Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 ( 50 )
Raspunsuri - Pagina 18
carmickey spune:
buna fetelor,
fetita mea bea lapte Nan 1.... nu ii dau san....vrea la doua ore dar nu ii dau,ne chinuim cu ea in brate si nu ii dam mai devreme de trei ore s-au trei ore jumate...bam ceai doar de chimen si anason..alt ceai nu a vrut...
diversificarea nu vreau nici eu sa o incep,din cauza asta am intrebat daca voi ati inceput...ma refer la cele cu bebeii de 4 lunite,4.5 lunite....din cate citesc mai toate fetele imi spun ca nu este bine sa incep diversificarea,si va multumesc mult pentru sfaturi...:) voi tine cont de ele...(fara pediatru,care imi spune ca trebuia sa incep divers)
am cautat sac de dormit nu am gasit nicaieri...vreau sa incerc si in auchan azi...daca aveti va rog spuneti-mi si mie unde gasesc?
nu mai dormim noaptea asa bine...aseara s-a trezit sa manance la 04.30...cred ca are un puseu de crestere la aceasta varsta de aia si vrea laptic asa des...dar ne vom obisnui treptat sa mancam si la patru ore....:)
o zi buna tuturor...
mama delinei 16.04.2010
http://bebelina.sunphoto.ro
miria_cristina spune:
OANA - Salopetelele, multe dintre ele le-am comandat de la firma Carter's inainte de-a fi nascut. Din pacate, in unele foarte haioase nu a apucat, saracu', sa fie pozat, ca ma-sa se scarpina in cot. Mare pacat, zau!
Aa, bine ca vorbim de lucrusoare, ca mi-am amintit!
Am inteles ca ai mai vrea sa cumperi de la firma Aramis. Daca te gandesti si faci rost de ceva banuti sa-mi spui si mie ca si pe mine m-ar tenta cate ceva mai gros de iarna, dar nu pana la 5 milioane, cat conditioneaza ei.
dayanara spune:
stanucel saci de dormit in ikea si C&A probabil si in zara dar nu stiu sigur
miria si eu am fost obsedata de curatenie, cateodata mai sunt dar imi impun sa ma abtin si incep sa reusesc, pt ca e o manie nu e normal asa ceva, pe mine ma obsedeaza curatenia nu ordinea si leo e invers, sa fie ordonat dar curat din parti
ma astept ca ivan sa vina cu boli urate de la gradi, dar mi.e imposibil s.o feresc pt ca dorm in aceeasi camera, chiar daca ivan pleaca noaptea si doarme pe unde.i vine :))
si noi intram incaltati, nu stau incaltata din comoditate, dar cand vin de afara nu ma descalt imediat, plus ca oricine vine nu se descalta deloc
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
iliraluca spune:
Intru putin ca trebuie sa fac ceva mancare si azi nu a venit nici tanti la curateniesa va spun in legatura cu serul fiziologic. Noua ne-a spus doctorita sa il incalzim inainte sa il bagam in nasuc ca se dizolva mucii mai bine. Si noi tot ca Roxana, o tin pe o parte si dupa aspir cu batista bebelusului. Ii mai pun si la sfarsit, stand pe spate ca sa inghita eventualii muci din gatut. Ideea era sa fie serul cald.
Ileana si Kira Maria (11.03.2010)
http://picasaweb.google.com/ilenuta79/PozeKira#
sensibila spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele de Ana !
Azi fiind Sf Ana !
ate_09 – foarte frumos si haios este Theo
miria_cristina – frumos foc Casian
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
miria_cristina spune:
STANUCEL - Promit sa-ti invat nick-ul, ca-i enervant sa spun ca nu-mi amintesc cine zice una alta, de parca n-ai fi o persoana.
Eu m-am intors din spital cu Nan 1 in brate. Pentru asta ii dadeau bebelusului meu acolo si am zis sa nu-i schimb, la fel cum ar face oricine, nu? Dupa vreo luna, cred am renuntat la el pentru ca, nu se satura. Este un lapte subtire, da impresia ca nu-i consistent, nu stiu sa explic stiintific , cert e ca dupa ce i-am dat Aptamil copilul meu a dormit mai mult si avea toate semnele ca-i satul.
Nu fac reclama la laptele asta, dar pe asta il folosesc acuma.
child spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina OANA - Salopetelele, multe dintre ele le-am comandat de la firma Carter's inainte de-a fi nascut. Din pacate, in unele foarte haioase nu a apucat, saracu', sa fie pozat, ca ma-sa se scarpina in cot. Mare pacat, zau! Aa, bine ca vorbim de lucrusoare, ca mi-am amintit! Am inteles ca ai mai vrea sa cumperi de la firma Aramis. Daca te gandesti si faci rost de ceva banuti sa-mi spui si mie ca si pe mine m-ar tenta cate ceva mai gros de iarna, dar nu pana la 5 milioane, cat conditioneaza ei. |
MIRIA si eu vreau de la Aramis, deja am ales hainutele.
Cand te hotarasti tu si Oana sa spuneti, sa dam comanda impreuna, desigur, daca vreti...
Am cumparat un trening Carter's, dintr-un magazin de pe aici, e foarte fain si l-am gasit la un pret bun, 35 lei, 3 piese.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
dayanara spune:
eu dau semne clare de batranete: nu mai suport tanga! si inainte altceva nu purtam, tre sa ma duc sa.mi iau chiloti normali
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Ina_3040 spune:
Buna dimineata si de la Bruxelles,
sunt pe baricade la servici dupa inca o noapte nedormita. ce sa facem, ne-am obisnuit cat de cat.
Michelle ti-am dat PM
Am vazut poze superbe cu noi iepurasi crestini Maya si Albert, ce frumosi si cumintei sunt dragii de ei. multi din partea noastra.
Miria frumos cavaler ai si iti seamana foarte tare, pare in poze un bebelus tare cumintel si finut, dragul mamei.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic. Vladimirescu pe unde o umbla? sper ca se simte mai bine
fug la o sedinta si mai citesc. va pup pe toate!!!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
miria_cristina spune:
ILEANA - Da, orice lichid cald fluidifica mucozitatile, dar eu trec peste amanuntul asta la cat de des ajunsese sa raceasca a mea. La inceput, cand aveam timp si nu eram asa rodata faceam toate tipicurile, acuma imping la greu ser si aspir cat pot.
Ce poti face si are mai mare eficienta decat serul este sa picuri vit. C. Cicatrizeaza, fluidifica, imunizeaza...impusti iepuri pe banda rulanta.