Aspirante optimiste > 20 ani (568)
Raspunsuri - Pagina 5
AlinaBu spune:
a fugit oricum maine sigur intra sa ne zica ce a facut. Eu am mai vorbit cu ea si a zis ca intra in seara asta sa ne spuna daca se simte bine si ce a iesit la test. Probabil ca nu se simte bine SA DEA SA MA INSEL SI MAINE SA VINA CU II
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
AlinaBu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramo_b ii tinem pumnii sa vina cu testu pozitiv. poate ne trage si pe noi dupa ea la odisee. |
Sa sparga ghiata ea:X
AlinaBu spune:
ramo iar stam pana la 2 ?
gabyv spune:
kitty, nu fii suparata si au am avut o valoare mai mare decat a ta... sa o luam metodic:
1. daca luna asta sau trecuta, ai luat ac-uri? atunci e de la ele.
2. ai fost avut un stress mai mare? (eu am repetat doua analize la interval de 1 sapt si doua valori diferite de la cer la pamant)
3. poate chiar e o dereglare.
Indiferent cat de mare e, max in 2 luni se regleaza, daca nu e altceva care o mareste. Nu vreau sa te sperii, asa ca nu o sa-ti mai zic de unde poate veni. Un endocrinolog ai vazut? Stii daca e ok la tiroida? De acolo mai poate fi.
Repet, nu te speria, majoritatea cazurilor e doar o dereglare hormonala, care se trateaza medicamentos. (eu am avut undeva la 7800)
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
kitty-27 spune:
gaby si ai ajuns cu ea la cat trebuie??sincer n-am avut in viata mea probleme cu tiroida...asa zic si eu ca este de la stres...am jobul de asa natura...ca turbez...
draguta de-aia m-am mirat si eu...ca celelalte sunt cum trebuie...si mai aveam folicul pe cand prolactina impiedica acest lucru?
cosmi de-abia astept sa ajung la dr...dar maine dimi ma mai duc la un alt lab sa o mai fac odata...sa fiu impacata ca este asa sau nu este asa..
gabyv spune:
da, kitty, acum a coborat la sub 140, dar nu mai tin minte acum exact, va trebui sa ma uit pe analize, dar intr-o luna doar...
scuze ca intru in detalii, dar am inteles ca o prolactina ridicata face ca sa nu mai ai deloc secretie, practic e uscat acolo jos... asa cica verifici de cat timp o ai mare... bine da asta e babesc, sa cum zice dr meu...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
ramo_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlinaBu ramo iar stam pana la 2 ? The life is too short,to have time for sadness too! SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! |
cred ca da. dar amu dispar un pic ca ma uit la un film si apoi revin
nb la cele care vor pleca pana atunci, nu e cazul Alinei, sunt sigura