Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 ( 50 )

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Pai Denisa cuu voi sa imi mai clatesc si eu ochii, ca restul fetelor pun 5 poze si gata.Acu si-a scos si Roxi parleala cu muullte poze.

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Neata,
La multi ani! iepuricilor care poarta numele Sfintei Maria! La multi ani si mamicilor lor, rudelor si apropiatilor care poarta acest nume sau derivatele lui!

La multe lunite! iepurasilor Eliza Valentina (de CoriMami), Asteropi Ioanna (de Asteropipan), Felix Manuel (de Alice_) si Cristian Patrick (de Rmkristine)

toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Anca- welcome back.

Ami- chiar asa unde ai disparut. Sper ca nu ti-a stricat Maya canapeau sarind pe ea

Miria- te-ai mutat pe terasa cu vedere la capuse ??
Libelule ai ??

La multi ani Liana

La multi are celor care poarta numele de Maria si derivate de la acest nume

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Ramy - gata cu Germania ?? Nu mai plecati acolo ??

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

honeybaby - de curiozitate intreb, la ce biserica ai botezat-o pe Maya ? In Bucuresti nu ? Ca si la noi incidental povestit tot in Bucuresti a fost !
Apropo, si ca sa vedem partea plina a paharului, insemna ca dati de baut azi ca e ziua Mariei-Maya, nu ?

babyangel – felicitari pt dintisorul vienez !

Apropo, din romania stie cineva de unde se poate cumpara boucher ? Sau care e denumirea ca asa nu am gasit !

La multi ani liliana_28 !

La multi ani tuturor Mariilor, Marianelor, Marinilor si Marianilor, etc !

La multe lunici iepurasilor : Felix Manuel de Alice_ , Cristian Patrick de rmkristine, Eliza Valentina de CoriMami, Asteropi Ioanna de Asteropipan !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Neata si de la noi!

aseara am avut primul kk la olita
scuzati pozele rusinoase

Citat:
citat din mesajul lui CoriMami
Intrebare: cu diversificarea asta.....cand stiu ca renunt la o masa? adica la pranz ii dau supa, si apoi o alaptez. Cata supa (deja o fac grosutza- piure) trebuie sa pape ca sa nu ii mai dau si san?

Cori Ianis la 6 luni, cat are Petala papa cam 130 ml la o masa, fara completare de laptic, se satura din cantitatea asta. acum intre noi fie vorba, poa' sa fie super-satul, daca ii dau tzitzi, macar de cateva ori trage si el din tzitzi, dupa care se joaca cu ea (nu, nu, nu iese din curte )

oana eu i-am dat ficat de pasare cu cartof, dovlecel/fasole verde si ultima data am pus si putin gogosar. daca nu aveam ficat de la pasare de curte, nu-i dadeam din comert decat dupa 1 an, poate chiar mai tarziu ...

anca felicitari pt dintzocul vienez!!! bina ati revenit si vrem poze

LA MULTE LUNITE PT IEPURASII SARBATORTI AZI, LA MULTI ANI PT MAMICILE, TATICII, BUNICII SI TOTI CEI DRAGI VOUA CARE ISI SERBEAZA AZI ONOMASTICA!!! SA NE TRAITI SI SA FITI FERICITI!!!

Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)

Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

salutare!!

La multi ani! iepurasilor care poarta numele Sfintei Maria!
La multi ani si mamicilor lor care isi sarbatoresc astazi ziua numelui!

La multe lunite! iepurasilor Eliza Valentina (de CoriMami), Asteropi Ioanna (de Asteropipan), Felix Manuel (de Alice_) si Cristian Patrick (de Rmkristine) Sa creasca mari si sanatosi!!!

Am vazut pozici cu Maya !! Felicitari pt micuta crestina!
Oana sanatate multa lui Ericutu! Doamne ajuta sa-i iasa bine analizele!
Ieri am fost si noi la control. Avem 7.300 kg . Problema noastra este constipatia. Daca nu-i dau o zi para sau pruna blenduita nu face caca, sau imi face niste cacareze la care se screme cate 5 minute . Mi-a recomandat sa-i dau debridat sa vedem daca se regleaza cumva.
Vroiam sa intreb mamicile de baietei, voi cum va descurcati cu decalotatul putulicii?. Noi seara la baita tot tragem acolo dar fara prea mult succes, iar acum dna doctora ne-a spus ca va face cu siguranta fimoza daca nu s-a decalotat si ca ar fi mai bine sa-i facem interventia pana va implini un anisor.
Nu are nici un fel de simptom, nu s-a unmflat, nu e rosu...nu stiu ce sa mai zic...deja m-am speriat cand am azuit-o pe doctorita.

de Theodor Stefan (05.03.2010)

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

elba la mine inca mananca la 3 ore, doar noaptea are pauza mai mare, adica ultima masa seara pe la 21 apoi in jur de 2 si apoi la 7. legat de diversificare eu ii dau o masa diversificata si una LP. dimineata la 7 incep cu masa de fructe ca sa rezolvam constipatia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Oana incearca la real, acolo am vazut president-unt fara sare si inca vreo doua tipuri, binenteles ca nu mai imi amintesc marcile. Petru s-a marait rau azi noapte, cand o sa dorm si eu 5 ore legat poate o sa fiu in stare sa scriu mai coerent.
anca bine ati revenit!

la noi mesele sunt in continuare fara nici un orar fix, are mese cand mananca putin si des, daca ii dau fructele dimineata rezista si 2-3 ore fara lapte apoi sau sunt situatii cand vrea lapte in jumatate e ora. Saptamana aceasta o sa introducem si masa de la ora 17, cea de cereale. Nu stiu cat de incantat o sa fie Petru de cereale, voi cu ce le mai combinati? Pediatra ne-a sugerat cereale simple cu lapte.

denisa imi pare rau ca ati avut asa o experienta cu preotul. sa fie Maya santoasa, sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!
s-a trezit Petru, trimit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata.Abia m-am trezit si eu si Maria.Mi-a dormit de la ora 22 cu o trezire la 7 cand a plecat tati la servici,si a papat putin apoi somn pana la 11.30.
Oana,eu zic sa cauti oua bio la raftul cu produse bio.Nu cred ca sunt in raftul cu celelalte normale.Aici cel putin asa e.Sunt 2-3 standuri unde au numai produse bio.
Greenfrog cerealele merg combinate si cu frructe.Noua doctorita asa ne-a recomandat.Cand o sa incepem bineinteles,ca noi inca nu am trecut la diversificare.Uita-te in supermarketuri la cutii de cereale si vezi cu ce sunt combinate.Ii iei simple si i le combini tu.Nu stiu daca am fost coerenta dar abia m-am trezit
La multi ani tuturor Mariilor si iepurasilor nascuti azi.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput