Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 15
rodyka spune:
noapte buna, delfinariu
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
revin. racusor, si eu am observat ca isa nu prea mai vrea sa pape LP, cred ca acum sunt mai marisori si stiu deja gustul laptelui care le place... la inceput am crezut ca e vorba ca prefera tzitzi in loc de biberon, dar daca ii dau lapte muls cu biberonul il lipaie repede, iar LP nu l-am schimbat, deci... noroc ca ii dau rar! ca altfel ar face foame!!!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
larissa_79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tina_80
Acum o luna am fost si eu racita si am luat antibiotic (Augmentin) de frica sa nu ia si Radu raceala, si tot a luat. Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
m-am bagat si eu pe antibiotic....deocamdata asta mic inca nu are nimic...acum sa vedem....
Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)
http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka revin. racusor, si eu am observat ca isa nu prea mai vrea sa pape LP, cred ca acum sunt mai marisori si stiu deja gustul laptelui care le place... la inceput am crezut ca e vorba ca prefera tzitzi in loc de biberon, dar daca ii dau lapte muls cu biberonul il lipaie repede, iar LP nu l-am schimbat, deci... noroc ca ii dau rar! ca altfel ar face foame!!! _ delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
pai Andrei cam face foame de a luat doar 120 gr saptamana asta
cam brusca trecerea de la 300 grame la 120
parca vad ca pediatra zice ca e bine ca nu papa lp, dar eu il vad ca papa putin
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
crispro spune:
Racusor, dupa ce iti faci si tu cont, ma ajuti si pe mine? Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
Fetele, naspa treaba ca nu o pot ajuta nici pe Mya, ca ii arata sotului ca are dreptul la o invitatie, dar pe cand sa imvite ii zice ca nu mai are nici un drept... Asta din cauza ca nu prea am fost noi activi pe site-ul respectiv. Zice ca se poate in schimb face ceva donatie de 3 euro, si se primeste acces+invitatii . Cred ca pe site scrie mai multe...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
ooana spune:
Neata,
m-am trezit la 7 ca a batut evcinul in usa, ne-au furat capacele de la masina erau originale Volswagen ca altfel nu le-ar fi luat...ma rog asta e Romania
dar am si vesti bune...ieri Matei a adormit la ora 22...acum inca doarme...iar azi noapte a avut o singura trezire la ora 4,30
asa da viata mai ca m-as apuca de bb2 ...hai ca exagerez ...sa vedem cat tine minunea
e prma data cand il astept eu sa se trezeasca sa pape...pana acum el imi dadea desteptarea
in cartea lui Capraru zice ca de la 2 la 3 luni sunt "saptamanile de aur"
Racusor, dupa ce iti faci si tu cont, ma ajuti si pe mine? Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
si eu...si eu...dupa ce va faceti voi please
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
imaya spune:
Buna dimineata delfinariu!
La multi ani pentru ieri tuturor Mariilor precum si delfinasilor ce au implinit 1 lunita, 2 sau 3 cu scuzele de rigoare ca ieri am uitat .
Azi e Sf Ana asa ca urez tuturor La multi ani!
Raportam pt ieri o zi frumoasa, ne am jucat cu activitatile, am stat 3 ore in parc la umbra unde am zambit la lumea care trecea pe langa noi, acasa am fost cuminti si de aseara de la 10 baita si somn de voie. La 2 si la 5.30 trezirea pt masa si acum baga somn pe burtica si eu langa el astept sa se trezeasca. Azi sunt in febra cumparaturilor. Ieri am facut comanda de tort sa va arat daca va place www.cofetariaeduard.ro/torturibotez/index.html" target="_blank"> asta nr. 76 doar ca fara etaj ca la 3 kg cat il fac ar arata naspa. Azi ma duc sa comand platourile cu friptura si sa cumpar aperitivele si gata. Salatele mi le face mama maine si pestele tot asa (fac saramura ca familionul e mare fun peste). Maine doar curatenie aranjat mesele , spalat tacamuri etc. Azi pregatesc si tinuta lui bebe, calcat hainele noastre. Incerc sa nu las nimic pentru sambata ca la 11 e biserica si nu prea o sa fie timp dimineata. Sper sa se faca un pic mai frumos sa putem face poze afara la biserica.
Andrei
giorgia23 spune:
Neata mamici si delfinasi
Andrei Ioan si Stefan Calin la implinirea a 3 lunite
Victor la implinirea a 2 lunite
Matei Gabriel la implinirea primei luni
Aseara pitica mea iar a dormit super bine...de la 19.30 pana la 00.30 apoi iar pana la 3.30...api pana la 5.30 iar la 7 si ceva s-a trezit...eu cred ca ii place la mama ...sper sa doarma la fel si cand ma intorc acasa...parca de cateva zile e mai linistita,gangureste mai mult,rade,se joaca...parca s-a mai redus din plans
Si eu sunt mare fan seriale...de abia astept sa inceapa noile sezoane...sper sa apuc sa le vad
Fetelor care ati facut vaccniul infarix la 2 luni cat a costat?
Larisa sper sa treaca repede raceala si sa nu fie afectat si Nectarie
GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)
poze
mirela2 spune:
imaya frumos tortulet
vreme buna va urez si bebe cumintel
+20 si mami de Vlad (12.12.1999)
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui larissa_79
m-am bagat si eu pe antibiotic....deocamdata asta mic inca nu are nimic...acum sa vedem.... Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani# |
sper ca te simti mai bine...cu antibioticele chiar daca iti da impresia de mai bine dupa 3 pastile sa iei in continuare ca altfel recidiveaza raceala
pupici multi si multa sanatate!
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip