Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
racusor2010 spune:
larisa e ok paracetamol, ca in sarcina
ca si la bebe daca are temperatura poti sa ii dai paracetamol
dar simplu, nu sinus
sanatate multa
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Oanaaaaaa, reminder: e septembrie, reincep "Neveste disperate", cica din 26... Abia astept. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) |
si unde il vedeti?
mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010
crispro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
si unde il vedeti? mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
Io il iau de pe filelist.ro - se gaseste cineva sa il puna acolo, cam a doua zi dupa ce se da pe ABC.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
paula_m spune:
Buna
Cristina, am vazut si eu pozele, si bineinteles ca le dau dreptate fetelor...arati f bine!!! Sunteti frumosi toti 3 si Vlad e o minunatie. Sa nu te mai plangi degeaba...
La multi ani sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi!! si in special Florentinei!!! Multa sanatate si tot ce va doriti!!
Raul e cumintel...colicii ne mai sacaie un pic, dar speram sa treaca de tot.
Larisa, sa treaca repede raceala si sa te faci bine sa poti petrece cum tb la botez
Si eu ma uitam la seriale , dar pe vplay.ro. Dar de cand am nascut nici nu am mai deschis site-ul. Eu astept sezonul nou din Anatomia lui Grey. Si la neveste disperate am vazut toate sezoanele, dar cu Raul care nu prea vrea sa doarma deloc ziua si tb sa stau sa povestim, ca singur nu sta, sunt curioasa cand mai apuc sa ma uit la ele. Am comandat si noi leagan...pe sapt viitoare il avem, dar m-as mira sa stea mai mult de 5 min in el. Vom vedea...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
anca_vlad spune:
IlincaSakeul o sa il beau cu lapte de soia si am luat cu frisca si biscuiti!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
bamboletta spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Bamboletta la voi cum se manifesta stafilococul? Noua ne-a iesit stafilococul si la cultura de la buric, ca inca supureaza:( si la nas. ************************* Mami de Bianca Maria (04.08.2010) |
prima data a avut secretie la ochisor..galben-verzuie-am pus picaturi cu netacin...dupa au iesit bubite pe corp-am dat cu betadina si fucidin...si ca sa fie totul complet a inceput sa-i curga nasul cu muci verzi ..i-am dat sinupret,vit.C si apa de mare sau ser...acum e mai bine nu mai are muci..dar tot respira greu si e fornait
buricul noua ne-a cazut la 2 sapt si tot mai supureaza
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Corrina spune:
Salutare,
Ne treceti si pe noi in listuta, va rugam? Datele sunt urmatoarele: Miruna-Ioana s-a nascut in 20 august, ora 19:30, Apgar 9, natural fara epidurala la 37s6z, 2800 g, 49 cm, surioara lui Mihnea-Cristian, nascut in 17 aug 2008.
Mai trebuie ceva?
Multumim anticipat
Mami fericita de Mihnea-Cristian & Miruna-Ioana
Mihnea se face mare Creste Mirunica
ilinca79 spune:
sorina, multumesc de aprecieri , sa stii ca am ramas cu sunci destule, dar erau ascunse de rochie
crispro, cred ca am zis ca pe mine chiar m-a ajutat o carte "Copilul tau trebuie sa doarma" ii zice, si pe baza a ceea ce am citit acolo am reusit sa il culc pe Victor doar in patutul lui de vreo 2 saptamani. El doarme acuma de pe la 10:30-11 seara pana pe la 3-4, apoi din nou pana la 6-7. Cartea mi-a luat-o mama de la Diverta dupa ce s-a nascut copilul.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
rodyka spune:
citat din mesajul lui anca_vlad Sakeul o sa il beau cu lapte de soia si am luat cu frisca si biscuiti! |
mie nu-mi place laptele de soia deloc! shake aici este de ciocolata, vanilie, capsuni, tropical, capuccino, frisca si biscuiti. dar eu tin minte ca din tara am avut fructe de padure, mirosea super si avea un gust pe masura. ma insel eu sau e tot asta tropical?! si costa in jur de 40 euro...
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ooana spune:
citat din mesajul lui michelle1981 oana, icoana e pictata sau are o poza lipita? Mami de Bianca Maria (04.08.2010) |
sunt produse prin litografiere
http://www.icoaneortodoxe.eu/icoaneortodoxe
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip