Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 ( 50 )
Raspunsuri - Pagina 17
miria_cristina spune:
Of, cati copii raciti in perioada asta!
Pe de alta parte, e bine ca mai racesc chiar daca da bataie de cap mamicilor ca isi formeaza sistemul imunitar mai repede decat cei tinuti in casa si care nu apuca nici un virus de nicaieri.
Cu Dami asa am patit. Adica, rar imi facea nitel muc si nitica febra sau rosu in gat si trecea usor, fara antibiotic, dar dupa perioade lungi nu o mai scoteam afara ca sa-si revina. Ziceam ca o protejez.
Cand am dat-o la gradi mi-a racit mult mai des si mai grav, adica mari complicatii si febre pe capul ei si-al meu, ca nu avea sistemul imunitar format. Si cu toate ca bombardam in ea imunostimulatoare, u mai conta ca nu-si faceau efectul.
ami_84 spune:
Am pus-o in leagan.. sa vedem cat ii place.
Miria l-am vazut pe Casi. Mi-a placut bluzita cu mom+dad=me.
Denisa sa va fie de bine increastinarea!
Roxana am vazut pozele tale din concediu. F frumos unde ati fost. Mi-a placut peisajul la nebunie.. marea si in zare stancile! Frumos.
Stanucel ai vb cu pediatra voastra, in primul rand? Mie una mi se pare ca mananca mult LP 210ml la o masa si imediat la doua ore cere din nou. Sigur ii ese foame? Poate vrea atentie, sa te joci cu el... ii este somn. Si in alimentatia cu LP tb sa astepti cel putin trei ore intre mese. Ceiut ii dai? Poate ii este sete! Sau vad ca ai zis ca are 4 luni jumate, poate il doare burtica.. Dar cel mai imp vorbeste cu dr voastra! Nu lua o decizie dupa ce scrie careva pe internet. E vb de sanatatea micutului.
Gata. Nu mai vrea... eu mai vroiam... dar ce pot sa zic ceva? Poate reusesc sa intru pe mailul comun sa mai vad poze. Sa vedem...
Irina Paula (8 martie 2010)
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
Attachment parenting
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Inca ceva si ma duc sa ii dau fructele. Ieri m-am luat de "gat" cu o baba in piata. Vine la Eric si ii pune mana pe fata. Ii zic frumos, nu ii puneti mana pe fata ca si asa are o alergie. Ea ca e curata. Eu, ca eu pot sti...Si zice asa un scuze in 2 peri si eu ii zic ca nu se accepta. Fug si revin apoi. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
Attachment parenting
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina Of, cati copii raciti in perioada asta! Pe de alta parte, e bine ca mai racesc chiar daca da bataie de cap mamicilor ca isi formeaza sistemul imunitar mai repede decat cei tinuti in casa si care nu apuca nici un virus de nicaieri. Cu Dami asa am patit. Adica, rar imi facea nitel muc si nitica febra sau rosu in gat si trecea usor, fara antibiotic, dar dupa perioade lungi nu o mai scoteam afara ca sa-si revina. Ziceam ca o protejez. Cand am dat-o la gradi mi-a racit mult mai des si mai grav, adica mari complicatii si febre pe capul ei si-al meu, ca nu avea sistemul imunitar format. Si cu toate ca bombardam in ea imunostimulatoare, u mai conta ca nu-si faceau efectul. Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Si eu si tati suntem raciti si vad ca bebe inca nu a dat niciun semn... Cat e perioada de incubatie, oare?
Attachment parenting
miria_cristina spune:
AMI - Perioada de incubatie poate ajunge si pana la o saptamana. Oricum este anaerob, asa ca il respira vrand-nevrand.
Dar cand va simtit mai rau incercati sa va puneti o masca la gura cand stati aproape de copil, totusi. Nu e asa mare disconfortul, fata de cat ii este lui cand e racit.
dayanara spune:
miria ce bebe roscat ai seamana cu tine intr.adevar!
ami
sanatate si sa nu ia fetita
oana si pe mine ma enerveaza cand pune cineva mana pe ea, mi s.a intamplat o singura data mai nasol, in centru comercial, ii dateab biberon si vine una si incepe s.o mangaie pe cap, mama ce spume am facut, am tipat la ea :))) pe leo il bufnea rasul
miria si eu cred ca e bine sa raceasca sa dea nas in nas cu virusii, oricum eu n.o mai feresc de la 2 luni...am stat destul in casa in sarcina si de cand am inceput sa colind vad ca oricum nu are nimic...lunea asta incepe ivan gradinita asa ca n.am ce face
biberoanele le sterilizez din obisnuinta si pt ca mi.e foarte usor dupa ce le spal sa le asez in sterilizator si sa apas pe buton, asa nici nu le vad imprastiate peste tot....dar altceva nu am de gand sa sterilizez gen farfurii lingurite etc
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
miria_cristina spune:
Am uitat sa zic ceva si chiar vroiam.
Fetele, am citit ca dati puiutilor Oscilococcinum.
Chiar daca n-am parafa de medic (nu ca toti medicii ar stii)v-as sfatui sa n-o mai faceti.
Acest medicament este pentru stimularea sistemului imunitar si lucreaza pe anticorpi. Perioada de pana la un an pentru copilasi este acea perioada cand sistemul lor imunitar este influentat de toata schema de vaccinare obligatorie dealtfel. Vedeti ca se respecta un anumit interval de timp intre vaccinuri. tocmai ca sa lase anticorpii sa nu interactioneze de la un vaccin la altul. Ori voi cand le dati granulele respective perturbati sistemul imunitar care este la momentul respectiv "in lucru" procesand informatiile vacinului primit anterior.
Sper sa fi scris coerent, ca sa intelegeti ceva.
Ca intotdeauna parerile sunt diferite si fiecare face ce crede, dar nu mi-as fi permis sa scriu in necunostinta de cauza.
Se poate interveni cu alte medicamente homeopate in functie de simptome, dar nu Oscilococcinum pana la un an al copilului. Adica, pana se incheie perioada de vaccinare.
oanaiacovita spune:
Miria vazut poze cu Casi. Ptiu ptiu ca scumpic e. Ce figura de director are in unele poze.
Roxi ce chestie cu hartia. Si eu ma gandeam la un moment dat daca nu cumva alergia pe fata a lui Eric nu o fi de la servetele de masa care le folosesc sa il sterg la gurita. Sunt din alea ce tragi din pachet.
Cu dresurile, eu am vazut ca sut pe luni si cm, ca si hainele.
Ami imi pare rau de raceala. La mine Eric a racit la 3 zile dupa mine. Si noi suntem la "mmmmmm" scremut si ma sacaie si pe mine.
Nu am incredere in babutele din piata, ca nu stiu in ce conditii le tin.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Miria, ce tare e poza www.flickr.com/photos/14464962@N05/4970284533/in/photostream/" target="_blank">asta. Cu morcovel pt iepuras. SUper. De unde ai luat salopetica?
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
miria_cristina spune:
Eu am renuntat la sterilizarea la microunde. Ii sterilzez biberoanele si tetinele in solutie la rece pe care, insa n-o schimb decat la 2 zile. Cumva trebuie sa incep sa-l mai calesc nitel.
Dami incepe gradinita. Va veni in contact si cu ea. Daca va fi super racita nu-i voi lasa impreuna, dar asta nu inseamna prea mult, ca tot merge pe furis la el. Nu e imbracat gros niciodata. Si il scot indiferent de vreme. Cateodata mi-e mila de mine cand e mai rece sau bate vantul decat de el.
Toate jucariile i le voi spala cu apa si sapun. Atat.
Vorbeati de spalat covoare.
Spal cu ce-am spalat si pana acum. Nu schimb nimic. Cumpar ce e in comert. La mine se intrat incaltat, cu toate ca ma enerveaza lucrul asta.
Dar taica-su e mai incapatanat decat o gradinita de copii, asa ca, n-am cui face educatie.
Si va mai divulg ceva din casa...nici nu dau cu matura si mopul sa fac bataturi. E curat, dar nu-s maniaca.
Am avut o perioada lunga de timp nebunia curateniei excesive si la un moment dat am cedat. Praful se punea pana terminam eu de aspirat toata casa, lucrurile erau imprastiate in secunda 2 de cand ieseam din camera in care tocmai facusem curat, cineva servea un sandvis in fata televizorului si facea instant firmituri....iar eu incepusem sa am aspectul tipic al femeii romance, obosite, neingrijite, dar cu laveta la cingatoare si mopul in mana.
Zau, ca merit mai mult, dar sotul meu s-a insurat, in fond, cu o doamna. Daca era neinsurat si m-ar fi vazut la momentul respectiv asa "aranjata" m-ar mai fi placut?
Nu ca acuma stau cu unghiile lungi si parul vesnic coafat, dar .... ca idee, intelegi voi.