Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 ( 50 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfintei Fecioarei Maria!

LA MULTE LUNITE SI ANISORI , sarbatoritilor de azi: Eliza Valentina, Asteropi Ioanna , Felix Manuel si Cristian Patrick!

LA MULTI ANI, liliana_28!

Am avut o noapte buna, cu o trezire la 2 si at nu a vrut tzitzi si-apoi la 7, si nu am lasat-o pana nu a tras un pic din tzitzi, nu se saturase ca i-am facut 100 ml de lp.
Macar 20 ml, pt mine conteaza orice picatura de lm.
Anca felicitari pt dintisorul vienez!

Trimit ca s-a trezit Justina.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

S-a linistit.

elba si Justina mananca la 3-4 h ziua, noaptea sta si 5-6 h.
andra_s felicitari pt kk la olita.
nibi_niki asa mai da, program de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Salutare si de la noi!

Am avut o dimineata groaznica, Elena s-a constipat rau, a plans o gramada, pana la urma am rezolvat cu o microclisma, dar a fost aiurea ca nu aveam in casa si pana am reusit sa facem rost a durat.
Oricum foarte eficiente microclismele astea. Usor de utilizat si inofensive. Elena a mai avut probleme, dar de mult timp nu a mai fost asa.

Angelei ii iese si ei primul dintisor. Eu speram sa mai astepte. Elenei doar pe la 8 luni jumate i-au iesit. E mai mataita, aseara a adormit doar pe la 23, desi ea cel tarziu la 9 doarme. Tot atipea si se trezea.Iar pana dimineata s-a mai trezit de vreo 3-4 ori. Cred ca de la dintisor i se trage. Asta e. Trecem noi si peste astea.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Anca felicitari pentru dintzisor. lui ginerica cel frumos si vorbaret.Cum a fost in vacanta?Vrem poze.
Andra felicitari pentru primul caca la olita.Banuiesc ca vrei sa ii scoti pampersul in jurul varstei de 1 an.Bafta multa
Ioanact,nu mi se repeta foarte des figura asta dar nu imi venea sa cred cand m-am uitat la ceas. printzesele frumoase.

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Sensibila - da in bucuresti la o biserica mica de cartier Antonie cel nou se numeste.
Sa dea preotul de baut ca el eu cu Maria nu eu.
In alta ordine de idei e 15 aug ne tot sunau cunoscuti sa=i ureze Mayei la multi ani. le explicam eu ca ea nu e Maria dar cam degeaba, asa ca a gasit sotul rezolvarea: Maya inseamana mare si cum pe 15 e ziua marinei e si ziua ei ca doar e si ea tot o mare

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Andra felicitari pt olita! Cum de te-ai gandit sa-l pui asa repede?
Oana eu cand cumpar oua iau din acelea pe care scrie ca provin de la gaini hranite cu cereale sau am mai gasit oua ecologice.
Denisa felicitari pt botez. Nebun popa ce sa-i faci?!

Vad ca puneti unt in mancare, eu stiu ca mai sanatos e sa se foloseasca grasimile vegetale, uleiul de masline e foarte bun, ulei din samburi de struguri (asta are aceleasi calitati, dar are un gust neutru, pt cine nu-i place cel de masline e ideal). Aceste uleiuri vegetale contin niste grasimi foarte sanatoase, mai utile organismului decat cele din unt.

Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Mihaleagrosan eu ii dau Ioanei, cand se constipa, suc din fructe sau portocala fruct sau iaurt si imediat face.
niki_nibi poate, de-acum incolo va dormi asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Neata fetelor, m-am intors la lucru dupa ce am stat 2 zile acasa cu Robin bolnavior. Multumim tuturor celor ce s-au gandit la noi, , Robin e mai bine, nu mai are febra insa in continuare ii curge tare nasul si are un pic de tuse. Azi l-am dus la cresa, sper sa nu planga prea mult si sa nu mai ia si alti virusi.

Child si Denisa sa va traiasca micutii crestini si sa fie sanatosi!!!

Sanzi si Andra cand am citit postul vostru parca ma vedeam pe mine, si al meu se trezeste de 4-5 ori pe noapte, luni nopate cum ii era infundat nasul s-a trezit record de vreo 10 ori , am fost rupti de oboseala ieri. daca gasiti vreun leac minune va astept cu vesti

Oana offf saracul Ericutu' ca il tot inteapa tantile alea rele. Sa dea Domnul sa fie rezultatele bune, multi din partea noastra pt ochisorii mari si frumosi.

LA MULTI ANI tuturor iepurasilor sarbatoriti de astazi, sa fiti sanatosi si fericiti!
ma bag la vizionat poze noi.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Fetelor , va multumesc de primire si chiar mi-ati lipsit.Am fost rupta de tot ce se intampla acasa in Ro. Vin si cu poze, dar nu astazi...

Am vazut pozele cu Maya, si tare m-am bucurat ca s-a tras hematomul. Cat despre botez, o fi ok ca nu a vrut sa-i pronunte numele ei,Maya?? Pai "roaba lui Dumnezeu Maria" nu e tot una...Doamne, ce om..

Niki, am admirat-o pe Maria , frezata...aranjata si finutza, ca de obicei!

felicitari tuturor pt progresele bebeilor!
vorbind de progrese, noi ne-am consolidat statul in fundic, si deja e ca hopa Mitica...se lasa din funduletz in fata, pe burtica si se ridica inapoi! E figura mare! Si, a inceput sa intinda ambele brate cand ii spun" vino la mama!..Deci ma topesc toata cand il vad cu manutele intinse

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Sensibila tu cauti "bouncer", adica leagan din ala de agatat la usa?
Amgasit pe un site romanesc insa e 264 de lei (am pus spatii in stanga si dreapta numelui magazinului).
http://www. vanstore. ro/jumper-jumboo-hauck-p-2910.html

poate se mai gaseste si pe alte site-uri, momentan nu am gasit. Eu am dat 28 de Euro pe el de pe amazon, daca nu gasesti si vrei il pot comanda eu si ti-l trimit. al meu e mai simplu,marca Tippitoes si ii place mult in el.

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput