Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 ( 50 )
Raspunsuri - Pagina 21
sensibila spune:
dayanara -
http://www. flickr .com/photos/imbracaminte_copii/
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
miria_cristina spune:
ROXANA - Sunt frumosi ciorapasii astia, dar vin bine la un copil mai mare. La astia mici poti sa le bagi pe picior si o soseta de-a ta ca tot asa le sta.
Dresuri frumoase sunt si lui Casi i-am luat, dar pe eticheta astora luate de mine scria kg aproximative care se potrivesc marimii. Asa, le-am ales.
E drept ca am luat mai groase, ca vine iarna si o sa-i dau pe sub salopete cand iesim.
La fetite, se gasesc mai subtiri cand sunt mai marisoare, dupa 1an, dar tot scrie pe eticheta lungimea, greutatea sau chiar varsta in care se incadreaza copilul pentru care iei.
honeybaby spune:
Roxana= frumoase , dar scumpe rau
www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/page68/" target="_blank">http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/page68/
Miria- ai mai nu fi rea , ca nu stau ca sosetele. Alea sunt pe post de dres cu banda adeziva nu ??
Se gasesc finute din licra de la 62 cm. eu asa am gasit pe cele mai mici
Lasa ca o aduc eu in dres cand facem gratarul ala pe terasa de la capuse.
Eu pot sa ma ocupa de distributia hainutelor oricum am drum la posta des de cand cu bazarul.
Nu stiu cum sa facem cu alesul hainutelor. in cauzul in care ajung acolo sa stiu exact ce iau sa nu le incurc. bani se pot vira intr-un cont pe card nu ar fi asta o problema
Nu stiu daca sunt aranjate dupa nr. care il au pe site ...altfel ar trebui sa merg cu pozele dupa mine.
Ma duc sa ma uit la cele 122 de pag . Voi cum ati putut alege din atatea produse ??
Schimb capitolul
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
miria, la linkurile alea imi placeau dresurile asa ca model, pt ea cat e mica asa, as lua doar ceva cu buline, dungi , modelele mai complicate nici nu se disting bine, tre sa fie piciorul mai lung mai subtire si mai drept :)
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
sensibila spune:
miria_cristina - de unde ai luat dresuri groase si la ce pret ? Ca vreau si eu dresuri dar nu prea am vazut.
Si mai vreau ghetute sau cizmulite ceva ! Sa vedem ce si pe unde gasesc
Eu am ales produsele pe care le vreau de pe ARAMIS.
Cine le comanda defapt si cum trimitem banii si apoi coletele ?
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
miria_cristina spune:
ROXANA - Pai, mi-o si imaginam cu carnaciorii ei de picioruse in dres cu model. Fata, sa nu te superi pe mine, dar eu la Dami am trecut prin toate fazele, asa ca vorbeste glasul experientei.
cristina30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara oana da, fiind local , nu e musai grav, e o reactie, doar ca uneori asemenea reactii pot avea urmarile unei alergii puternice, dar nu inseamna ca este alergic la alimentul sau componentul respectiv asa am patit cu ivan la multe chestii, dar cea mai nasoala a fost la hartie de bucatarie, culmea! sulul ala de hartie, am rupt o bucata si l.am sters la gura, si pe loc sa facut rosu si s.a si umflat putin, groaznic, am fugit la urgenta, si totul ok...reactia a fost la lipiciul cu care se lipeste hartia de sulul de carton, o porcarie ce sa mai, la ce te gandesti mai putin, ivan e alergic la ou si nu a facut asemenea reactii nici cand i.am dat biscuiti cu ou:))) ca nu citisem bine, dar nu a facut nici.o reactie la ei nici eu nu cred speculatiile cu lp , dar sa.ti spun sincer nici ca ma intereseaza ce se scrie prin articole cristina v.ati luat alt carucior cum a fost la munte? miria bine ai revenit roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
hi,
inca n-am fost , acuma plecam sambata... da ne-am luat de la tfk joggster twist... fain tare da si scump... noi aveam deja buggster de la ei...masina noastra face ceva fite... daca nu-i gata tb sa inchiriem uns pana sapt viitoare... sorry am scriscu stanga
Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)