Aspirante optimiste > 20 ani (568)
Raspunsuri - Pagina 4
AlinaBu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kitty-27 multumesc fetele...sunteti toate niste dragute..noroc ca va am pe voi alaturi... alina la multi ani sotului si sa-i faci cat mai repede cadoul dorit... draguta ramo bebelu ingerash |
Multumesc de urare .. azi am vorbit cu el intr-un moment asa mai intim, si ma intreaba " auzi dar tu esti sigura ca vrei sa stai toata viata cu mine ? ca daca o sa avem un bebe eu nu vreau sa stea departe de tacsu sau de masa " Pe mine in momentul ala m-a bufnit si rasu si plansul, rasul ca era prima data cand ma intreaba direct , fara sa ma ia pe ocolite, si plansul ca eu cu el am avut parintii despartiti si stim ce inseamna un copil fara tata sau fara mama . Nu vrem sa treaca prin ce am trecut noi. Azi l-am intrebat daca e de accord sa tina tratamentul ala cu propolis, miere si ce mai era si mi-a zis ca e dispus sa inghita si otrava numai sa raman insarcinata
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
kitty-27 spune:
draguta...fsh,lh,progesteron si estradiol...dar toate mi-au iesit in limitele normale...
AlinaBu spune:
ramo eu ti-am zis si aseara 251 de zile FARA ! si cu II + cu ochisori
draguta spune:
Kitty eu am mai citit si parca nu imi vine sa cred ca restul hormonalelor sunt in limite normale la o prolactina asa mare
oricum mai ai putin si vei elucida misterul
ai avut emotii inainte de a-ti face amaliza? emotiile maresc si ele prolactina
cos_minutza spune:
Kitty nu te speria iubito,prolactina se poate aduce la normal cu Bromocriptin.Si eu am avut-o la limita superioara si s-a reglat dupa vreo luna jum de tratMai repeta totusi analiza,din cate stiu eu stresul e marele inamic al prolactinei
multi la toate,fara exceptii!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
AlinaBu spune:
fetelor andr@ a zis ca face test in seara asta dar vad ca a dat bir cu fugitii