Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 ( 50 )
Raspunsuri - Pagina 20
ate_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanact Buna, fetele! ate ce seamana Theo cu tine, si cu tati..dar m mult cu tine. miria_cristina ce-a crescut Casi de cand nu l-am m vazut. MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!![/size=1] |
Ds Alina, asa e seamana cu mine mai mult. Pe viitor poate ii facem si lui tati o fetita semene cu el
de Theodor Stefan (05.03.2010)
THEO la 6 lunite
Ioanact spune:
Pff, ce bine e cu Calgel adoarme fara probleme.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
andra_s spune:
Salutare iepurime!
Child referitor la programul de somn ... seara intre 21 si 21.30 se culca si se scoala dimineata pe la 8.30-8.45, uneori mai devreme ... iar programul de somn ziua si la noi era f haotic, de aceea pe la 5 luni am inceput sa scriu cand si cat dormea (il adormeam dupa ce dadea semne ca i-ar fi somn) si atunci avea vreo 5 reprize de somn a cate 30-45 de min, cam aiurea, dar dupa o saptamana de notat i-am invatat orele si nu mai asteptam sa dea semne si-l puneam la somn inainte de a fi prea obosit si marait. apoi, de cand are 3 mese diversificate, doarme dupa fiecare masa: pe la 10.30 doarme cam 45-60 de min, pe la 13.30-14.00 doarme cam 1h si un sfert - 1h si 45 de minute, rareori 2h si pe la 18.00-18.30 mai doarme cam 45 de minute.
Am vazut si iepu Albert la botez, frumusel foc, mai Child si ce bine iti seamana
Annya welcome back, deci ati fost la plimbareala, am crezut ca ti-a ros Raducu firul de la net
Sanzi felicitari pt MA-MA, pt papa si pt nani bravo Mara pup si mamica fericita
Oana am vazut Ericutu' fericit, ranjit si ochios ma topesc dupa el, savurez pozele voastre
PS: Child eu pe Ianis il culc ziua destul de des leganat in carut, sau in patul nostru trage de cateva ori la tzitzi si adoarme, dar cateodata face nani singurel in patut ... uneori mai adoarme cand se joaca cu jucariile de pe cadru ... seara in schimb de cele mai multe ori il pun in patut si se culca singurel, dar il mai ia si la tzitzi somnul la masa de seara
Stanucel daca era vorba de alaptat, era ok programul de masa, chiar si la 2 ore, despre LP, nu stiu ce sa zic ... dar nu cred ca supa de morcov ar satura-o mai bine poate niste faina de orez in lapticul de dimineata, ca vad ca noaptea nu cere ...
Ate am vazut si eu ceva despre un LP cu hormoni de crestere mult peste limita admisa, astfel incat un bebe hranit cu acel LP avea acesti hormoni in cantitate dubla fata de normal daca iti amintesti, Andira a mai deschis acum cateva luni subiectul asta, ca unele marci de LP duc la pubertate timpurie din cauza continutului de hormoni e bine de aprofundat subiectul ... de aceea si eu ma gandesc la alta alternativa de lapte dupa ce nu mai alaptez, adica nu LP, poate lapte de vaca diluat, sau cum se da, nu stiu ca nu am intrebat inca dr, ca eu consider ca natura isi face mai bine treaba decat LP cu vitamine si mai stiu eu ce, daca are nevoie i le dau separat vitaminele, nu-i musai sa le ia din LP
Elba imi pare tare rau ca Filip e racit ... parerea mea: du-te cu el la dr, si noi am fost "raciti", de fapt era o bronsiolita care netratata corespunzator si la timp poate evolua in pneumonie, Doamne Fereste, dar diferenta e ca Ianisu' atunci tusea. dr va poate da cel mai bun tratament functie de natura afectiunii, virala sau bacter cat despre curatat nasucul, ser fiziologic si aspirat cu batista bebelusului sau pompita la 2 minute dupa ser, dar daca spui ca nu se vad mucisorii, cred ca pompita nu va ajuta. multa sanatate!
trimit ca plec sa-i dau papa lui ianis si mi-e frica sa nu pierd mesajul, revin
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
honeybaby spune:
Miria- pai si ce sa-i dau in caz de raceala ?
Nu vb de antitermice . Ceva care sa avut la vindecare ....
Eu i-as da de frica sa nu se agraveze si sa prinda din zbor si o bacterie ceva si sa ajunga la antibiotic.
Mare bau bau antibioticele astea pt mine.
Roxana- nu i-am luat ceva finut. Am luat dresuri din bumbac.
AM si finute , dar nu-mi vine s-o imbrac cu ele pt ca sunt din "plastic"
Din acelea groase , flausate pe interior inca nu am luat. am cateva primite dar nu le-am probat.
cumpara unul de proba si vezi cu ii vine. Daca e ok mai cumperi.
fug sa-i fac baie lui honey pana nu se trezeste Maya
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
miria_cristina spune:
Aa, mi-am mai amintit cate ceva!
ANDRA - Felicitari pentru k-lica facuta la olitza! Foarte bine ca stati de el! Cu cat mai repede cu atat mai bine.
sensibila spune:
Fetele as vrea si eu ceva lucrusoare dar cum facem cu banii si sa ajunga la fiecare ce vrea ?
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
dayanara spune:
de pe ce pagina vreti sa cumparati?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
miria_cristina spune:
DENISA - La un copil asa micut tratezi doar simptomatic si poti da pentru imunitate, preventie, vit. C. Nu se ajunge asa usor la complicatii sau antibiotice daca bebe e tratat de la primele simptome sau este izolat de colectivitate. Iar daca focarul de infectie este foarte puternic, atunci Osciloccocinu-l isi pierde din eficienta.
dayanara spune:
denisa asa o sa fac, oricum daca nu ii sunt bune le duc inapoi
ma gandeam ca au ceva "catare" de aia intrebam :) oricum prea mult nu cred ca ma chinui s.o imbrac in dresuri si rochii iarna, dar sa fie acolo :))
POZE
dayanara spune:
http://www.trumpette.com/tights
http://www.bestdressedtot.com/tights-socks.html
POZE