Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 ( 50 )
Raspunsuri - Pagina 19
oanaiacovita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara eu dau semne clare de batranete: nu mai suport tanga! si inainte altceva nu purtam, tre sa ma duc sa.mi iau chiloti normali roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
inseamna ca eu am imbatranit mai de mult.
Ce-i drept eu am renuntat la ei, dupa ce o fosta colega de serviciu a facut hemoroizi si dra i-a zis ca unul din factorii care duc la hemoroizi sunt chilotii tanga.
Miria,Child daca adunati voi fara mine 500 de lei dati comanda, ca prea curand nu o sa am bani. In Oct avem Casco si RCA la masina si apoi in Nov asigurarea la casa.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
honeybaby spune:
Neata !!!
Miria- eram sigura ca ai aparut dupa cate pagini s-au scris.
Nu-mi arde de relacmatie, nu mai vrea sa-l vad in viata mea. Nici nu m-am dus dupa mir din acelasi motiv.
Oscilo nu-i dau dupa vaccin o luna, dar dupa eu i-as da daca as avea nevoie. Tot parere neavizata.
Ce lungut e Casi si nu mai are falcutele alea de bebe e un baietel acum
Mie imi place mult gradina ta aia salbatica de casuta nu mai zic. Imi place piatra naturala si perdele lungi si cu nod jos.
Roxana- am cautat si eu pt botez dresuri pt Maya . I-am luat 3 perechi pt 6 luni, doar una ii vine. Restul o strang.
La lungime sunt ok dar ea fiind bulanoasa o stang de-i ramane modelul pe picioruse.
Nici cele le la Mothercare nu sunt mai grozave.
Eu ce o sa-i iau o sa caut sa fie ele din fabrica mai largi si f elastice.
Nici nu-i dau prea des dres. eu nu le suport, ma apuca mancarimea de la ele si ma gandesc si pt ea sunt incomode.
Eu cred ca sunt epava, nu batrana : nu mai suport chilotii deloc nici tanga nici netanga.
Ami - ma bucur ca sunteti bine acum
Oana - si eu fac la fel daca ii pune cineva mana pe fata. Noroc ca ma stiu cu capu' si nu o fac. Mai nou in parc vin copilasi care ii pun mana pe jucarii si ea le bage in gura. Care sunt cu mamicile nu-i prob. stiu si ele cum e cu bebe mic. Care sunt cu bunici sau mai rau cu bona nu au nici o treaba..
si eu am un stres cu curatatul / spalatul pe jos. Noi nu prea intram incaltati, decat rar, dar e Honey . chiar nu stiu cum sa fac...
Ma duc la treba....
Maya a adormit pe burta si nu stiu daca s-o las asa sau s-o intorc.
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elba Noi suntem un pic suparati.Filip a racit.Nu are febra, nu tuseste are doar mucisori. Intrebare: Cum sa ii curat nasucul? El este fornait si ii mai curge nasul dar mucisorii nu se vad-sunt undeva sus si nu stiu cum sa-l curat.Voi cum procedati? Si ce med folositi?Oare sa ma duc la dr? mamica lui Filip(30.04.2010) |
Buna!
Tocmai ce a avut si Justina o per cu mucisori in nas..de fapt tot asa nu se vedeau si fornaia, mai rau se si ineca si varsa din lapte.
I-am pus ser fiziologic, dar sa nu-i pui cand ii dai sa pape..asa am facut eu si-a varsat.
Mai bine ii pui dupa ce papa, la vreo jum de h, sau inainte.
I-am m dat si 5 pic de vit C, mi-era frica sa nu raceasca.
Acum suntem bine..in 2-3 zile i-a trecut.
Sanatate multa!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
honeybaby spune:
Miria, Child si eu vreau. Inca nu am ales nimic, va grabiti ??
niki - Frumoasa Maria . Zici ca e un cocosel de munte cu parul asa ridicat
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
miria_cristina spune:
Vroiam sa scriu atatea si ... am uitat!
Fetele, eu vreau sa fac comenzi pentru hainute, dar nu stiu cu transportul prin tara cum facem, cu ambalatul....
Am o problema, ca si eu trebuie sa fac ceva ca sa raman cu probleme.
Am incercat sa comand pe net medicamentele homeopate pentru fii-mea. Am gasit nu doar un site, ci 4-5. M-am inregistrat, am comandat si am ramas cu buza umflata.
Sa va zic de ce. Transportul in Germania este gratis, insa in Romania ma costa vreo 100E, daca nu mai mult in afara de costul lor.
Am nevoie de ele, de am intrat in panica, dar la banii astia nu stiu, zau, cum sa procedez. Cel mai convenabil si mai usor ar fi, ca cineva care poate lua pe nimic produsele de acolo sa mi le cumpere si cand cineva vine in tara sa mi le aduca si mie sau in vreun pachet oarecare trimis familiei.
dayanara spune:
oana asa e am observat ca.s pe numere si pe luni...habar n.am ce si cum, stiu ca am si de la ivan dar lui i.am luat din ochi asa
denisa probabil ca stea de care zici pt botez sunt mai fine, eu vreau din alea groase moi, care se poarta cu rochite, sarafane de iarna sau merg si pe sub pantaloni daca e frig
ce sa mai...cel mai bine merg in magazin si trag de ele vad cum se intind
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
miria_cristina spune:
DENISA - Nu ma grabesc cu hainutele, dar sa-mi zici cand te hotarasti ca de renuntat nu renunt.
Mai, la mine ideea cu homeopatele nu-i chiar neavizata ca facui cursuri acum niste ani. Ee, credeam ca-mi va fi util orice curs in caz ca plec din tara, eu lucrand ca asistenta medicala pe atunci.
Iar am uitat continuarea....
Ioanact spune:
Buna, fetele!
LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfintilor Dreptilor Parinti IOACHIM SI ANA!
LA MULTI LUNITE SI ANISORI, sarbatoritului de azi: David!
nibi_niki ce frumos..ati fost la un loc de joaca. Frumoase poze.
sensibila da.
ate ce seamana Theo cu tine, si cu tati..dar m mult cu tine.
miria_cristina ce-a crescut Casi de cand nu l-am m vazut.
Si legat de fata (stanucel) care nu stie ce sa faca, sa inceapa diversificarea , nu m alapteaza...ii da LP.
Si din cate am inteles papa 210 ml LP la o masa si cere din 2 in 2 h..
posibil sa nu vrea lapte, alte activitati..
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
miria_cristina spune:
Fete, m-a capiat Casi!!!!!
De cand se intoarce pe burta nu ai sta locului nici sa manance. Se invarte, geme, scanceste, scartaie, se freaca....ce mai! Sunt moarta!
Acuma ii e foame si n-are stare sa stea cu biberonul in gura. E tot un arc si un frecus pe capul lui. Nici nu stiu de ce scartaie acuma...de foame sau ca se aseaza pe burta si nu mai poate sa se intoarca.
miria_cristina spune:
DENISA - Saru'mana pentru aprecieri, pai, poate facem un gratar la capusele mele.
Mai, asta ca nu mai suporti chilotii deloc, nu-i de epava ce esti, ci de dorinta subconstienta a naturii primordiale.
Ferice de sot, in cazul tau!
La mine se poarta matlasatii ermetici. Cand e cazul sa-i schimb, se rup si iau altii, asta ca ma asigur ca nu intra nimic, nici macar vantul.