Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (102)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Ana o sa prinzi tu pe BB tau in "actiune"
este intr-adevar cam dificil sa-ti filmezi singura burtica dar se prinde tocmai bine cum face valuri cand se misca BB
Ai PM de la mine

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Uitsem de updatez semnatura.
Joy, si eu recomand marca Biclin. Cu toate ca am folosit numai gama pentru igiena intima, am incredere maxima in produsele lor. O intrebare stupid, ca nu am habar si nici nu-mi amintesc daca s-a vorbit despre asta, lohiile sunt prezente in ambele nasteri?(naturala&cezariana)

Ana
31+s, viitoare mami de, David Ciprian

Da, nu prea scapa nimeni de ele, asa se "curata" uterul. Dureaza pana la 40 zile.

Victoria, mami de Anna Sofia, 29+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Mai, gata cu plansul ... suntem o odisee plina de burtici frumoase si gata.

Lasand modestia la o parte, Emanuel m-a tot auzit ca ma plang ca am picioare urate si ma sustine... Intr-o seara se uita iar minunat la mine si imi spune *Da mamii chiar ai picioare urate*...il intreb de ce *Pentru ca sunt ridate (miiinte!!!), albe si ai cocoloase *.

Dar suntem toate frumoase

MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Sugubina, mie mamele de gemeni mi se par a fi niste eroine Faptul ca ai o burta mult mai mare se justifica de la sine. E mandria ta, porti acolo 2 sufletele! Va trebui totusi sa te inarmezi cu multa rabdare, incepand cu luna 7, ritmul de crestere a bebelusilor e si mai mare si iti va fi din ce in ce mai greu. Oricum, rasplata merita orice.

vmadelein, multa sanatate, sa treci cu bine peste primele ore fara anestezic si sa ti se refaca unghia fara probleme!

Ioana, am vazut pozele, arati ca o graviduta frumoasa. E normal sa te mai "rotunjesti" un pic insa vei reveni la normal dupa nastere si vei avea in plus si o minune de copil

Victoria, mami de Anna Sofia, 29+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

Ana din pacate lohiile vor fi dupa orice tip de nastere, si pot dura pana la 6 saptamani. Dar nu te speria, mai abundente sunt in primele zile (din ce am auzit eu .... sau dupa caz).

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Joy, multumesc pt sfaturile pretioase!Si data trecuta, m-au ajutat mult! Ca asa este cand esti incepatoare!

Si eu sunt multumita de gelul intim de la Bioclin.

Cred ca la "clubul scutecelor" as mai putea afla informatii pretioase, nu?

30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

buna seara din nou...
abia a plecat nenea cu mobila si nu am reusit sa stabilim mare lucru ...sunt rupta de oboseala
madalina sper sa nu te mai doara piciorul si sa te faci bine repede .
despre intalnire ce sa spun...imi doresc tare mult sa vin dar pana in tineretultui, la ora aia este exclus. eu stau in buftea asa ca as face 3 ore pe drum dus si intors si sincer nu prea ma simt in stare + am foarte foarte multa treaba. Pe mama o operez maine si raman eu cu toata casa pe cap...mancare, spalat, calcat, copii si multe altele....desi simt ca ma dezintegrez si vreau sa stau si eu un pic linistita, nu am cum. daca nu le fac eu nu le face nimeni

Mami Andreea 29sapt cu+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Moaaaaaama cata treaba ati avut azi. Eu am ajuns acasa am spalat/culcat copil si acum am venit sa vad ce ati mai scris. Sunt la pagina 12 din capitolul trecut asa ca am de recuperat nu gluma.

beatrice75 exista fase sterile, dar intr-adevar se gasesc mai rar, de obicei in preajma spitalelor. Sunt mai scumpe.

ser fiziologic se gaseste la bidon de plastic de 500 ml si eu procedez in felul urmator: scot capacul de plastic si ramane cel de cauciuc. Infig un ac roz (e mai gros - asa cereti la farmacie "ac roz") in dopul de cauciuc , apoi intorc bidonul invers, apas pe el si picur unde an nevoie.... asa procedam pentru ochisori, sau unde mai aveam nevoie cand era Teo mica.

Raspund si eu pe masura ce citesc si daca repet lucruri deja spuse sa ma iertati.

Cris mami de Teodora si 30+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Hai ca m-am mai imbarbat
Ana_O, cu tine nici nu vorbesc ..esti prea slaba
Glumesc evident

Fericita 31+ Raisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Lohiile sunt mult mai putine la cezariana pt ca dr. curata cat se poate de mult.

Raluca cu Ioanna , Georgios si 26+

Mergi la inceput