Aspirante optimiste > 20 ani (568)
Raspunsuri - Pagina 6
kitty-27 spune:
eu am mucus lunar..si la ovulatie...si dupa..uscata nu sunt.si luna asta mi-am luat si tb...si culmea daca ma iau dupa ea am mai si ovulat...
gabyv spune:
eu zic ca a fost ceva de moment, e destul de mica valoarea ca sa fie dereglare, eu as miza pe stress
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
AlinaBu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramo_b
cred ca da. dar amu dispar un pic ca ma uit la un film si apoi revin nb la cele care vor pleca pana atunci, nu e cazul Alinei, sunt sigura |
:)))))) chiar nu e cazu meu .. de unde sti ?! ai citit tu azi ? sau ti-am propus sa stam pana la 2 ? eu defapt ieri am stat pana la 5 jumate la televizor si pe la 12 m-am trezit.
App fetelor azi am avut o stare de greata cat am fost plecata pe afara. POFTA DE VIN ROSU nu mai stiu care din voi mi-a spus de sange de taur, am doborat-o azi cu premiat rosu dulcee s-a speriat al meu cand am baut 2 pahare ( eu care nu pun gura nici pe bere sau pe nici un fel de alcool ), apoi pofta din senin de covrigi de la georgi cu MAC ? Bine inteles ca mi-a luat dar dupa ce l-am mancat, alta belea! una din prietenele mele a venit cu pizza de la forneti si iar mi-a facut pofta, am dat fuga la magazin si bang NU MAI ERA DESCHIS si am ramas cu pofta. Acum am venit acasa satula dupa 2 covrigi enormi ma pun la calculator si ce imi vine mie apa in gura de cartofi cu branza rasa pe deasupra si m-am pus si mi-am facut. Am mancat 1 CASTRON MARE si nu exagerez . Azi nu stiu ce a fost cu mine serios
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
draguta spune:
as te vreau Kitty, ai avut tu emotii si de-aia a iesit asa, altfel mai era macar FSh in limite anormale
sper sa vii cu vesti bune de la doctor, mai am si eu putin si merg ,deja ma ia cu tremurat
gabyv spune:
eu ma bucur ca te-ai mai linistit, mai ales ca stiu ca e ceva infim, daca zici ca nu ai mari probleme... poate fi de la tiroida, dar chiar daca e..se regleaza...
uite am analizele pe 30 iun am facut prolactina si aveam 1113 si dr a zis ca era de la stress, pt ca pe 30 mai aveam 123, am repetat pe 15 iul si rezultatul 129.
astfel a decis dr ca sunt usor influentabila si ca nu mai ne batem capul (dupa ce am facut din feb incoace analize la tiroida si hipofiza, poze +RMN)
Intr-o carte de-a mea spune asa: stressul nu aduce infertilitatea, ci infertilitatea da stress sper sa fie adevarat(cartea se cheama in traducere libera: Cum sa avem grija de bebelusul nostru inainte de a se naste)
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
kitty-27 spune:
draguta numai asa aflam de problemele noastre...asa ca lasi rusine...lasi tot..si fugute-fuguta...ca altfel dam militaria jos din pod..
gaby ma duc miercuri sa o mai fac o data si oricum joi ma int cu dr...sa vedem ce zice si el...fir-ar el de stres..ii punem noi capac..
gabyv spune:
ok, fetele, ma bag la o joaca cu motanasul meu si apoi ma duc la culcare... saracutul de cand stau pe forum, nu mai ma joc cu el si adusese un soricel de-a lui sa il puna la picioarele mele, poate il bag in seama
Noapte buna!! Si curaj, ca si maine e o zi!!!
+ ca sa va zic ce-a zis dr de testele mele de ovulatie..
draguta spune:
Kitty dar mie nu mi-e rusine, doar ei isi aleg meseria asta, eu am emotii pentru altceva, ce-mi va spune, si nu aman deloc mersul la doctor ca doar e interesul meu, luna asta s-au jucat uratii cu mine ca ma duceam de saptamana trecuta, asta e prima grija a mea
AlinaBu spune:
nb fetelor care va culcati
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!