Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 ( 50 )
Raspunsuri - Pagina 6
irinabobe spune:
Oana eu i-am dat ficatel in combinatie cu dovlecel sau fasole verde. legat de oua cred ca stii ca dc iei de la tara sa nu i le dai proaspete ca sunt grele trebuie sa aiba cam 3 zile vechime. eu ii voi lua din comert ca si asa la un galbenus odata la 3 zile...nu cred ca se cunoaste mare lucru.
andra drum bun si distractie placuta, sa va intoarceti cu bine!
cori renunti la o masa cand il vezi ca se satura cu ce ii dai. daca dupa piure sau ce ii dai tu nu mai tipa dupa lapte gata e inlocuita. la mine cred ca a durat vreo 2 sapt pana i-am inlocuit masa cu tot si depinde si ce ii dadeam, adica de multe ori desi manca un borcanel de 160 ml de piure mai vroia si lapte ...asa ca eu si acum ii dau mancarica si vad ce face dc mai plange ii dau si lapte daca nu...nu...
denisa felicitari pt botez, important e ca l-ai facut si ai scapat si de stresul asta...
o zi usoara tuturor!
oanaiacovita spune:
Neata!
La multi ani Mariilor iepurici! Un pupic special norucii noastre, Maria-Emilia! La multi ani si mamicilor ce poarta numele Maria, rudelor si apropiatilor vostri!
La multe semestre iepurasilor de 8 care sarbatoresc prima lor jumatate de an: Eliza Valentina (de CoriMami), Asteropi Ioanna (de Asteropipan), Felix Manuel (de Alice_) si la multe lunite iepurasului Cristian Patrick (de rmkristine) pentru cele 5 lunie!!!
La multi ani, Liliana_28!!!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Silvia si la noi a mers greu diversificarea 1 luna jumate. Am avut aproape o saptamana in care i-am scos mancarea si i-am dat doar lapte. De cateva zile si-a revenit si papa cu mare pofta.
Denisa poze cu Maya in Ergo?
Cori nu avem Mega aici, dar o sa caut si eu oua bio. Mersi.
Cu renuntatul la o masa, cand vezi ca papa putin dupa ce a mancat mancare solida. Oricum, ca sa inlocuiesti o masa, trebuie sa ajunga sa pape in jur de 150-180 gr de piure ca sa poti spune ca ai inlocuit o masa. La san cred ca e mai greu, ca e vorba si de placerea de a sta la tzitzi.
Imi pare rau de divortul parintilor.
Corina chiar m-am uitat in Auchan dupa oua bio si nu am gasit. E tot la raftul de oua normale?
Si nici unt fara sare nu gasesc. Cand intrb se uita la mine ca la masini straine.
Irina multumesc pentru "reteta" cu ficatel.
irinabobe spune:
Oana vezi ca de la President e un unt fara sare, sau cel putin a fost singurul pe care l-am gasit eu si scrie ca e fara sare...
va puteti inspira la retete si de pe situl asta mie mi s-au parut unele interesante ...
http://www.homemade-baby-food-recipes.com/6-to-9-month-baby.html
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi, Marii si iepurasi!!
CoriMami spune:
Sa curga sampania!!!
dar si cafeaua - buna dimineata!
- azi scumpa mea are 6 luni - Doamne ce emotionata ma simt!
Ii multumesc lui Dumnezeu ca ne-a dat-o, ca e sanatoasa, ca am reusit sa o alaptez pana acum. Ii mai multumesc ca avand un bebe am descoperit si forumul asta, cu atatea suflete minunate de mamici!
Fug sa o impartasesc si sa ducem niste flori Maicutei Domnului, ca e mai ales ziua Ei:)
revin cu urari si multumiri!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
elba spune:
Buna dimineatza!
CoriMami imi pare rau de divortul parintilor tai.Intr-adevar te afecteaza indiferent de varsta.Sper sa te simti bine repede.
Fetele care dati lp tot la 3 ore papa bebelusii vostri?Noi avem 5 mese ziua si una noaptea.
mamica lui Filip(30.04.2010)
elba spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Silvia si la noi a mers greu diversificarea 1 luna jumate. Am avut aproape o saptamana in care i-am scos mancarea si i-am dat doar lapte. De cateva zile si-a revenit si papa cu mare pofta. Denisa poze cu Maya in Ergo? Cori nu avem Mega aici, dar o sa caut si eu oua bio. Mersi. Cu renuntatul la o masa, cand vezi ca papa putin dupa ce a mancat mancare solida. Oricum, ca sa inlocuiesti o masa, trebuie sa ajunga sa pape in jur de 150-180 gr de piure ca sa poti spune ca ai inlocuit o masa. La san cred ca e mai greu, ca e vorba si de placerea de a sta la tzitzi. Imi pare rau de divortul parintilor. Corina chiar m-am uitat in Auchan dupa oua bio si nu am gasit. E tot la raftul de oua normale? Si nici unt fara sare nu gasesc. Cand intrb se uita la mine ca la masini straine. Irina multumesc pentru "reteta" cu ficatel. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Oana si cat rezista de la o masa la alta? Urmatoarea masa ii dai fructe?adica tot mancarica sau bibe cu lapte?
Cred ca PRESIDENT era unt fara sare.
mamica lui Filip(30.04.2010)
babyangel spune:
'neata fetelor,
am revenit si noi pe meleaguri Bistritene si ma gandesc sa dau azi o cafeluta buna la toata lumea
La multi ani pentru toate iepuricile Marii si apoi tuturor Mariilor care va sunt alaturi! Pupici multi la iepuricile noastre Mariute!
Noi ne-am intors cu un "dinte Vienez" si unul pe cale sa sparga in urmatoarele zile. Deci am avut cateva zile putin mai agitate, dar oricum Codrin a fost un dulce si un cuminte si mai ales pe drum unde a stat in scaunelul lui 12 ore-dus, 12 ore -intors...cu pauze de masa. Am mai stat eu cu el in spate 1 ora la dus si 1/2 ora la intoarcere.Deci super , super!
Trebuie sa ma apuc de recuperat capitolele 48 si 49 dar sincer nu stiu cand, ca stiti voi cum e cu despachetatul cand nu are cine sta cu bebe..cred ca va dura 3-4 zile!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
oanaiacovita spune:
Multumesc de info cu untul. O sa ma uit si eu.
Elba asa aveam si noi mesele inainte de diversificare si in primele zile de diversificare. Acum programul nostru e asa:
- la 3-4 noapte 90-120 ml laptic
- la 7-8 dimineata 150 ml laptic
- la 10-11 piure de fructe cu cereale sau iaurt
- la 14-15 laptic cam 150
- la 16-17 piure de legume
- la 19 ieri i-am dat prima data un pic de cereale ca dadea semne de foamne
- la 21.30-22 laptic - 180 ml
Asta e o zi ideala, dar difera in functie de ce avem de facut, daca plecam de acasa sau de toanele puiului.
Acum as vrea sa inlocuiesc masa de la 14 cu mancare si la 17 sa ii dau al treilea fel de papa. Si asa ramanem cu 3 mese de lapte. Sper eu.
honeybaby spune:
Neata
Multumesc inca odata pt urari
Cori - eu i-as da san dupa fiecare masa pana cand refuza ea. Mi se pare mult mai important LM decat orice alt fel de mancare la varsta asta. Are o viata intreaba la dispozitie sa pape mancare.
Si eu tot sofer fricos. Daca nu stiu exact traseul si daca am unde sa parchez la destinatie nu plec
Imi pare rau ca nu mai vb cu tatal tau.
Oana - esti culmea. Din pacate nu am poze cu Maya in ergo pt ca l-am testat acum cu botezul cand ba trebuia sa i-au un costum de la curatat ba sa fug sa iau nu mai stiu ce.
De poze nu prea ne-a ars. Dar stai sa termin cu haosul din casa si ma pun pe poze
Eva- tocmai asta era problema ca e nume gresesc cu "i" sau tibetan cu "y" nu conta pt ca vroia sa fie romanesc ca doar sunt romanca. Desi i-am spus ca nu sunt, sunt corcitura.
62 am gasit si eu dar ii este fix si nu am vrut sa-l iau si sa-l poarte o sapt si gata, mai ales ca acum, fiind inca cald, poarta maneca scurta.
Nu mai stiu.....
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna