Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 ( 50 )
Raspunsuri - Pagina 10
ate_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Offf, ca o sa albesc de tot de la atata stres. Am vorbit cu dra si transaminazele sunt ok, doar una e mai marita, dar a zis ca e ok. Cu Ekg-ul, m-a chemat sa ii faca si o eco la inima. Am intrebat daca sunt probleme si a zis un "nu" evaziv, dar ma gandesc ca nu ma chema degeaba. I-am zis ca sotul are probleme cu inima si ca am citit ca ar fi ereditare, si a fost si mai insistenta cu eco. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Oana fii optimista!!Doamne ajuta sa fie totul bine cu Ericutu!!
Asteropipan sa va traiasca printesica si sa va aduca si mai multe bucurii de acum incolo!!
de Theodor Stefan (05.03.2010)
Poze noi
Yaia spune:
citat din mesajul lui ate_09 Vroiam sa intreb mamicile de baietei, voi cum va descurcati cu decalotatul putulicii?. Noi seara la baita tot tragem acolo dar fara prea mult succes, iar acum dna doctora ne-a spus ca va face cu siguranta fimoza daca nu s-a decalotat si ca ar fi mai bine sa-i facem interventia pana va implini un anisor. Nu are nici un fel de simptom, nu s-a unmflat, nu e rosu...nu stiu ce sa mai zic...deja m-am speriat cand am azuit-o pe doctorita. |
Eu as schimba-o imediat pe doctorita, la ce tampenii debiteaza.
Si sunt impotriva decalotarii.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Ina_3040 spune:
Oana mamica draga, mult curaj si multa sanatate pt Eric. Sunt sigura ca nu e nimic grav, oricum mai bine sa faci toate investigatiile ca sa te linistesti.
Ate nici eu nu l-am decalotat, doar la baita un pic de tot dau pielicica in jos si clatesc cu apa, nu stiu cum sa explic, doar cat sa se vada f f putin din putulica, ca sa nu se stranga urina sau secretii la varf.
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
ate_09 spune:
citat din mesajul lui elba Noua pediatrul ne-a recomandat sa nu-i facem decalotare,de fapt nici sa nu umblam acolo. Acum dupa ce s-a luat dr cand a zis ca face fimoza? mamica lui Filip(30.04.2010) |
Habar n-am dupa ce s-a luat...mi-a zis ca daca nu am reusit la baita pana acum...in timp se va inrosi si se va umfla si va face apoi fimoza
Ina la fel facem si noi la baita...ii trag putin acolo de pielicica si spal bine, dar dra a zis sa trag mai tare pana se duce de tot pielicica
de Theodor Stefan (05.03.2010)
Poze noi
Yaia spune:
citat din mesajul lui ate_09 Ina la fel facem si noi la baita...ii trag putin acolo de pielicica si spal bine, dar dra a zis sa trag mai tare pana se duce de tot pielicica |
Oare ei i-ar fi placut sa fie dezvirginata fortat? Ma indoiesc!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
atb spune:
Ate, eu lui Nicholas i-am facut decalotarea f usor dar lui Denis nu reusesc nicicum sa i-o fac. Si dr noastra a zis ca daca nu reusim va fi nevoie de interventie chirurgicala.
Oana, pupam Ericutul, tinem pumnii sa fie totul bine.
Eu inca sunt la recuperat capitolele ce nu le-am citit cand am fost la mare. Si am ajuns la cap 44 care nu se deschide nicicum, plizzz fetele care va ocupati de asta dati-mi si mie un link corect spre cap 44 ca vad ca ceva e in neregula. Daca incerc sa-l deschid de la sfarsitul cap 43 se deschide pagina principala a "Bebelusul-...", iar daca incerc sa deschid de pe prima pagina a celorlalte capitole nu se deschide deloc.
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
oanaiacovita spune:
Gata, mi-am revenit. Eric sigur e bine.
Am pus cateva poze asa de suparare.
Meniu azi:
dimineata: piersica cu cereale cu biscuiti
pranz:piure din dovlecel+cartof+cartof dulce+rosie+piept pui
amiaza: lapte cu orez si scortisoara(sa vedem ce iese )
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Ioanact spune:
Oanaiacovita ce frumos rade Eric..frumoase pozele de azi.
Avem si noi cateva poze.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Rebiana27 spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintei Fecioare Maria! La multe lunite sarbatoritilot zilei de astazi!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
honeybaby spune:
Oana - ma bucur ca esti optimista. Sigur nu are nimic, asa sunt medicii la noi le place sa se afle in treaba.
Frumos Eric cum se joaca el cumintel cu jucariile.
Alina - am vazut-o si pe Justina. Serioara rau
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna