De ce atit de multe operatii cezariene in RO?(3)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by mariana_1976

Anky iti multumesc mult de tot pentru incurajari!
Chiar am nevoie de ele in aceste momente.Te admir foarte mult ca ai reusit si pentru mine esti un exemplu excelent ca se poate!

Sper sa am bafta sa fie bine si sa va pot scrie aici povestea nasterii mele in februarie.

Mariana 35+
mama de Monica, Matei si Markus

Hai Mariana,nu te lasa,sper ca nu te-ai razgindit..Abia astept sa aud ca ai nascut natural.KEEP UP !!!!

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Anky nu, nu m-am razgindit, desi stau cu temeri pe care incerc sa le stapinesc citind zilnic din studii stiintifice si statistici despre VBAC facute in diferite tari.
Imi pare rau ca nu am primit statistici de la spitalul din Suedia unde voi naste,desi le-am cerut.

In orice caz trebuie sa sper si sa am incredere ca nu voi fi tocmai eu in procentul ala de 1 - 0,7% cu probleme...

Sotul ma incurajeaza si el cit poate,dar bineinteles ca nici el si nici nimeni nu-mi poate garanta ca totul va fi okay.
Cu ajutorul lui Dumnezeu vom trece cu bine...

Mariana 35+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Anky, tu ai nascut natural dupa cezariana?

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mira_m

Anky, tu ai nascut natural dupa cezariana?

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Da,am nascut natural fara nici o problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Felicitari, inseamna ca esti o norocoasa, nu pt ca ai reusit sa nasti natural, ci fiindca ai nascut in alta tara.
Aici nu cred ca merita sa iti asumi riscul. De altfel nu am auzit pe nimeni care sa fi avut VBAC In Ro.
Din pacate!

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mira_m

Felicitari, inseamna ca esti o norocoasa, nu pt ca ai reusit sa nasti natural, ci fiindca ai nascut in alta tara.
Aici nu cred ca merita sa iti asumi riscul. De altfel nu am auzit pe nimeni care sa fi avut VBAC In Ro.
Din pacate!

Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Ei...deci se poate,nu conteaza in ce tara esti.Si in Ro sint doctori buni, numai ca din pacate banii sint mult mai importanti pentru doctorii din Romania si sigur ca o cezariana costa mult mai mult, asa ca de ce sa nu umple capul mamicilor cu tot felul de prostii sa fie pentru ei bine,ce le pasa lor ca taie aiurea si daca trebuie si daca nu...,banii sa fie cit mai multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Eu am tinut foarte mult sa nasc natural, desi sunt destul de mica in bazin. Oricum cam as anasteam oricum, caci asta e politica spitalului la Polizu. Nu vreau sa imi amintesc cat m-am chinuit, a fost ceva ingrozitor. Ii multumim lui Dumnezeu in fiecare clipa ca am iesit cu bine de acolo si eu si Ayan. Daca mai fac unul nasc cu siguranta cu cezariana si le inteleg pe toate femeile care opteaza penntru asta!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

Eu sunt programata sambata la cezarina....motive: bebe este cu fundul in jos(si numai sunt sanse sa se intoarca pt ca nu mai are loc), am 1.55m inaltime, am inceput sarcina cu 43 de kg, bazinul foarte mic.
Am incredere in doctor si sunt sigura ca nu mi-a recomandat operatia pt bani mai multi....(cu toate ca exista cazuri)...nici eu nu cred ca as face fata unei nasteri naturale...decat sa pateasca copilul ceva mai bine ma chinui eu cu refacerea dupa operatie.

Andreea 37 sapt + 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alin@ spune:

Andreea, sa ai o nastere usoara si un bb sanatos! Am scris aici un subiect"Nastera lui Ayan". Acolo sunt motivele mele pro cezariana. Adica povestea in sine este motivul!
Nastere usoara tuturor!

Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.ioana spune:

Nu inteleg un lucru. Preferam o cezariana in locul unei nasteri naturale din cauza conditiilor de igiena??????O cezariana este o interventie chirurgicala, o incizie care despica, piele, musci, uter. Este nevoie de mult mai multa igiena decat in cazul unei nasteri naturale.Cred ca se prefera din cauza fricii. Si mie mi-a fost frica dar desi am avut probleme cu tensiunea au reusit sa ma stabilizeze si am nascut normal. Mi s-a pus anestezie epidurala si mi s-a facut incizie. Acest tip de nastere este considrat natural.Cel putin aici.Riscurile cezarieni sunt mult mai grave dacat cele ale unei nasteri NATURALE. AM O MARE INTREBARE....CAND SE VA TERMINA CU SPAGA IN SPITALELE ROMANESTI?...Se platesc asigurari sociale iar ei iau salariul din banii pe care fiecare persoana ii plateste statului. ESTE HOTIE CURATA!!!!!
Am nascut in Spania, nu aveam acte deci nu plateam asigurari sociale si am avut parte de ingrijiri foarte bune. Am avut o sarcina de risc cu ecografii lunare, o multime de analize , monitor de la 33 de saptamani cand au inceput si controalele tot la 2,3 zile, toate astea fara sa trebuiasca sa dau macar o ciocolata. Domilor doctori si saracii se imbolnavesc...mai ales ei!!!

Mergi la inceput