Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 ( 50 )
Raspunsuri - Pagina 16
oanaiacovita spune:
La multe lunite David de Erina!!!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
ate_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lindal Ate, uite AICI despre aluminiu. Ai mai primit parola de la fete? Cand pui si tu niste poze? |
Lindal avem pozici noi si la semnatura si pe contul comun!
de Theodor Stefan (05.03.2010)
THEO la 6 lunite
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina Ce bine e in fata calculatorului!! Imi vine sa va iau la rand sa va pup. Norocul vostru ca nu suntem aproape! Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
Irina Paula (8 martie 2010)
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
Attachment parenting
oanaiacovita spune:
Ietiti ca aparu si Miria. Deci asa, esti addicted tu us?
Hai cu pozele alea, ca de cand ne ameninti...
dayanara spune:
oana da, fiind local , nu e musai grav, e o reactie, doar ca uneori asemenea reactii pot avea urmarile unei alergii puternice, dar nu inseamna ca este alergic la alimentul sau componentul respectiv
asa am patit cu ivan la multe chestii, dar cea mai nasoala a fost la hartie de bucatarie, culmea! sulul ala de hartie, am rupt o bucata si l.am sters la gura, si pe loc sa facut rosu si s.a si umflat putin, groaznic, am fugit la urgenta, si totul ok...reactia a fost la lipiciul cu care se lipeste hartia de sulul de carton, o porcarie ce sa mai, la ce te gandesti mai putin, ivan e alergic la ou si nu a facut asemenea reactii nici cand i.am dat biscuiti cu ou:))) ca nu citisem bine, dar nu a facut nici.o reactie la ei
nici eu nu cred speculatiile cu lp , dar sa.ti spun sincer nici ca ma intereseaza ce se scrie prin articole
cristina v.ati luat alt carucior cum a fost la munte?
miria bine ai revenit
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
de fapt am o dilema :)
ce dresuri sa cumpar ce masura? cum se masoara? la fel ca incaltamintea? de exemplu daca poarta 17 la picior, strambii aia sunt tot 17? ca vad ca.s cam la fel numerotati sau cel mai bine ma duc sa.i intind prin magazine sa vad cu ochii mei?:))
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
miria_cristina spune:
http://www.flickr.com/photos/14464962@N05/4970897566/
Aici am pus niste poze cu baiatul mau.
DENISA - Ma aflu si eu in treaba sa scot cateva perle legat de cum a decurs Botezul la voi.
Oricum, s-a consumat, deci e numai un simplu comentariu gratuit.
Inainte de toate un mare pupic Mayei. Ca asta e numele ei!
Preotul respectiv ar trebui reclamat. Si e tare pacat ca parintii sau celor carora li se intampla astfel de incidente nu i-au masuri. Exista la Patriarhie, biroul cu informatii si sesizari. Este intrarea dinspre 11 Iunie. Avand si inregistrarea de la Botez, ca presupun ca ati filmat evenimentul si eventual si martori se poate face contestatie si chiar reclamatie persoanei in cauza.
Din cauza unor astfel de evenimente triste oamenii isi pierd increderea si in cei care oficiaza in biserici si in slujbe si e maaaare pacat.
Da, exista un certificat de nastere dat de biserica prin care se declara apartenenta persoanei respective la religia in care a fost botezat si care poate sa-i trebuiasca dupa ani daca va face o facultate de profil, spre exemplu.
Oricum, a decurs, Botezul Mayei a fost unic in felul lui si ea a ramas victorioasa si cu numele si cu comportamentul, ca ai zis, ca i-a sfidat razand pe toti toata ziulica, nu?
Fetita buna!
ami_84 spune:
Neata si de la Iasi unde e ingrozitor de urata vremea...
Pe mine m-a lovit o raceala de toata frumusetea incat nu sunt in stare sa fac nimic! Si taman acum Irina e mofturoasa si se cere numai in brate... face un "immm" incontinu. In brate, jos... uneori nici nu stiu ce sa ii mai zic/fac sa nu o mai aud ca face asa. O fi o noua faza de-a ei. Cu papica si-a revenit de cateva zile.
Denisa, Oana
Oana ai sa vezi ca totul e ok cu Eric. Si am citit ca mai intrebai de oua.. la piata la femeile care vin sa vanda branzeturi mai poti intreba de oua. Ca aici asa am vazut.. mai sunt care aduc.
Ma duc ca nu inceteaza din "immmm"-ul ei... ma doare si capul tare pe deasupra.
Irina Paula (8 martie 2010)
"Intr-o caverna se puteau citi aceste incizii pe pereti: 1+1=1 si, imediat dupa, 1-1=2. Nici chiar cei mari mari matematicieni nu au fost īn masura sa descifreze acest paradox; cu toate acestea, rezolvarea enigmei este una simpla. Este vorba despre aceeasi simplitate care permite oricaruia dintre noi sa se nasca. Lipsa aparenta a logicii dispare daca ne gāndim la procesul nasterii: mama cu copilul sau īn pāntece formeaza un tot si, imediat dupa nastere, mama si copilul devin doua fiinte distincte."
Attachment parenting
miria_cristina spune:
O fata noua cred (iertare daca nu am retinut numele) intreba daca sa inceapa diversificarea de la 4,5 luni.
Eu, in cazul copilului meu, daca as fi sa-l vad ca nu se satura i-as introduce LP, dar tot n-as incepe de la varsta asta. Inca nu proceseaza organele lui alimente diferite.
Am avut o cunostinta care din exces de zel a dat baiatului ei de pe la 4 luni si ceva sucuri si zemuri ca sa-l familiarizeze cu ele. Si bietul copil inghitea si mamaica se bucura! Pana cand a inceput sa faca kk cu firisoare de sange. Fata se sperie si cheama salvarea. Salvarea bine-intentionata, ca-n Romania ii pune diagnosticul Enterocolita si ii interneaza la Colentina = Boli infectioase. Acolo da-i tratament si perfuzii. Copilul se chinuie cu branule, mama se isterizeaza si toate pentru o graba nejustificata in laptare.
In concluzie, toate la timpul lor!
oanaiacovita spune:
Inca ceva si ma duc sa ii dau fructele.
Ieri m-am luat de "gat" cu o baba in piata. Vine la Eric si ii pune mana pe fata. Ii zic frumos, nu ii puneti mana pe fata ca si asa are o alergie. Ea ca e curata. Eu, ca eu pot sti...Si zice asa un scuze in 2 peri si eu ii zic ca nu se accepta.
Fug si revin apoi.