Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 ( 50 )
Raspunsuri - Pagina 15
nibi_niki spune:
Avem poze la semnatura pentru cine are timp si chef
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
nibi_niki spune:
Elba,eu ii pun ser fiziologic si apoi curat cu pompita pentru nasuc(de aia de tragi cu gura)..Sanatate,sper sa nu faca si temperatura
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
oanaiacovita spune:
Neata!
Fetele multumim de sustinere.
Aseara m-am speriat asa tare. Mi-a facut o rectie alergica in timp ce ii dadeam lapte cu orez si un pic de scortisoara. S-a inrosit tare in jurul guritei si mai eram si singura acasa. Am sunat la dra de fam, mi-a zis sa ii dau Claritine sirop. Noroc ca atunci intra sotul pe usa si a fugit el la farmacie. Pana s-a intors isi mai revenise, iar dupa Claritine i-a trecut de tot. Dar ce m-am speriat, ioi.
Fetele care incepeti diversificarea, sa aveti in casa un antialergic. Dra de fam m-a certat ca nu am, de unde era sa stiu daca ea nu mi-a zis?!
Cu somnul, noi dormim binisor ziua si noaptea chiar. Seara se culca la 21.30-22.00 in timp ce papa, se trezeste pe la 3-4 pt un bibe si apoi la 7. Facem pauza de joaca o ora, la 8 ii dau bibe si apoi adoarme. Acum inca doarme de exemplu. Dar sunt zile cand doarme doar jumate de ora, dar doarme. Apoi mai are un somn pe la 12-1 de o ora-doua si inca o tura la amiaza, tot de o ora-doua.
Am vazut poze cu babratelul Albert. Tare frumusel a fost si mami la fel. Child, intreb si eu ca Adriana, mai veniti in Cluj?
Nici noi nu avem certificat de botez...
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
elba spune:
Sanzi ma bucur mult pentru progresele pe care le faceti.
Spor in continuare!
mamica lui Filip(30.04.2010)
dayanara spune:
niki am vazut poze cu maria! ce fata mare deja se plimba pe la leagane prin parc:)
elba lui ivan ii puneam mult ser fiziologic, intors pe.o parte sa nu.i curga mult in gat, apoi dupa ce se inmoaie, ii trag cu un aspirator nazal pt bebelusi
(spun de ivan pt ca silvana nu a avut muci , dar tot asa o sa procedez)
oana bine ca nu s.a agravat reactia, la scortisoara a fost?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
Lindal spune:
Stanucel, daca alaptezi da-i mai des, la 2 ore, chiar si la o ora. De ce sa tii copilul flamand 3 ore? Poate ca nu vrea numai de foame, uneori vrea alinare, alteori e oboseala, vreo durere de burtica, dintisorii etc.
Ate, uite AICI despre aluminiu.
Ai mai primit parola de la fete? Cand pui si tu niste poze?
Pt fetele interesate AICI un articol Probabil va mai urma.
Child, Matei ideal doarme asa: noaptea 20:30/21:30 - 7:30 cu trezirile de rigoare pt papa, apoi dimineata dupa vreo ora si jumatate (9:00) mai adoarme 1 ora, la pranz 1 h - 1h si jum si mai pe seara, la plimbare inca 1 ora. Deci maxim 14 ore de somn. Acum insa este foarte sensibil, adoarme la supt, insa se trezeste cand il pun jos si... o luam de la capat. Aseara de la 20 am inceput sa-l adorm si abia la 22:30 a adormit. Cu plansete si tot tacamul. Il chinuie dintisorii, poate si burtica.... Asta e, sunt perioade, dar vor trece. Trebuie sa avem rabdare cu ei.
oanaiacovita spune:
Niki cat e de scumpica Maria. Ce pielicica alba are si niste ochi ca marea.
Elba eu am batista bebelusului(cea care se pune la aspirator) si cu ser ii curat, iar acum ca e racit ii pun si picaturi, Vibrocil.
sensibila spune:
La multe lunici iepurasului : David de Erina, !
Oanaiacovita – sa de Dumnezeu sa nu fie nimic la inimioara. Defapt sunt convinsa ca nu e ! Insa o sa privesti cu parere de bine inapoi dupa ce se vor termina toate investigatiile pt ca vei sta linistita ca nu are nimic.
Doamne prin ce teama cred ca ai trecut ! De la scortisoara sa fi facut ?
mihaelagrosan – felicitari pentru dintisor !
Andra – felicitari pt treaba facuta la olita !
honeybaby – super tare sotul cu explicatia lui ! Multumesc de info, am vazut si eu ca incepe BabyExpo
Ina_3040 – multumesc frumos de ajutor si de intentie, am comandat déjà unul mai ieftinut, ca pentru cat il foloseste nu merita o investitie prea mare.
Ioanact – f draguta Justina si serioasa. Si daca nu ai inteles mesajul, mai usor cu pozele, parca asa zice in poza cand are manuta la fata. :D
child – sa va fie de bine increstinarea !
elba – nu stiu daca e nevoie de picaturi si daca este nu stiu de ce care sa ii pui. Eu ii curat nasul zilnic cu ser fiziologic si apoi aspir nasul.
nibi_niki – frumusica foc Maria
Eu am facut cererea pentru certificatul de botez si o sa ma duc s ail iau de la la bunicamiu peste cateva zile !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
Va multumesc celor care v-ati gandit la mine si mi-ati simtit lipsa. Am reusit performanta sa n-am nici laptop si nici monitor la calculator in acelasi timp, asa ca, am fost rupta de "dependentele" mele si tare rau a fost, zau! In primele zile imi venea sa merg la un cafe-internet ca sa va citesc.
Am mai fost si pe la capuse nitel, dar acuma n-am chef ca e urat, desi acolo cica e soare acuma. Si ma pregatesc psihic pentru gradinita fetei.
Voi pune cateva poze (destule) cu Casi. De la botez inca nu pun. Oricum, am facut cu carul. Parca ma apucase strechea ca mi s-a parut ca am putine cu el, fata de cate aveam pana la varsta asta cu Dami.
Mai citesc din urma si revin si eu cu mici pareri referitor la ce ati mai discutat pe aici. Asta daca aveti chef sa cititi.
Ce bine e in fata calculatorului!!
Imi vine sa va iau la rand sa va pup. Norocul vostru ca nu suntem aproape!
oanaiacovita spune:
Roxi probabil ca la scortisoara a facut. Desi ii mai facusem si mere cu scortisoara(reteta Rebianei) si atunci nu a avut probleme, dar nici nu a papat foarte mult atunci. Oricum, dra a zis ca daca e locala, nu e asa mare problema.
Linda tu nu mai pui poze cu Matei?
Cu laptele praf iar cred ca e vorba de o reclama negativa din partea concurentei. Eu una m-am saturat de astfel de stiri.