Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 ( 50 )

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

DRAGELOR, MULTUMIM PT URARI !!!!!!!
PE PRINCIPIUL MAI BINE MAI TARZIU DECAT ...DELOC...OFERIM TORTULET, DE CIOCO, FACUT DE MAMI...

profit de ocazie sa urez si eu tuturor iepurasilor care deja au implinit jumatate de anisor !!!!!!!!!! mare eveniment , mare...sa cresteti toti mari, sanatosi si voiosi sa va bucurati parintii !!

of...timpul asta vesnic insuficient, acum scriu cu Ovi in brate, dar incerc sa revin dupa ce-l culcusesc, daca nu ma acapareaza Alex,,,daca nu adorm eu prima...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elba spune:

Andira drum bun si sa aveti sejur fain!

Roxana faine pozele din vacanta.Si mie mi-e dor de duca mai ales ca in perioada de sarcina am fost neplimbata.

Imi pare rau ca sunt bebei bolnaviori.Multa sanatate Robin, Eric si putere mamicilor.

mamica lui Filip(30.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui sensibila

Ioanact – multumim, dar si Justina sta f bine, ce ai cu ea ? Fiecare copil sta in felul lui. Altii de varsta Giei care e cu o luna mai mare ca Justina , stau in fund singuri si se ridica in fund sib la bla, dar e clar ca fiecare copil are ritmul lui si nu avem de ce sa suparam ca altii fac si al nostrum nu
Nici Gia nu sta singura, adica daca o pui sta, dar de ridicat nu se ridica, ridica din culcat, doar capul si picioarele, bine, din ce in ce mai mult .

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Multumim!
Am incercat sa o asez sa stea cat de cat, ca altfel cade intr-o parte sau alta.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

In alta ordine de idei, sunt epuizata..Justina a dormit 30' de la 2 si ceva pana acum 1 h..adormea un pic si iar se trezea, tipand..off, dintocul asta ne cam chinuie..i-am dat pana la urma 2,5 ml de Nurofen.
La 19 i-am facut baie si dupa ce-a papat lapticul a adormit..sper sa nu am o noapte alba.
Daca tot doarme fug si eu la somn.
Aaa..sa nu uit, multumim pt tort, ioanaa.

O noapte linistita, va doresc!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Oana, lui Eric.Sa vii cu vesti bune maine de la analize.
Andira sa aveti drum bun si bafta in tot ce va propuneti.
Roxi, ma intrebai de parul Mariei(ca tot am recuperat cate ceva din urma).In fata e ok dar in crestetul capului tot asa e.uite aici:
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/4968474902/

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

Ioanact si noi am avut o seara cu plansete, a adormit in brate si cum il puneam jos cum incepea sa planga. de 15 minute doarme, am intrat si eu asa pe fuga.
andira drum bun, sa fie un sejur asa cum l-ati dorit si sa va ajute sa va decideti daca vreti sa stati mai mult peste ocean sau nu!

Oana ce papacios este Eric, auzi doua feluri de mancare! Noi suntem mult mai inceti cu diversificarea, inca la piure de legume si ceva fructe dimineata.

roxana am vazut pozele, tare mi-au placut! A crescut mult Silvana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Alina- pana la urma am facut botezul desi daca era dupa mine plecam dar cu biserica plina mai greu...
A facut cu a vrut el adica maria ( ca Maya nu exista )
Andira nu am realizat ca maine si placati. Drum bun.
te inteleg cu sentimentul ciudat dar e bine ca pisicile mari sunt pe maini bune.
Am vazut si noi poze cu Kira - o grasunica cu ochisori frumosi

De cateva zile sta si Maya in Ergo

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna seara,
Ne-am intors de la tara,am facut zacusca afara, la ceaun,a iesit suuper.In schimb fii-mea maraita rau azi...sa fie oare de la dintisor? Cam asa facea inainte sa-i iasa ceilalti..A vazut si tac-su cum e cand e supermaraitaAm ajuns acasa, baita, papa si acum doarme dusa, sper sa nu se trezeasca prea des peste noapte

ANDIRA, drum bun si sa va simtiti bine in Montreal.Chiar ca ma apuca si pe mine dorul de duca...

HONEY, bine ca a trecut, sa va traiasca micuta crestina! Cat despre preot...NO COMMENT! prietenii stiu de ce...

CHILD, si voua sa va traiasca micul crestin! Asteptam pozici cat mai repede!

ROXI, da, deja m-am gandit ca-i fac vant masutei,cel putin pana mai creste Briana, chiar de tot nu, ca-mi place tare si am tinut mult sa o iau,de-aia m-a si impuns sotul, ca el n-a vrut-o..

OANA,sper sa iasa bine analizele lui Eric, macar sa nu mai fie nevoie de alte impunsaturi.

Eu merg la ,sunt obosita, vorba Ioaneict,sa profit cat doarme printesa ca nu se stie cand se trezeste...
Noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Denisa, felicitari pt increstinarea Mayei! Am vazut-o in poze, e o dulce! intr-una zici ca e tati mic, cu bentitza :) (ii seamana leit).
Despre botez..vezi partea plina, fa haz de necaz, cand o sa fie Maya mare o sa ii povestesti 'intamplari hazlii' din aceasta clipa importanta...si daca ei ii va place si Maria....are o varianta in plus. Si daca as fi o soferita curajoasa, as veni sa va citesc povesti, dar sunt o mare cacacea.

Oana - tocmai a cumparat sotul meu de la Mega Image 'oua bio - ecologice' 13 lei zece bucati - ambalajul e verde, au si prospect si certificat ca provin de la gaini care cresc pe iarba, etc.

Intrebare: cu diversificarea asta.....cand stiu ca renunt la o masa? adica la pranz ii dau supa, si apoi o alaptez. Cata supa (deja o fac grosutza- piure) trebuie sa pape ca sa nu ii mai dau si san?

Noapte buna!
(azi am avut o zi de kk - tocmai s-a finalizat partajul parintilor mei...cu tata nu mai vorbesc...of, divorturile astea, te afecteaza la orice varsta)

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EVAMIKA spune:

In primul rand multumim ptr aprecierile primite la adresa Evei.

Andira drum bun si sa va intoarceti cu vesti bune.

Denisa felicitari pt increstinarea.Maya e o scumpa!Spune-i preotului ca numele Maia este vechi din mitologia greaca...sau macar a auzit de Maia Morgenstern...e drept e cu "i" nu cu 'Y".Cat despre body-ul cu "Hello kitty" da, e luat de la H&M e masura 62 desi Eva nu mai poarta demult 62, dar e un material f elastic si inca ii vine

Briza ne vedem cu cea mai mare placere, doar ca luna asta sunt un pic cam ocupata... sunt nasa si de botez si de cununie si sunt un pik cam prinsa cu pregaririle.Eric

Oana oua ecologice...chiar asa scrie pe cutie....se gasesc in Auchan....nu stiu dc ai in Cluj.Oricum sa stii ca taranul roman s-a "modernizat " si le ofera gainilor tot felul de furaje cu E-uri...asa ca tb sa cunosti bine persoana de la care vrei sa iei.

Vladi, ce face Floricica? M-a impresionat cum sta el cu mascuta pe nasuc.sa treaca
toti iepurasii bolnaviori...sa se faca bine

EVA IOANA 15 MARTIE2010
http://picasaweb.google.ro/CorinaAvrigeanu/EvaLaMoeciuAUG2010#

Mergi la inceput