Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Oanaaaaaa, reminder: e septembrie, reincep "Neveste disperate", cica din 26... Abia astept. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) |
mda chiar ma gandeam la serialele mele dragi..cand le-oi mai vedea...Anatomia lui Grey asta astept eu ...si apoi restul
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui crispro
Io il iau de pe filelist.ro - se gaseste cineva sa il puna acolo, cam a doua zi dupa ce se da pe ABC. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) |
eu de pe strong dc
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sorina_goga
si de la noi, si de la noi!!! azi e rost de tortulet!!! mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei 13 iulie 2010 |
SI DE LA NOI CU MARE DRAG!SA FITI SANATOASE SI FRUMOASE DOAMNELOR SI DOMNISOARELOR!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
crispro spune:
Ilinca, merci.O sa iau si eu cartea.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui larissa_79 fetelor sunt racita cobza si sambata am botezul lui bebe...ce sa i-au daca alaptez? Andreea parca tu ai fost racita de curand. Ce ai luat? Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006) http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani# |
LARISA, ufff, imi pare rau de tine...eu am bagat oscillo, coryzalia, homeogene...poti lua si paracetamol linistita...in rest, ceai cu miere si lamaie...eventual vit C...sanatate multa..
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bumblebee spune:
LArissa, insanatosire grabnica! In afara de paracetamol, oscillo, bai fierbinti la picioare cu saruri si multe ceaiuri nu prea stiu cu ce ar merge.
Eladeea, la voi cum mai stau lucrurile? A fugit raceala?
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
mya85 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui crispro
Io il iau de pe filelist.ro - se gaseste cineva sa il puna acolo, cam a doua zi dupa ce se da pe ABC. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) |
crispro si eu sunt pasionata de seriale. am incecat sa intru si eu pe filelist dar se poate doar pe baza de invitatie. ai putea sa-mi trimiti te rog? daca esti de acord iti trimit mailul meu pePM. multumesc!
mami de Filip 25.07.2010
aelita spune:
imaya-ce cauti,mama,la 4 dimineata treaza??
multumim pt felicitari!
vad pozele.cat de frumos e Andreius!! cu ochii lui frumosi! seamana cu mami.
asa il pun eu pe Miguel,ridicat de perna sau pe genunchii mei si se calmeaza de colici.
BtZ OVI doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!! nupot sa cred ce-mi vad ochii !!!
Citat din mesajul lui btz_ovi "Sa va zic ce am patit intr-o zi.Ma pregatesc de dimineata sa ma duc si eu ca o sotie buna in piata sa iau de-ale gurii.Pregatesc cosuletul,pe bebe,suzeta,ceai,bibe cu 200 ml lapte de titi proaspat si ma duc la sotia socrului cu cea mai mare incredere spunandu-i ca in max o ora revin dupa ce bantui si supermarket-ul.Bunnn,bebe tocmai papase bine si imi zic in gand "clar doarme pustiu 4h" Dupa cam 1h15 min vin si eu si ce credeti ca vad?Fata cea mica calare pe cos cu inca vreo 3 prietene de ale ei,toate murdare mai ceva ca niste tigani,soacra la tv,vecina ei cu plodul ei in cosul meu si pe lenjeria lui bebe,vomat pe acolo,iar dansa il forta pe al meu sa suga de la sanii ei ca vezi dom'le laptele meu cica se stricase intre timp.Iar in capul lui Paul vreo 3 clame agatate una exact pe fontanela de catre cea mica.Baiiiiiiii sa mor,mi-a crescut brusc tensiunea,sangele imi plesnea,inima batea tare.Am inceput sa urlu iar ele radeau ca niste vaci.TOATE. Bineinteles ca i-a zis si socru ca nu a fost frumos,Ovidiu a rugat-o sa nu mai vina sus cu cea mica pana nu il botezam insa dansa mereu e pe la usa mea " |
NEBUNE NEBUNE NEBUNE DE LEGAT !!!!
TOATE !! (vorba ta )
imi crestea mie tensiunea pe masura ce citeam,una dupa alta ca parca nu se mai termina tot ce facusera !!!!!
sa nu mai lasi copilul pe mana lor niciodata ! saraca de tine,prin ce oi fi trecut,cum l-oi fi controlat pe toate partile .
ce femei !!!!
RODICA !!!!! bine ca ai zis de cercel,ca altfel se astupa si nu il mai bagai.eu l-am lasat mai mult si nu am mai putut sa il bag nici fortat,ca am incercat,apoi am vazut ca nu e astupat cum se astupa la ureche-stii ca la ureche se astupa doar,nu se strange,si cu putina forta destupi.aici pur si simplu se strange pielea,si am vazut ca era gaura mai mica decat grosimea cercelului,abia daca ar mai fi incaput unul din ala subtire de ureche,dar astea de burta sunt groase..Nu imi pare rau de el,doar ca se vede urat acum,cine m-a pus sa imi fac gauri...asa cercelul acopera gaura.
bine ca ai reusit!!
daca stateai pana se retragea burta,cum am stat eu,era gata !
fetele care ati avut cercel la buric,puneti-l repede la loc !!!!!!
Corina,felicitari !!Sa creasca mare Miruna ,sanatoasa si frumoasa ! Cat pe-aci sa se nasca de ziua fratiorului.
rodyka spune:
am revenit de la farmacie. avem 6,070 kg!!! si 62 cm, dupa masuratoarea mea... am pus 465 g intr-o sapt, oare cum am reusit?!
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crispro spune:
Mya, am vb cu sotul, ca el e cu contul pe filelist - are dreptul la o invitatie - a ta e!!! Trimite-mi pe PM adresa ta de mail, i-o dau sotului, si iti trimite invitatia. Io pe fileslist am gasit toate serialele faine, toate episoadele si seriile, cam a doua zi dupa difuzare.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)