mine? mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
Racusor, dupa ce iti faci si tu cont, ma ajuti si pe mine?
nela_didea spune:
Fetelor ia priviti ce faza tare, am ras cu lacrimi
http://www.trilulilu.ro/Epaminonda/58464f5fbc7f75
tina_80 spune:
Crispro, Ilinca, ce mamici sexy am vazut! Crispro, de alta data nu te mai cred cand imi vei spune ca esti grasa!
Sa va povestesc ce probleme avem noi, de vreo 2-3 zile, la baitza....
E totul bine si frumos cat timp Radu este in apa si se balaceste, dupa ce il scot din apa, il sterg urmeaza masajul tremura de nu stie ce e cu el. In dormitor avem 25 grade, termometrul e pus la el in patut sa vedem ce temp este la nivelul lui.
Ii tremura barbia cu buza de jos si incepe sa plangaaaaaaaaa de se inroseste tot, cu toate ca il usuc pe cap cu feonul si peria iar cand terminam cu capul si vrem sa incepem masajul cu crema incalzita in palme, sotul ii tine feonul deschis ca-i place zgomotul/caldura, ca asa l-am invatat....dar acum nu mai merge nici asa si se pare ca ii este tare frig. De 2 zile am cam sarit cea mai frumoasa parte a baitei....a ramas doar cu masajul din apa
Si uite cum am fost la selgros si am cumparat o aeroterma pt delfinas, ca doar nu am sa incalzesc toata casa pt baita.....ca dupa il imbrac si deschidem usa la dormitor sa mai vina "racoare", ca el oricum transpira dupa baitza cand il alaptez.
Azi am fost si noi la dr de fam pt ca mi s-a parut cam ragusit. L-a consultat si nu are nimic, nici rosu in gat....
L-am cantarit si are 6550g...tare bine a mai recuperat! Off, cand ma gandesc cum arata cand l-am scos din maternitate........de ma mir singura cat curaj am avut sa-i fac baie si sa-l iau in brate.
Mai vroiam sa spun ceva dar am uitat.....
tina_80 spune:
citat din mesajul lui nela_didea Fetelor ia priviti ce faza tare, am ras cu lacrimi http://www.trilulilu.ro/Epaminonda/58464f5fbc7f75 Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010) Mergem inainte cu Doamne Doamne |